Popraskané břicho - strie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fekowa
4.1.13 17:55

Ahojki tak to sme dne co nevime jak to mame udelat stima jizvema
:,(

• Citovat
  • Upravit
4099
4.1.13 18:52
@Nicol001 píše:
Holky,
strie - ach jo.
Cele tehu jsme mazala jak diva, dvakrat denne. Jeste v 34 tt jsem se chlubila, ze nemam ani jizevku, jak jsem poprela celou genetiku, protoze nase mama strie ma.
No, po 35 tt jsem popraskala na jednom boku. Tak jsem si rikala, ze nic moc, ale bricho je krasne.Na brise jsem popraskala az na porodnim sale, za to ovsem kvalitne. Mazu od porodu dvakrat denne, vsim moznym - a nic. Treba to chce cas, ale clovek je tvor netrpelivy, ze…
Nicol a Stella

Ahojky Nicol, že je zajímavé že žena popraská během porodu, já do porodu měla minimum strií a na bříšku snad dva kousky a to snad ani né a najednou po porodu jsem se nestačila divit -chtělo se mi plakat ale jak jsme shodila všechny kila a pak ještě něco navíc tak strie zbledly a nijak mi nevadí -BOHU DÍK jsem šťastná maminka a co bych dala za to abych mohla mít „další strie“ věřím v to že holky které čekají už léta na miminko a nebo se léčí tak nad těmi to věcmi se ani snad nepozastaví-vždy se po nějaké době vše vrátí do normálu aspoň zhruba a to jediné tedy kromě děťátka nám z toho krásného těhotenství zbude a v důchodu si je mužeme klidně prohlížet s hrdostí a láskou :* zlatíčka maminky nemusíte to řešit i přes ty ozdůbky jsme krásné :lol: a snad i stále chtěné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.1.13 21:53

Mě se objevily v posledním měsíci. Byly mrchy schovaný po pupkem, kam jsem neviděla. Strašně jsem je nesnášela. Chtěla jsem si je nechat odstranit nebo schovat pod tetování. Do plavek jsem se nesvlékla. Ted jsou to dva roky od porodu a strie zesvětlali, že nejsou skoro vidět :).Už se s nima vůbec netrápim, ono navíc to odstranění by prý tomu moc nepomohlo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.1.13 22:06
@midoo píše:
Mě se objevily v posledním měsíci. Byly mrchy schovaný po pupkem, kam jsem neviděla.

měla jsem to stejně, udělaly se mrchy až na úplnám konci těhotenství a to jen schovaný pod pupkem ;) doufám, že zesvětlaj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.1.13 22:08
@Blešík píše:
měla jsem to stejně, udělaly se mrchy až na úplnám konci těhotenství a to jen schovaný pod pupkem ;) doufám, že zesvětlaj :think:

Určitě :).Já jsem z nich byla nešťastná a ted o nich skoro nevim :).jen to chvíli potrvá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí