Jak posílit imunitu u ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
22.6.09 11:36

jak posílit imunitu u ročního dítěte

ahojky, naše Barunka je veliká a není to žádný hubeňour, ale je pořád nemocná… chytí naprosto všechny nemoci… potřebovala bych jí nějak posílit imunitu, máte někdo zkušenosti??? Barča vyrostla na Sunaru, tak nevím, jestli jí nezměnit mléko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
22.6.09 13:59

já myslím že co se týče imunity, nebylo by to asi řešení, všechna mléka jsou na podobné úrovni co se týče obsažených látek, ceny a „prestiž“ jednotlivých je závislá pouze na šikovnosti a vlezlosti marketingových pracovníků jednotlivých výrobců… :twisted:

Napadá mne snad jen jedno - multisanostol, ten multivitamínový sirup, je pro děti od jednoho roku. Drijáky typu „hlíva nebo echinacea“ ještě ne, na to je roční dítě maličké…
Snad homeopatie, bachovky…ale v tom se já osobně nevyznám, třeba poradí nějaká více alternativní mamča.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.6.09 14:02

Až teď vidím, máš starší… nenosí to domů starší dítě?
u nás je to taky tak, řešení taky nevím, zkouším ten sirup, zatím je klid… ale prostě druhý dítě to má souzený, pochytá to od staršího. Náš starší byl 3 roky pernamentně zdravý, mladší věčně nemocná… :?

Ale prý jsou tyhle v dětství věčně nachcípaný děcka v dospělosti zdravý jak řepy, tak snad…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
22.6.09 14:08

Musím zaťukat, kluci nebývají často nemocní. Nicméně, když na oba něco leze dostávají Imuregen - viz. www.imuregen.cz. Kapky jsou pro děti od 1 roku.
Jinak pokud bývá hodně často nemocná, tak by mohla pomoct léčba dobrým homeopatem.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
22.6.09 14:26

Ahoj,

my máme na imunitu od homeopata doporučeno Ferrum phosphoricum 5CH. Matyáš to bral, když se v roce opařil, měl za sebou 7 narkóz, tak jsem od homeopata chtěla něco na nakopnutí imunity. Doporučil mi tohle a říkal mi, ať to berem i před zimou pro posílení organismu.
Jenom jsem zapomněla, v jakým poměru jsme to brali - mám pocit že 4-6 kuliček 1× denně. Ale to by ti poradili v lékárně.
Tyhle homeopatika jsou dostupný, recept na ně nepotřebuješ.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.6.09 15:11

Re: jak posílit imunitu u ročního dítěte

Marzina píše:
ahojky, naše Barunka je veliká a není to žádný hubeňour, ale je pořád nemocná… chytí naprosto všechny nemoci… potřebovala bych jí nějak posílit imunitu, máte někdo zkušenosti??? Barča vyrostla na Sunaru, tak nevím, jestli jí nezměnit mléko???

ačkoliv vím, že se imunita vyvíjí, přesto bych byla pro, abyste s mudr nejdřív udělali nějaké vyšetření, jestli to nemá někde zakopaného psa. A pak bych se domluvila, co dál

Jinak se přikláním k tomu, že to může nosit starší. U nás je to obdobné, ale u Anety je potvrzená alergie a podle mudr to má přímou souvislost, že je náchylnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.12 19:57

ahojky zajimalo by me jestli ty homeopatika muze i dite od 10m? Nas malej mel rymu od narozeni minimalne 6× a tedp oseldni mesic ji mel uz 2× za sebou, vim ze za to muze i to pocasi ikdyz v tomhle s nim nechoidm na zadny tury… :think:
nebo neco jinyho pro tam maly dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.1.12 20:05

U nás naprosto suprově zabírají Lactobacílky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.12 20:07

ty jsme brali ale pak mi prislo ze hur kakal misto aby to bylo naopak, mam je doam asi je zas dam a uvidim jeslti to pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.1.12 21:03

Nám dnes tchýně doporučila rybí tuk…je jí 40 takže si nemyslím že by to byla nějaká babská rada…ale kdo ví já to nikdy nebrala takže nevím jestli je to fakt tak super jak se všude tvrdí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
24.1.12 21:11

Má Vaše dcerka často infekty? Co alergie a intolerance?
Existuje totiž přírodní imunomodulace, pomocí tekutého colostra (které je opravdu čistě přírodní a neobsahuje žádné přidané látky).
Toto se dá používat jak dlouhodobě, tak při infektu, důležité je ale nasadit přesné dávkování. Samozřejmě s pauzou pro regeneraci organismu.
Kdyby jste stím chtěla poradit, tak se na mě obraťte. Spolupracuji samozřejmě s dětskou výživovou poradnou podporovanou pediatry a obvodními lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 12:25

pro mhlavinka

máme časté infekty a kašle nemůžeš nám o tom říci více??? děkuji Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
4.11.15 13:31

Ahoj, poraďte jak zvýšit imunitu ročnímu dítku? Dcerka je často nemocná, za poslední dva měsíce už má počtvrté rýmu s kašlem a teplotou. Předtím už byla také několikrát nemocná, v půl roce měla angínu a ATB. Chodíme na plavání a na miminkovské cvičení, takže si téměř pokaždé něco přinese. Kojená bohužel nebyla, tak možná proto má nízkou imunitu. Jak jí můžu pomoci? Máte zkušenost? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
16939
4.11.15 13:34

Já dávám imunoglukan, byl mi i doporučen doktorkou. Než ho v únoru malá začala brát, byla na kopici pořád a pak najednou nic. Takže jsem ho v září nasadila znovu a zatím se drží. Rýmu občas má, ale nic víc. Je astmatik, takže u ní je každá větší rýma jen krůček od záchvatů a tak jsem ráda, že to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.11.15 13:44

Ja davam vitamin C a D.
Davam vela C-cka 1 000mg na den.
Dcere som davala aj multivitaminovy sirup Martanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí