Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky budu rada kdyz mi napisete jak delate husu.
Ne ze bych neumela varit a delat drubez ale husu jsem jeste nikdy nedelala a ani nejedla a chtela bych ji vyzkouset.
Mmch jak chutna husi maso?Neco jako kacena nebo spise kure?Kaceni maso mi moc nejede.
Diky za tipy
Tami určitě husa chutná jinak, ale já jedla jen pořádně vykrmené domácí a už je to přece jen pár let
. Máma je dlouho a pomalu pekla na kmíně, ale bývaly hodně vysušené i přes tu tunu tuku, co měly. Asi bych zkusila rozčtvrtit, povařit a pak vrznout na pekáč a péct. Jedla jsem takhle udělanou kachnu a to byla balada - maso se jen rozsejpalo! Mňam ![]()
Husu jsem už dlouho nepekla, ale dělala bych jí stejně jako dělám kachnu - posolenou, pokmínovanou, NEPODLITOU v zakrytém pekáčku, na 110°C na 5 hodin
Trochu se zmenší, ale je vynikající, měkká, můžu jenom doporučit.
Jeeee tak dlouho?Tak ja delam kacenu v troube v pekacku a teda pecu ji jen dve hodky.
Taminko, dlouho, ale na 110°C. A nemusíš s ní dělat vůbec nic, otvírat, podlévat… Je vynikající, měkká, nevysušená.
Souhlasím s Anastazií, péct alespoň 4 hodiny, chuťově je tak výrazná, že si krom soli a kmínu nic jiného nezaslouží. V průběhu pečení odebírám naběračkou sádlo zvrchu a ke konci podleju dvojdeckou vody.
Nejlepší je klasika - se zelím a knedlíkem.
taky peču těch 5 hodin, dělala jsem i na 90st přes noc (13hodin !!!) ale to už je opravdu darda ![]()
jinak podlévám 0,5l mléka a je to lahůdka, tak půl hodinky před koncem pečení odkrýt a potřít medem
holky
jeste takovy dotazek-pisete o huse ze?Protoze se psalo i o kacene tak jen at vim.
Diky
Myslím, že je to jedno husa nebo kachna
Určitě to bude vynikající.
Nepeču, protože se k domácí nemám kde dorvat. Ale nastudováno to mám tak, jak psaly holky.
Tak budu jenom závidět, no
.
no ja take nemam sanci se dorvat k domaci takze holt budu delat kupovanou ![]()
Chut urco jina ale ja jako clovek ktery nikdy nemel domaci to nepoznam.(Asi nastesti)
Husu ja rada,chutove je spis podobna kacene nez kureti..
existuje dokonce i husokachna,nekecam,videla jsem na vlastni oci v prodejne s drubezima vyrobkama ![]()
jj husokachnu jsem take videla napsanou na tabuli pred obchodem,sem si myslela ze to je nejaky for.
Eemi koukam ze mame stejne stare Emicky ![]()
No hele ja si to taky musela precist jeste jednou
![]()
Jj,stejne stary Emicky,i stejne krasny
![]()