Večeře pro návštěvu

63
8.5.11 21:23

Večeře pro návštěvu

Krásný nedělní večer :kytka: . Prosím, prosím o radu :think: . Zařídili jsme si s přítelem byt, čekáme mimčo a příští týden přijede poprvé odpoledne na návštěvu strejda s tetou a babičkou. Řeším problém s tím, co vymyslet na večeři. Nejsem moc zkušená kuchařka, takže bych to viděla na nějaký studený salát nebo nějakou nenáročnou a rychlou večeři (ne obyčejné párky, klobásky atd.). Prosím poraďte, ráda bych je dobře pohostila :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3389
8.5.11 21:31

asi bych udělala obložené mísy, tam si člověk vybere na co má zrovna chuť a nají se všichni…udělat třeba salámy, sýry, a další se zeleninou a nebo saláty…a upekla bábovku :palec: myslím že to postačí a nebo bych upekla kuře a k tomu brambory a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.5.11 21:33

Můžeš udělat chlebíčky, jednohubky, sýrovou nebo šuknovou mísu:-) Nebo třeba upeč pstruha na másle a s kmínem a k tomu brambory…nebo lososa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.5.11 21:34

Já dělám vždycky pizzu, šneky z listového těsta (hoď si do googlu a vyjede ti jich požehnaně), sýrovou roládu. Takže taky nic moc složitého, ale je to dobré a hezky to vypadá :-) Tak hodně zdaru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 21:35

chlebíčky a nějakou bábovku, sušenky, chipsy, tyčinky.. popřípadě třeba udělat polívku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
8.5.11 21:39

nakoupila bych víc kuřecích paliček a křidýlek a já používám moc dobrou marinádu: nastrouhaný zázvor, česnek, med, citronová šťáva a sůl…do toho to nalož večer před tím a pak jen trochu podlej a upeč do zlatova…k tomu stačí čerstvý bagetky. a udělala bych nějakej salát…můj oblíbený je: rajčata, šalotka, bílý jogurt, sůl, pepř, trochu cukru. a upekla bych klasika hrnkovou bábovku: 3 vejce, hrnek oleje, hrenek cukru, hrnek mlíka, 2 hrnky pol. mouky, prdopeč a vanilkovej cukr. a buď jí uděláš s kakaem jako mramorovku, nebo do těsta mixneš mbanány a poleješ čokoládou, nebo do ní dáš nadrcený ořechy, rozinky a poleješ čokoládou…fantazii se meze nekladou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 21:42

Take bych sla spise do studena - oblozene misy se syrem, zeleninou, uzeninami. Listove testo na slane zpusoby nase rodina miluje :-)
No a pokud chces nejakou teplou veceri co rizky a bramborovy salat? Je to jednoduche a neurazi :-) Teda alespon u nas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
8.5.11 21:42

Taky bych udělala něco jako obložené mísy,jednohubky a malinkaté řízečky :huban:. Šneky z listového těsta jsem před dvěma hodinama dodělala..žádná velká práce to není i s batoletem u nohy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.5.11 21:43

Asi bych udělala řízky - trojobal snad zvládneš?? A je to dost oblíbené jídlo..Nenáročné - můžeš obalit předem a pak jen osmažit..Bramborová kaše to jistí.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.5.11 21:43

Ahoj,
já dělám s oblibou slaný koláč z listového těsta a zatím všem móóóć chutnal :potlesk:
Dám těsto na plech, potřu kečupem, posypu oreganem, pak dávám různé vrtsvy (nejčastěji plátky šunky, strouhaný sýr, plátky rajčat nebo zmrazená zeleninová směs, znovu strouhaný sýr, event. i zalít rozkvedlaným vajíčkem). Někdy si nechám kousek těsta a udělám z něj ještě mřížku navrch.
Není to sice nic originálního, ale jednoduché, nenáročné na přípravu a hlavně mňamka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 21:44

nebo špízy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
8.5.11 22:18
Monny89 píše:

Monny, úplně jsi mi to vzala z úst. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 22:20
Hanulínek píše:
Monny89 píše:
Monny, úplně jsi mi to vzala z úst. :palec: :mavam:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.5.11 23:00

pokud nejsi zdatna kucharka,tak bych sla treba do testovinoveho salatu,pisnu ti jake suroviny davame mi,ale muzes upravit co mate radi vy…nechas vychladit a je to mnamka :jazyk: :jazyk:

kvalitni testoviny al dente uvarene-nejlepe vrtulky,kvalitni sunka na nudlicky,syr na kosticky,rajce na kostky,kukurice bonduele,vajicko na kostky a majoneza,promichnouut a dochutit dle libosti,muj jednou pouzil koreni spagety,po vychlazeni a s decinkou vina to bylo mnamozniii

muzes to hlavne udelat si dopredu…pak neco na stul-jednohubky,neco sladkeho-treba jablecny strudl

Příspěvek upraven 08.05.11 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 23:02
RadanaH píše:
pokud nejsi zdatna kucharka,tak bych sla treba do testovinoveho salatu,pisnu ti jake suroviny davame mi,ale muzes upravit co mate radi vy…nechas vychladit a je to mnamka :jazyk: :jazyk:kvalitni testoviny al dente uvarene-nejlepe vrtulky,kvalitni sunka na nudlicky,syr na kosticky,rajce na kostky,kukurice bonduele,vajicko na kostky a majoneza,promichnouut a dochutit dle libosti,muj jednou pouzil koreni spagety,po vychlazeni a s decinkou vina to bylo mnamozniii

já místo majonézy dávám kečup :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport