Zápcha ako príčina tvrdnutia brucha?

10
8.2.06 12:50

Zápcha ako príčina tvrdnutia brucha?

Ahojte dievčatá.
Chcem sa Vás spýtať, či máte niektorá podobné skúsenosti: Som v 32tt, no bruško mi tvrdne už od 21tt - už som si na to nejak zvykla. V poslednej dobe ma však opať začala trápiť zápcha a zdá sa mi, že práve keď dlhšie nejdem na veľkú, tak mi bruško tvrdne viacej - máte niektorá podobný problém?
Ináč, na tú zápchu už fakt neviem, čo by som vymyslela - nič tradičné nezaberá - olivový olej na lačno, slivkový kompót na lačno, sušené slivky, sušené slivky s horúcim mliekom, biele jogurty a acidofilné mlieko ani nehovorím… v čase núdze siahnem po glycerínových čípkoch, ale s tými to radšej nechcem preháňať.
Poraďťe prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
8.2.06 12:59

Ahoj,

zacpa urcite tvrdnuti bricha zhorsuje, protoze to drazdi delohu. Aspon tak nam to vysvetlovali v nemocnici na rizikovem.
Jeste muzes zkusit Lactulosu sirup, jinak uz fakt nevim :(.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
8.2.06 16:31

Ahojky,

mne zácpa v těhotenství taky trápila… bylo to fakt úděsné :(

Zkoušela jsem všechno možné, ale nakonec zabral až Duphalac (může se i v těhotenství) http://www.lekarna.cz/…l-skl-sirup/

Tak to zkus :wink:

Peťula + Pavlík 8měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
8.2.06 16:40

ahoj,

taky jsem s tím měla problémy a používala jsem ke konci téměř denně glyc. čípek a bylo to super. Bála jsem se, že si na to zvyknu ale po porodu jsem ho ani jednou nepotřebovala a vše začalo fungovat naprosto normálně, žádný návyk nevznik :) jsou super :) jo a tvrdnutí bříška s tím úzce souvisí :(
 Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
8.2.06 17:29

ahoj,

tak z tych prirodnych prostriedkov sa este odporuca jablkova stava/dzus - na lacno a myslim ze cim viac, tym lepsie. Skus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.06 07:39

Babuľky, ďakujem pekne za vaše reakcie.
Tak teda skúsim ešte tú jablkovú šťavu a ak nie, tak pozriem niečo z tej lekárne. Dúfam, že niečo pomôže.
Majte sa pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.06 17:14

ahoj,
mě taky docela pomáhá sníst na lačno jedno nebo dvě jablka

Eva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek