Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky
Chtěla bych znát Váš názor, ohledně botiček zn. Adidas a celkově oblečení této značky-u malých dětí 2-d let. Děkuji, hezký večer
![]()
@LuSof píše:
MaminkyChtěla bych znát Váš názor, ohledně botiček zn. Adidas a celkově oblečení této značky-u malých dětí 2-d let. Děkuji, hezký večer
![]()
![]()
Boty ne, jinak je to jedno
@Berousik píše:
Boty ne, jinak je to jedno
Děkuji, jen sem asi špatně položila otázku, chtěla sem znát trošku podrobnější odpověd. Například jestli mají podle Vás špatnou podrážku či tak. ![]()
@LuSof píše:
MaminkyChtěla bych znát Váš názor, ohledně botiček zn. Adidas a celkově oblečení této značky-u malých dětí 2-d let. Děkuji, hezký večer
![]()
![]()
U takhle malých dětí botky adidas za mě ne, nelíbí se mi jak jsou šité, co se týče podpory klenby atp. Znám x lepších značek co se týče obuvi. (Pegres, Goex…a jedničky samozřejmě Superfit) ![]()
@LuSof píše:
Děkuji, jen sem asi špatně položila otázku, chtěla sem znát trošku podrobnější odpověd. Například jestli mají podle Vás špatnou podrážku či tak.
Protoze to neni kvalitni znacka. Ani obleceni /ale to je na tu chvili u malych deti jedno/, boty uz vubec ne. Proste to nejsou dobre boty pro detskou nohu.
Doporucuju taky znacky co pise @Kotatko03 hlavne Superfity, nebo Fare.
@LuSof boty fakt ne, podrážka šíleně tvrdá
. já kupuji ecca, geox, zimní superfity letos teda má malá ecca
celkově tenisky mají tvrdou podrážku, neohebnou to s kvalitou fakt nemá co dělat ![]()
Ahojky,
boty Adidas nelze považovat za zdravotní botičky, jsou sportovní, ale rozhodně nejsou vhodné pro děti do 3 let. Pokud je chceš mít, tak jen pro dítě na chvilku, ale ne na celodenní nošení.
Pro boty je pro mě důležitý materiál -aby se noha nepotila, pak délka stélky, šířka, ohebnost podrážky a tak nějak jestli drží tvar a dítěti se v nich dobře chodí…malinký dítě neřekne, ale teď mě překvapil čerstvý 4-leťák, když mi řekl v obchodě, který boty jsou mu pohodlný-dle toho jsem se řídila…třeba já bych boty adidas, co nosí u nás děti, nekoupila mým dětem. Kupuji v obchodech s dětskou obuví a teď se snažím vybírat právě široké (kluci mají šiřší chodila) s ohebnou podrážkou. Chvíli jsem si pohrávala s myšlenkou barefoot, ale nikde jsem se nedočetla, že by vyřešily konkrétní problém, co mají moji kluci, takže se v rámci mých možností snažím vybírat právě kompromisy (i když pro „barefootisy“ by i to bylo málo). Kdybych měla holčičku, asi bych koupila nějaké frajerské jen na parádu typu balerínky, střevíčky, u kluků tento „problém“ odpadá.