Jak plníte koblihy?

378
11.5.11 12:01

Jak plníte koblihy?

Ahojky, zajímalo by mě, jak kdo plníte koblihy, jestli vykrojíte kolečka a vždy mezi 2 dáte marmeládu nebo koblihy usmažíte a až pak je plníte marmeládou takovou tou špičkou. Já jsem to vždy dělala podle prvního postupu - 2 kolečka mezi to marmeládu, ale docela mě láká druhý postup, zdá se mi to méně pracné… Díky za tipy. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
11.5.11 12:53
Markytka_Ostrava píše:
kmacek píše:
Ahojky, zajímalo by mě, jak kdo plníte koblihy, jestli vykrojíte kolečka a vždy mezi 2 dáte marmeládu nebo koblihy usmažíte a až pak je plníte marmeládou takovou tou špičkou. Já jsem to vždy dělala podle prvního postupu - 2 kolečka mezi to marmeládu, ale docela mě láká druhý postup, zdá se mi to méně pracné… Díky za tipy. Martina
Já neplním - natíráme si je marmoškou během pojídání :lol: Je to takové zábavnější, než tu koblihu jen chytit a sežrat :mrgreen:
:palec: taky tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
11.5.11 13:01

udělala jsem kolečko, dala jsem na to lžičkou marmošku a pak to zažmoulala dokuličky… marmoša ani nevytekla, když je hustá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.5.11 13:02

jako buchty - udelám jedno kolečko a do toho to zabalím…
apropo u koblih - znáte pohádku štuclinka a zachumlánek? tam testovali pravost koblih - plácprobou - když se splácly tak se zas musely nafouknout (což se u těch plněných trubičkou nepovede :) můj bráška to pak celá léta takto testoval :) a prostě kobliha co vytekla nebyla kobliha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.5.11 13:22

Já koblihy ještě nedělala, ale miluju je, takže pokud máte nějaký vyzkoušený a jednoduchý recept, tak sem s ním :lol: Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.5.11 13:38

Babča koblihy trošičku natrhne a vpraví marmeládu kávovou lžičkou. Vidět to není a když je pocukruje, tak to člověk ani nenajde. Vdolky má uprostřed s jamkou a dáváme si na ně marmeládu až před jídlem. Někdy i tvaroh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
11.5.11 21:53

Ahoj, tak u nás vyválím dvě placky, nakydám na jednu hromádky, přiklopím druhou a pak kolem hromádek skleničkou vykrájím. Nikdy mě nenapadlo, že to jde i jinak :lol: Jak mě to doma naučili :oops: . Ale nápad s natíráním při jídle se mi hodně líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí