Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jojo, to mám asi absolutně stejně jako ty
.. já teda mám ještě daleko před mateřskou, ale také jsem do včerejška dělala pouze nějaké ty buchty, záviny a sem ta nepečený dort, jinak nic jiného
ale ráda zkouším nové věci
.. neboj se, ty mé dorty budou taky co nejjednodušší, ono zase když není moc času, tak se nedá moc vytvářet. Roládu jsem ještě nezkoušela, ale ty nějak obecně nemusím, takže mě ani nelákají :/.. tedy upřímně, já ani ty dorty moc nejím, takže kdyby nebyla dneska akce, tak asi ani nic nepeču, já mám nejraději ty klasické buchty, cákané koláče a tak, a od babičky je to ještě nejlepší ![]()
Jojo, ten respekt je nejhorší, než si to člověk vyzkouší a zjistí, že je to fakt pohodička.. a ty potahové hmoty jsou skvělé, mě ji doporučila kolegyně, co také peče dorty, původně jsem to chtěla potáhnout marcipánem od Dr. Oetkera, díky bohu, že jsem to asi neudělala, domácí snad také někdy zkusím, ale to asi až časem, té hmoty je dost, je celkem chutná a nestojí ani moc
ale pravda, tu domácí jsem ještě nechutnala ![]()
Doufám, že z dortu nezbyl ani drobeček a všichni tě chválili do nebes
.
Pokud máš první dort takový, tak až se jednou začneš nudit na mateřské, bude z tebe profík, je vidět, že jsi šikovná.
@Samamama Dort měl úspěch, jaký jsem nečekala! Celkem mě všichni potěšili, nezbyl ani 1 kousíček, během 10ti minut byl pryč, né li rychleji..
No, to se ještě uvidí, jak se mi bude v budoucnu dařit, moc děkuji ![]()