Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak když už se tady ujalo to moje chlupatý téma, tak musím s lítostí oznámit, že mám chlupatý i hrudník. Kolem bradavky mám silné černé chlupy ale bojím se je vytrhávat (prý se to nemá). Jenže manžel se mi směje, že to při kojení bude miminko pěkně lechtat pod nosánkem. Taková jsem bývala pěkná holka
a teď asi budu zastávat heslo: ZPĚT K PŘÍRODĚ!!! kDO SE PŘIDÁ?
![]()
Josefko,
Ja mela taky kolem pupiku,a pres caru chloupky, ale po porodu vypadali same.......take se mi ve vlasech udelali lysiny, ale ted 6 mes. po porodu je to v pohode........cara zmizela,
A na prsou, kolem dvorcu jsem mela par chloupku, a odstanila jsem je pinzetou… a jsou pryc
Katka
Já jsem zase pro změnu v těhotenství chlupy absolutně neměla. Vlastně jsem si od nějakého čtvrtého měsíce ani neholila nohy a měla jsem je úplně hladké.Někde jsem četla, že je to způsobené hormonama - asi jsem měl nějak moc ženských hormonů. S tím by taky mohlo souviset, že jsem srašně moc přibrala..přes 30 kilo aniž jsem se nějak moc cpala a už to mám zase dole. Čáru jsem měla docela světlou (jsem blondýna) a teď po čtyřech měsících od porodu už je koro pryč. Jen mám pořád takový veliký pupík, ale snad se to taky smrskne.
Carsa