Jak pomoc při kakání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6230
20.12.11 09:55

Jak pomoc při kakání

Ahoj holky!
Potřebovala bych poradit. Začali jsme malýmu dávat příkrmy. Na radu doktorky jsem začala s mrkví, ale ta ho totálně zabetonovala. Chudák pořád tlačí, ale nemůže se vykakat. Co mu mám dát, abych mu pomohla? Vím o švestkové šťávě, ale tu doma bohužel nemáme a když jí vyjedu koupit, tak to je tak na dvě hodiny a cestu MHD s ním asi nedám, protože docela křičí. Nemáte nějakou radu co jiného zkusit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
20.12.11 09:58

Zkus rektální rourku,nebo teploměr......To by mělo pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.12.11 09:58

Teplou vodu mu dej napit…

• Citovat
  • Upravit
zichisek
20.12.11 10:00

U nás byl stejný problém.A ani ty šťávičky a švestkové přesnídávky a já nevím co nepomohly.Když malá tlačila a brečela, tak jsem ji rozbalila a masírovala konečník aby jí trochu povolil a ten velký bobek vykakala.Když ani to nešlo, zkusila jsem pomoct trošku teploměrem.To pomáhalo a pak už stačilo jen to masírování a pak už začla kakat úplně sama.Ono to je ani ne tak tou mrkví jako příkrmy celkově.Malá byla zabetonovaná naprosto po všem.Ale chce to čas a ten organismus si na to zvykne.

• Citovat
  • Upravit
6230
20.12.11 10:07

Děkuji za bleskové rady :kytka: . Tak já ho trošku napojím tou teplou vodou a pak půjdeme cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
20.12.11 10:07

Mě doktorka předepsala takovej sirup.. je to projímadlo pro miminka.. Opravdu nám to strašně pomohlo.. Mala taky tlačila a nemohla se vykakat.. A když kajdila tak měla strasně tuhý hovínko až jí to natrhlo zadeček.. Trubičku do zadečku máme taky.. Teploměr nám zž pak ani nezabíral.. Zavolala jsem dr a řekla že něco na to potřebuju.. Napsala mi Duphalac myslím.. Ted jsi nejsem přesně jistá tím názvem.. Ale málá to měla už v 5 měsicích.. Mohou to i mala miminka.. A moc to nestojí.. Platíla jsem asi 20-30 kč

• Citovat
  • Upravit
29436
20.12.11 10:23

My první dny na příkrmech kakali s rourkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.12.11 10:27

Dát do teplé vody, nahřát bříško a masírovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.12.11 10:44

Tak už se aspoň trošku zadařilo - ještě jednu všem děkuju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.12.11 10:46
Starrky píše: