Zanořený penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
748
15.6.09 21:54

Zanořený penis

Ahojky,
můj roční syn má od narození tvz. zanořený penis. Dětská dr. řekla, že se to růstem samo upraví. Teď na roční prohlídce jsem se chtěla zeptat na nějaké podrobnosti,ale byla tam jiná dr.-zástup a to mě rozhodilo, takže jsem na to zapomněla. Tak se chci zeptat, jestli s tím máte některá zkušenost, kdy se to asi upraví, případně jestli si mám vyžádat doporuční na urologii. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.6.09 08:49

Zanořený penis znamená, že syn má pohlavní úd vnořen do tukového polštáře nad sponou stydkou. S největší pravděpodobností během růstu dojde k normálnímu vývoji jeho pohlavního ústrojí. Při pravidelných preventivních prohlídkách to bude jistě jeho ošetřující lékař sledovat.

• Citovat
  • Upravit
1584
16.6.09 10:40

Ahoj, nas maly mel taky pindika zastrceneho a asi tak pred dvema…trema mesici se to zpravilo a uz ho ma normalne az abnormalne venku :lol: :lol: Nase doktorka to vubec neresila, ze je to normalni a ze z toho vyroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
17.6.09 08:53

Díky, já právě chtěla aspoň přibližně vědět, kdy mu vyleze :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.5.11 19:24

Dobrý den, mám 5měsíčního chlapečka a zdá se mi, že má malého pindíka :-( i kamarádka mi říkala, že tak malinkého ještě neviděla??!! co s tím????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:26
alechaa píše:
Dobrý den, mám 5měsíčního chlapečka a zdá se mi, že má malého pindíka :-( i kamarádka mi říkala, že tak malinkého ještě neviděla??!! co s tím????

Já bych v pěti měsících řešila úplně jiné věci. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.5.11 19:40

já vím, ale my máme v rodině samé holčičky, takže opravdu nevím,jak je to s tou velikostí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:45

No, já to tedy nějak u syna neřeším. Má ho takového, jakého ho má. Já tedy skrz pinďu řešila spíš to, zda mám přetahovat nebo ne, ale velikost? To mě ani nenapadlo a myslím, že pokuď ti nic neříkala dr, tak bych o tom vůbec nepřemýšlela. On vyroste. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.5.11 19:49

no já bych to taky neřešila, kdyby mi to ta kamarádka neřekla, oni mají v rodině zase samé kluky :-) …tak snad vyroste, tak jak má??!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 19:54
alechaa píše:
no já bych to taky neřešila, kdyby mi to ta kamarádka neřekla, oni mají v rodině zase samé kluky :-) …tak snad vyroste, tak jak má??!!! :-)

Mě toho kamarádky někdy tolik napovídají… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.11 08:19

ahojky, mam skoro 4-leteho syna.kdyz se narodil mel maleho pindika, dr.mi nejdrive rekla, ze se to bude resit tak v 5.letech, vezmou se odbery skrz hormony atd..pak byla nemocna a ja s nim byla zrovna v poradne a zastupujici dr.rekla, ze mame okamzite na urologii, ze bude nutna operace.pro jistotu jsem pockala na svou dr., ta to potvrdila.po prvni navsteve na urologii jsme meli termin operace a syna operovali ve 14 mesicich..a bylo to za 5 minut 12.zadrzovala se mu totiz moc a operace, ktera mela trvat sotva hodinu, trvala hodinu a pul, jelikoz ho 45 minut „jen“cistili.a misto 4 dnu jsme byli v nemocnici 10.a diagnoze znela zanoreny penis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.5.11 09:11

ahojky, já to teda s doktorkou ještě neřešila, ale raději se jí co nejdřív zeptám!! Díky moc za odpoveď! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.11.11 11:40
barah píše:
No, já to tedy nějak u syna neřeším. Má ho takového, jakého ho má. Já tedy skrz pinďu řešila spíš to, zda mám přetahovat nebo ne, ale velikost? To mě ani nenapadlo a myslím, že pokuď ti nic neříkala dr, tak bych o tom vůbec nepřemýšlela. On vyroste. :mrgreen:

Dobrý den,s tím já nesouhlasím..
Kdybych to nechala na dětské lékařce,tak doteď nevím,že má malej zanořený penis a fimosu.Od narození se mi taktéž zdálo,že má syn malého pindíka a jakoby takový jiný tvar.. Původně jsem se doktorky ptát nechtěla,protože jsem si říkala,když chodíme na prohlídky a ona mu kontroluje varlátka ,tak musí vidět i pindíka a nic.. tak mi to nedalo a při jedné kontrole jsem se na to sama zeptala…Až poté se na pindíka více zaměřila ,zkusila ho maličko stáhnout a zjistila,že to má tak moc zůžené,že to ani náhodou nepůjde.. Poslala nás na urologii a tam až zjistili,že má syn fimosu a zanořený penis.. V únoru s tím jdeme do Prahy na operci..Ptala jsem se primaře,zda je to spíše vyjímka,nebo to kluci mají často a říkal,že se o tom moc neví,ale že je to zcela běžné a je lepší to řešit dříve,než později..Takže já radím,pokud si něčím nejsem jistá,tak PTÁT SE ,PTÁT SE A ZASE PTÁT SE!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.2.12 14:08

zanořený penis

děkuji moc za zdejší info
jen bych se chtěla optat
kubík má pindíka tak 2 cm..u kořene silnějšího..mě se zdá jako by se mu vracel zpátky..když má erekci tak ho má velkého…ale to je něco jiného..
zdá se mi že může jít o zanořený penis..nevíte v kolika letech se to samo spraví a kdy jít k doktorovi..je nám3,5 :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.12 22:48

Dobrý večer xsroubek .
Podle toho co píšete,mi přijde,že se bude nejpíše jednat o zanořený penis.
Syn má taky penis u kořene silnější,přitom by se měl pindík ke kořeni trochu zužovat.O té „erekci“,jak píšete to je přesně ono.. To se zdá,že pindík je „normální“,ale jak sama píšete to je něco jiného..
Podle primaře z Prahy se to samo nezpraví.. Pokud jde opravdu o zanořený penis!!Syn čeká na operaci do Prahy od 10/2010!!Měli jsme termín ted v lednu,ale posunuli nám to a jsme ,až na 46 místě v pořadníku!!!jelikož spousta operaví se musela posunout,kvůli nemocem,apod.. Dřív jsem nevěděla,že nějaký zanořený penis vůbec existuje,ale co se o to zajímám(jak to zjistili u syna),tak vidím,že to má spousa chalpečků a čím dřív se to řeší,tím líp.
Pěkný večer,J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+