Jak perete dětské oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
23.7.15 15:23

@lovesmile Jo, mě takhle slunce odstranilo skvrny od špaget. Byli jsme na dovolené, dvakrát si mladší syn dával Pomodoro špagety a dvě totálně zničený bílý trička, červený od krku až dolů, měl to i ve vlasech. Po dvou vypráních a dvou pověšeních venku jsou ty skvrny pryč. Haleluja! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
23.7.15 15:43

@lovesmile Jo jo, je to tak. Já takhle dala na sluníčko fleky od mrkve a nestačila jsem zírat. Mizelo to před očima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.7.15 16:10

Sluníčko je na skvrny machr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6525
23.7.15 16:40

Já trochu odbočím od tématu, ale po šesti stranách odborných rad snad můžu… :mrgreen:
Strašně mě štve, kolik mám doma všelijakých pracích přípravků. Kdysi jsme měli doma malou krabičku tuším se to jmenovalo Merkur a mýdlo s jelenem a to vypralo absolutně všechno. Mám takový pocit /ale nejsem si jistá/ že snad ani nebyla aviváž a prádlo bylo měkké… 8o
No a teď mám prášek na barevné, na bílé, sensitiv prášek i gel. Gel na černé prádlo, gel na vlnu, tablety na změkčení vody, odstraňovač skvrn bez chlóru i s chlórem, vanish extra hygiene, žlučové mýdlo a aviváž 8o
Kdysi se nasypal prášek, nastrouhal jelen a pralo se. Dneska se alchymisticky přidává k praní kde co, aby to vůbec vypralo :cert: nebo aby nám prozměnu zůstalo prádlo vůbec barevné a pračka nezanešená. :roll:
Chjo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
23.7.15 16:40

@lovesmile Hele, fakt to funguje! I u plen mi to sežere fleky :mrgreen: Musíme si to užít, za chvíli bude hnusně, Punťa zaleze a budeme mít zase flekaté děti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.7.15 16:46

@Black Cat Tak já teda nevím, co pořádáš za prací sbírku :mrgreen:, ale já mám na pračce jen krabici Persilu nebo Arielu. A teď ještě flašku gelu na černý, co jsem dostala.

• Citovat
  • Upravit
25137
23.7.15 16:56

@Black Cat Já používám jen sypký z DM na všechno a teď jsem na miminko koupila gel Frosch pro svůj dobrý pocit. Dávám jen kapku aviváže a na skvrny, co mi vadí (na některý prostě kašlu) mám taky přípravek od Frosch. Víc netřeba :D
Jo a nežehlím… je to jen na zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.7.15 16:56
@dani24687 píše:
@lovesmile no neke 8o Mne se teda jednou stalo, ze mi to vyzralo barvu na tom obybu, kde bylo pradlo poveseno, ale fleky jsem jeste nezkousela :mrgreen: schvalne to zkusim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No fakt! Taky jsem čuměla. 8o :mrgreen:

Jak jsem to dneska vykládala manželovi, když přišel z práce, tak mě hned „sejmul“ že prý ty fleky v noci vydrhnul on. :mrgreen: Vtipálek. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.7.15 16:57

Já momentálně používám Ariel kapsle a aviváž Softlan. Nic víc, nic míň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.7.15 17:02

Příspěvek upraven 24.10.19 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.7.15 17:07

A to jsem ještě zapomněla, že mám krabici takových těch gelových pracích tablet od Arielu na barevné… :mrgreen: :zed: To je hrůza!
Nejhorší je, že mám pocit, že když k tomu prášku prostě JEŠTĚ něco nepřidám, tak mi to nevypere. Vlastně to není pocit, je to fakt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.15 17:15
@Fima píše:
@Black Cat Takovej arzenál tedy doma nemám. :D Peru všechno v sypkém z DM, pro syna atopika mám gelový Frosch. Jednu láhev aviváže Silan pro nás a jednu Frosch pro syna. Až dodělám ten Silan, budu Frosch dávat i na naše oblečení, voní mi nejlépe a přeci jenom, je hypoalergenní. Takže bude o láhev méně. :mrgreen: No a na skvrny tu mám žlučové mýdlo a sprej na skvrny Frosch. Prostředky na vlnu, jemné, sportovní, černé a bílé… nevedu. Všechno peru v jednom.

Prací přípravky Frosch jsem si taky oblíbila, hlavně pro děti. A miluju jejich aviváž s vůní bavlny :srdce: Jinak tmavý prádlo a prádlo větších členů rodiny peru v gelu DenkMit, taky DM. Je to eko řada, ekologické, ekonomické…Spokojenost.
Dřív jsem prala v přípravcích od Missivy. Pere pěkně, ale je dost drahá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.7.15 17:22

@Black Cat Pridej vodu, hned to bude lepsi.

• Citovat
  • Upravit
15404
23.7.15 17:27
@lovesmile píše:
No fakt! Taky jsem čuměla. 8o :mrgreen:Jak jsem to dneska vykládala manželovi, když přišel z práce, tak mě hned „sejmul“ že prý ty fleky v noci vydrhnul on. :mrgreen: Vtipálek. :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: chlapi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
23.7.15 18:41
@Black Cat píše:
Já trochu odbočím od tématu, ale po šesti stranách odborných rad snad můžu… :mrgreen:
Strašně mě štve, kolik mám doma všelijakých pracích přípravků. Kdysi jsme měli doma malou krabičku tuším se to jmenovalo Merkur a mýdlo s jelenem a to vypralo absolutně všechno. Mám takový pocit /ale nejsem si jistá/ že snad ani nebyla aviváž a prádlo bylo měkké… 8o
No a teď mám prášek na barevné, na bílé, sensitiv prášek i gel. Gel na černé prádlo, gel na vlnu, tablety na změkčení vody, odstraňovač skvrn bez chlóru i s chlórem, vanish extra hygiene, žlučové mýdlo a aviváž 8o
Kdysi se nasypal prášek, nastrouhal jelen a pralo se. Dneska se alchymisticky přidává k praní kde co, aby to vůbec vypralo :cert: nebo aby nám prozměnu zůstalo prádlo vůbec barevné a pračka nezanešená. :roll:
Chjo… :zed:

Protoze jsme strasne rozmazlene.. Ja mam taky doma arzenal, nikdo nechape a ja zase, ze driv se latkovalo a vyvarovalo v hrnci a z prasku co si pamatuju je ten Merkur, Titan a Azur a to se mozna dalo sehnat jen v Tuzexu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný