Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
RadanaH píše:
s kecupem jsem nezkousela,ja mam radsi majonezu
já právě v těhu na majonézu moc nejsem, takže kečup je lepší.. zkus to někdy ![]()
jasnee Mony,diky za tip…jinak do toho salatu se muze dat vse dle libosti-teda nejake normalni kombinace,co by ladily ![]()
jelikoz kdyz ma prijit i babicka,tak bych se nepoustela do niceho divokeho…
JINAK ZAKLADATELCE PREJI,AT UDELA COKOLIV,TAK AT SE PODARI ![]()
vsak proc ne,se aspon vyradis a ono nekdy takove ty hokusy-pokusy jsou lepsi ![]()
ja ted v tehu mam takove chute,ze uvarit normalni jidlo co se tyce potravin a kombinaci je skoro umeni
muj ma ze me srandu
![]()
Udělala bych Kuře v temnotách s brambor.kaší..Je to jednoduché, určo to zvládneš a zároveň nebudou mít pocit, žes je odflákla
Do pekáče dáš slaninu, na to kuřecí prsa okořeněná paprikou, kari, solí a pepřem, na to zas slaninu.Chvilku zapéct, posypat sýrem, dát bazalku (nedávám, nechutná mi to s ní) a opět dát zapéct.Kdybys chtěla přesný recept, písnu ![]()
Děkuji moc za tipy
. Ještě se juknu na internet a popřemýšlím. Právě že když přijede i babička, tak se do nějakých experimentů nechci moc pouštět, už tak bude chudák určitě v šoku, že nemáme v obýváku vystavenou ani jednu kávovou soupravu, nemáme záclony a na stole žádný vyšívaný ubrus
. Je to někdy děs takovéto oficiální rodinné návštěvy, přátelům nakrájím klobásu, hermelín, vysypu brambůrky do misky, otevřu piva a vína a jsou nadmíru šťastní
. Ale když přijede rodina .....
.
evishka píše:
Děkuji moc za tipy. Ještě se juknu na internet a popřemýšlím. Právě že když přijede i babička, tak se do nějakých experimentů nechci moc pouštět, už tak bude chudák určitě v šoku, že nemáme v obýváku vystavenou ani jednu kávovou soupravu, nemáme záclony a na stole žádný vyšívaný ubrus
. Je to někdy děs takovéto oficiální rodinné návštěvy, přátelům nakrájím klobásu, hermelín, vysypu brambůrky do misky, otevřu piva a vína a jsou nadmíru šťastní
. Ale když přijede rodina .....
.
Boze nemame my stejnou babicku??? ![]()
Ta moje absolutne nemohla prekousnut fakt, ze nemam obyvaci stenu od zdi ke zdi ale takovou malou pidiskrinku, ktera sotva udrzi televizi
to fakt rekla doslova!!!
Dale ji vadi ze mame studeny byt (chodba bez kobercu s dlazbou, ze nemam poradny jidelni stul, vestavenou skrin a o vymozenosti papirovych plen a odsavacky na vysavac se radsi nebudu zminovat ![]()
Holt babicky ![]()
xangel87 hmmmm, to nezní špatně. Asi to vyzkouším … i s tou bazalkou, tu my můžem
Parádní receptík … už jsem si opsala ![]()
klara123 píše: xangel87 hmmmm, to nezní špatně. Asi to vyzkouším … i s tou bazalkou, tu my můžemParádní receptík … už jsem si opsala