Jak pečovat o boty GORATEX?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2182
19.12.16 18:18

Jak pečovat o boty GORATEX?

Ahoj holky, koupila jsem pěkně drahé zimní boty GORATEX. Prodavačka mě ujistila, že jsou zaručeně na zimu nepromokavé. Slečna u kasy ale pak zase říkala, že se musí impregnovat a nabízela mi za 800 kč impregnaci.Jak je to tedy, bez impregnace tedy v zimě promoknou? A když už impregnovat, čím impregnujete a kolik impregnace stojí? Dík! :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
19.12.16 18:40

Urcite se musi impregnovat nejlepe pred prvnim pouzitim. Impregnuje se sprejem k tomu urcenym, neni nutne aby byl znackovy a tim padem drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.12.16 18:43

Kupovali jsme ve Sportisimu spray asi za 300 Kč. Určitě bych ale naimpregnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
19.12.16 18:51

Ano urcite nastrikat. Chrani to vrsek boty. Membrana je uvnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.12.16 18:54

Mně prodavačka řekla neimpregnovat, pak to prý „nedýchá“ a potí se v tom noha. Takže jsem nestříkala a fungují (nosí je tedy dítě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
19.12.16 18:54
@maskovak píše:
Ahoj holky, koupila jsem pěkně drahé zimní boty GORATEX. Prodavačka mě ujistila, že jsou zaručeně na zimu nepromokavé. Slečna u kasy ale pak zase říkala, že se musí impregnovat a nabízela mi za 800 kč impregnaci.Jak je to tedy, bez impregnace tedy v zimě promoknou? A když už impregnovat, čím impregnujete a kolik impregnace stojí? Dík! :* :mavam:

Ano, je primo impregnace na Goretex. Kazde boty musis osetrovat a impregnovat.

• Citovat
  • Upravit
2182
19.12.16 19:03

Dik vsem! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat