Večeře pro návštěvu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
8.5.11 23:03

s kecupem jsem nezkousela,ja mam radsi majonezu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 23:05
RadanaH píše:
s kecupem jsem nezkousela,ja mam radsi majonezu :jazyk:

já právě v těhu na majonézu moc nejsem, takže kečup je lepší.. zkus to někdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.5.11 23:12

jasnee Mony,diky za tip…jinak do toho salatu se muze dat vse dle libosti-teda nejake normalni kombinace,co by ladily :lol:

jelikoz kdyz ma prijit i babicka,tak bych se nepoustela do niceho divokeho…

JINAK ZAKLADATELCE PREJI,AT UDELA COKOLIV,TAK AT SE PODARI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.5.11 23:15

radi - jj, já jsem jak pejsek s kočičkou :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.5.11 00:02

vsak proc ne,se aspon vyradis a ono nekdy takove ty hokusy-pokusy jsou lepsi :lol:

ja ted v tehu mam takove chute,ze uvarit normalni jidlo co se tyce potravin a kombinaci je skoro umeni :lol: muj ma ze me srandu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.5.11 00:30

Udělala bych Kuře v temnotách s brambor.kaší..Je to jednoduché, určo to zvládneš a zároveň nebudou mít pocit, žes je odflákla :lol: Do pekáče dáš slaninu, na to kuřecí prsa okořeněná paprikou, kari, solí a pepřem, na to zas slaninu.Chvilku zapéct, posypat sýrem, dát bazalku (nedávám, nechutná mi to s ní) a opět dát zapéct.Kdybys chtěla přesný recept, písnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.5.11 18:34

Děkuji moc za tipy :-) . Ještě se juknu na internet a popřemýšlím. Právě že když přijede i babička, tak se do nějakých experimentů nechci moc pouštět, už tak bude chudák určitě v šoku, že nemáme v obýváku vystavenou ani jednu kávovou soupravu, nemáme záclony a na stole žádný vyšívaný ubrus :-D . Je to někdy děs takovéto oficiální rodinné návštěvy, přátelům nakrájím klobásu, hermelín, vysypu brambůrky do misky, otevřu piva a vína a jsou nadmíru šťastní :-) . Ale když přijede rodina ..... :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.5.11 20:08
evishka píše:
Děkuji moc za tipy :-) . Ještě se juknu na internet a popřemýšlím. Právě že když přijede i babička, tak se do nějakých experimentů nechci moc pouštět, už tak bude chudák určitě v šoku, že nemáme v obýváku vystavenou ani jednu kávovou soupravu, nemáme záclony a na stole žádný vyšívaný ubrus :-D . Je to někdy děs takovéto oficiální rodinné návštěvy, přátelům nakrájím klobásu, hermelín, vysypu brambůrky do misky, otevřu piva a vína a jsou nadmíru šťastní :-) . Ale když přijede rodina ..... :-( .

Boze nemame my stejnou babicku??? :mrgreen:
Ta moje absolutne nemohla prekousnut fakt, ze nemam obyvaci stenu od zdi ke zdi ale takovou malou pidiskrinku, ktera sotva udrzi televizi :mrgreen: to fakt rekla doslova!!!
Dale ji vadi ze mame studeny byt (chodba bez kobercu s dlazbou, ze nemam poradny jidelni stul, vestavenou skrin a o vymozenosti papirovych plen a odsavacky na vysavac se radsi nebudu zminovat :zed:
Holt babicky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.5.11 20:41

xangel87 hmmmm, to nezní špatně. Asi to vyzkouším … i s tou bazalkou, tu my můžem :palec: Parádní receptík … už jsem si opsala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.5.11 22:52
klara123 píše: xangel87 hmmmm, to nezní špatně. Asi to vyzkouším … i s tou bazalkou, tu my můžem :palec: Parádní receptík … už jsem si opsala :dance:
:-) Hlavně dej jen slabou vrstvu toho kuřecího, ať se hezky propeče, naopak dostatek slaniny, ta totiž pustí šťavičku pak na tu kaši…Pekáč nejdřív vymažu máslem a kari nešetřím…A už mám na to chuť :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí