Jaké zimní botičky pro roční dítě?

115
11.11.16 09:02

Jaké zimní botičky pro roční dítě?

Maminky, nějaké tipy, jaké botičky koupit pro roční dítě, které zatím capká jen kolem nábytku?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
11.11.16 09:02

Žádné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.11.16 09:03

@Monyszek nějaké barefoot, nebo jiné hodně měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.11.16 09:04

@Monyszek zateplené capáčky -já kupovala ty z ovčí kůže, kožich uvnitř.. venku capkat nebude, tak co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
11.11.16 09:05

Capáčky, ponožkoboty, ponožky s protiskluzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.11.16 09:07

Měla jsem capacky, první boty na ven pak od protetiky, ale to uz chodil hezky sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.16 09:10

@Monyszek U nás se taky capá zatím kolem nábytku ale počítám že do půlky prosince už bude chodit sama. Pochybuji že mi bude chtít sedět do jara v kočáře už tedˇ se jí to nelíbí, takže taky budu řešit ale čekám až bude chodit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
11.11.16 09:13

Nas mladej ma ponozky s kozenou podrazkou a na ven mu budu porizovat softshellive capacky s koziskem. Bude to mit i na snih, kdyz jeste nebude chodit.

• Citovat
  • Upravit
11439
11.11.16 09:27
@sedmikráska70 píše:
@Monyszek U nás se taky capá zatím kolem nábytku ale počítám že do půlky prosince už bude chodit sama. Pochybuji že mi bude chtít sedět do jara v kočáře už tedˇ se jí to nelíbí, takže taky budu řešit ale čekám až bude chodit sama.

Jak, počítáš? Dcera chodila okolo nábytku od srpna do března, přes zimu rozhodně nechodila.

Takhle malému miminku max. softshellové capáčky, třeba od mimiválenky, na fleru. Jsou krásné a ideální pro venkovní obcházení třeba lavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.11.16 09:31

Jak žádné? Proč by dítě, které už obchází nábytek, nezačalo do pár dní chodit, a nemohlo se občas projít venku? :roll: Zima bude do března.

Dcerka měla zimní Fare na suchý zip. Než začala zima, chodila dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.11.16 09:32
@Fjodorka píše:
Jak, počítáš? Dcera chodila okolo nábytku od srpna do března, přes zimu rozhodně nechodila.Takhle malému miminku max. softshellové capáčky, třeba od mimiválenky, na fleru. Jsou krásné a ideální pro venkovní obcházení třeba lavičky.

Naše děti chodily kolem nábytku nanejvýš měsíc. Obě začaly chodit v 10m, tak třeba proto. Každé dítě je jiné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.16 09:34

@Fjodorka Aha prominˇ jsem úplně bl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.11.16 09:54

@WaIl Protože je to z mého pohledu zbytečné. Pokud si při chůzi není dítě jisté ani doma, ve chvíli, kdy ho člověk vypustí venku na nerovném povrchu, raději poleze po 4. Toť má zkušenost. Kupovat boty za 1500 kvůli tomu, aby se s nimi venku 10× proběhlo, mi přijde jako vyhazování peněz. To už bych raději volila ty zateplené capáčky, které pak využije i v kočárku.
Pokud bych opravdu mermomocí chtěla kupovat botičky na ven, spíš bych to viděla na nějaké kotníčkové celoročky. Ale je otázka, jestli za 2 měsíce nebudou kupovat nové a větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.11.16 10:03
@malinika píše:
@WaIl Protože je to z mého pohledu zbytečné. Pokud si při chůzi není dítě jisté ani doma, ve chvíli, kdy ho člověk vypustí venku na nerovném povrchu, raději poleze po 4. Toť má zkušenost. Kupovat boty za 1500 kvůli tomu, aby se s nimi venku 10× proběhlo, mi přijde jako vyhazování peněz. To už bych raději volila ty zateplené capáčky, které pak využije i v kočárku.
Pokud bych opravdu mermomocí chtěla kupovat botičky na ven, spíš bych to viděla na nějaké kotníčkové celoročky. Ale je otázka, jestli za 2 měsíce nebudou kupovat nové a větší.

Ty naše stály 700,–Kč (proto kupuji Fare, a ne např. Superfit), a dcera chodila každý den. Od 18m byla bez kočáru. Držet jí celou zimu v kočáru by bylo nemožné. V celoročkách by jí byla v zimě venku zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.11.16 10:07

Tak já to řešila tak, že jsem klidně na tu chvilku vyndala dítě v těch capákách, nechala ho řádně vyválet ve sněhu a pak ryhle domů :mrgreen: Jinak prostě jezdil v kočáře. První kroky udělal v říjnu a první skutečné boty jsem kupovala v březnu. A že nechce sedět v kočáře… Tak to snad záleží na rodiči, co dovolí, ne? Posadit na houpačku nebo klouzačku lze i v těch capáčcích (taky jsme měli kožené a v tom teplou ponožku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková