Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dobrý večer jandula 85,
chci se jenom zeptat s kým jste problém konzultovali..jestli na urologii nebo dětské chirurgii, kdo přesně určí o jaký problém jde. v kolika letech chlapečka si myslíš , že je to dobré řešit a případně , jestli víš něco o zákroku..jak je to dlouhé či je li to s hospitalizací a tak..
budu vděčná za jakékoli info …protože o tomhle se vůbec nemluví
kdyby se to neřešilo..jaké mohou být následky…malý penis v klidném stavu..nebo něco jiného?…
díky moc a držím palce..abyste to měli v klidu co nejdřív za sebou…
Ahojte,
mám 2-ročného synčeka, ktorý má vnorený penis, teda je normálnej veľkosti len je vnorený v tuku, a po návštevách urologov, nám bolo povedané treba čakať. Ale o chvilu pojde do skolky a môže nastať problém, nechcela by som aby sa mu deti smiali. viete niekto o nejakej operácii, alebo zákroku, ktorý by nám vedel pomôcť? dakujem
Ahoj,
tak můj nejstarší syn měl také tento problém. Chodili jsme s ním na endokrinologii-obezitologii a také nám paní doktorka mimo diety říkala, že to chce čas. Byla jsem z toho taky špatná, ale o žádných špatných zkušenostech, kdy by se mu děti smály a podobně, mi syn neříkal. Spravilo se to až kolen 12 let, kdy se vytáhnul a sám od sebe zhubnul a bylo po problému…Takže to chce opravdu jen čas..
Ahoj, dakujem za reakciu, ale my asi nebudeme ten prípad, vraj sa to nestáva často, a je to ojedinelé čo máme my, ale čo ak sa to nespraví samo čo potom, v 12-tich rokoch to už nebude dobré pre psychiku chlapca, ktorý bude v puberte…je málo pravdepodobné, že schudne práve tak, aby to bolo dobre. tiež nám vraveli, že musí schudnuť a vytiahnuť sa. a čo mu robili na endokrinologii? tam sme neboli? dakujem
Na endokrinologii nám paní doktorka dala pro syna dietu, kterou by měl dodržovat, na každé kontrole jej převážili a změřili výšku a z toho vypočetla, kolik má ještě nadváhu. Také říkala, že má pindíka v tukové tkáni a když při prohlídce na tu tuk. tkáň zatlačila, opravdu mu pindík o dost povylezl, když to tak napíšu. V té době jsem z toho taky byla špatná, syn si to možná až tak neuvědomoval, nedával nic najevo, že by s tím měl někdy nějaký problém. V té době se mu ani hubnout moc nedařilo, ale jak jsem psala výše-najednou se hodně vytáhnul a je vše jak má být, i když to trvalo takovou dobu.Na tu endokrinologii nám psala doporučení dětská doktorka.