Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, potřebuju radu co upéct, zítra k nám na oslavu mého svátku příjde tchýně, tchán a moji rodiče. Potřebovala bych něco dobrého ale aby toho nebylo moc, ideálně pro pět lidí, tchánovci+rodiče+manžel, já nemám nárok a malý je ještě moc malý
Za rady děkuju ![]()
tohle je výborný a hlavně jednoduchý http://www.prozeny.cz/…elgicky-dort
švestička píše:
tohle je výborný a hlavně jednoduchý http://www.prozeny.cz/…elgicky-dort
to vypadá nádherně, ale je toho moc asi by se to nesnědlo a mě je to pak líto vyhodit.
Muffiny? Klidně si kup krabici od Dr.Oetker, jsou dobré a je jich 10 nebo 12.
Lastkecka píše:levmah28 píše:buchtu
Jako buchtu nebo maso upéct?
Mám recept na luxusní Míša řez.Máte to rádi?
Ywett píše:
Muffiny? Klidně si kup krabici od Dr.Oetker, jsou dobré a je jich 10 nebo 12.
no ty si hlavička, to mě nenapadlo
Tak jestli někdo nehodí ještě lepší nápad upeču je ![]()
levmah28 píše:Lastkecka píše:Mám recept na luxusní Míša řez.Máte to rádi?levmah28 píše:buchtu
Jako buchtu nebo maso upéct?
ty jsem nikdy nedělala, v jakém je to množství?
Mě jde právě hlavně o to aby toho bylo málo, nechci se dočkat toho, že to zase budu ujídat aby se to nevyhodilo ![]()
A když se dívám na ten nepečenej dort, dělám takovejhle:
Po tom bysme se utloukli. Jen je to třeba nechat odležet v ledničce - ideálně přes noc.
Ahoj já minulý týden pekla tenhle mrkvový a snědl se během odpoledne www.mimibazar.cz/recept.php?…
Pak má u nás úspěch nepečený jablečný dort.
Lastkecka píše:levmah28 píše:ty jsem nikdy nedělala, v jakém je to množství?Lastkecka píše:Mám recept na luxusní Míša řez.Máte to rádi?levmah28 píše:buchtu
Jako buchtu nebo maso upéct?Mě jde právě hlavně o to aby toho bylo málo, nechci se dočkat toho, že to zase budu ujídat aby se to nevyhodilo
Tak ono je to na celý plech,ale i ty mufinky můžou být fajn.Nebo můžeš udělat k tomu i štrůdl na slano.
2× listové těsto-dávám to předem rozválené
piškoty nebo beb oplatky
4-5jablíček
2× vanil.pudink na 1/2L mléka
cukr,hrozinky,skořici dle chuti
vejce na potření
Na plech dám první kus těsta,vyložím piškoty,posypu nastrouhaným jablky-můžeš osladit,dát skořici,hrozinky,prostě podle chuti,připravím pudink,naleju na jablka,překryji druhým kusem těsta,potřu vejcem a dám péct.
Příspěvek upraven 12.12.11 v 19:45
PetulkaaFilipek píše:
2× linecké těsto-dávám to předem rozválené
piškoty nebo beb oplatky
4-5jablíček
2× vanil.pudink na 1/2L mléka
cukr,hrozinky,skořici dle chuti
vejce na potřeníNa plech dám první kus těsta,vyložím piškoty,posypu nastrouhaným jablky-můžeš osladit,dát skořici,hrozinky,prostě podle chuti,připravím pudink,naleju na jablka,překryji druhým kusem těsta,potřu vejcem a dám péct.
Linecké?spíš listové ne?