Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
levmah28 píše:PetulkaaFilipek píše:Linecké?spíš listové ne?
2× linecké těsto-dávám to předem rozválené
piškoty nebo beb oplatky
4-5jablíček
2× vanil.pudink na 1/2L mléka
cukr,hrozinky,skořici dle chuti
vejce na potřeníNa plech dám první kus těsta,vyložím piškoty,posypu nastrouhaným jablky-můžeš osladit,dát skořici,hrozinky,prostě podle chuti,připravím pudink,naleju na jablka,překryji druhým kusem těsta,potřu vejcem a dám péct.
to je těmi vánocemi, už nám to leze na mozek ![]()
levmah28 píše:Lastkecka píše:Tak ono je to na celý plech,ale i ty mufinky můžou být fajn.Nebo můžeš udělat k tomu i štrůdl na slano.levmah28 píše:ty jsem nikdy nedělala, v jakém je to množství?Lastkecka píše:Mám recept na luxusní Míša řez.Máte to rádi?levmah28 píše:buchtu
Jako buchtu nebo maso upéct?Mě jde právě hlavně o to aby toho bylo málo, nechci se dočkat toho, že to zase budu ujídat aby se to nevyhodilo
A nešlo by to do dortové formy, kdybych ingredience vydělila dvěmi? Hodiš mi recept prosim? ![]()
Lastkecka píše:levmah28 píše:to je těmi vánocemi, už nám to leze na mozekPetulkaaFilipek píše:Linecké?spíš listové ne?
2× linecké těsto-dávám to předem rozválené
piškoty nebo beb oplatky
4-5jablíček
2× vanil.pudink na 1/2L mléka
cukr,hrozinky,skořici dle chuti
vejce na potřeníNa plech dám první kus těsta,vyložím piškoty,posypu nastrouhaným jablky-můžeš osladit,dát skořici,hrozinky,prostě podle chuti,připravím pudink,naleju na jablka,překryji druhým kusem těsta,potřu vejcem a dám péct.
Myslela jsem si to ![]()
Lastkecka píše:levmah28 píše:A nešlo by to do dortové formy, kdybych ingredience vydělila dvěmi? Hodiš mi recept prosim?Lastkecka píše:Tak ono je to na celý plech,ale i ty mufinky můžou být fajn.Nebo můžeš udělat k tomu i štrůdl na slano.levmah28 píše:ty jsem nikdy nedělala, v jakém je to množství?Lastkecka píše:Mám recept na luxusní Míša řez.Máte to rádi?levmah28 píše:buchtu
Jako buchtu nebo maso upéct?Mě jde právě hlavně o to aby toho bylo málo, nechci se dočkat toho, že to zase budu ujídat aby se to nevyhodilo
Zkusit to můžeš,ale nevím jak to dopadne.Ti ho napíšu tedy.
Tak super, napíšu jak to dopadlo, do zálohy si dám ty mufiny, kdyby něco ![]()
Mám recept na výbornej čokoládovo-oříškový dort kdybys chtěla, je jednoduchej a fakt dobrej ![]()
Lastkecka píše:
Tak super, napíšu jak to dopadlo, do zálohy si dám ty mufiny, kdyby něco
Radši jo ![]()
PaPT píše:
Mám recept na výbornej čokoládovo-oříškový dort kdybys chtěla, je jednoduchej a fakt dobrej
holky to už stačí, nebo nakonec udělám tři dorty
ale recept se hodí vždycky ![]()
levmah28 píše:
www.emimino.cz/…nkovani/447/ strana píše: Více
děkuju
na kolik to pečeš? dobu si už upravím ![]()
dělávám rychlovku, která má úspěch u všech…listový závin s mákem, tvarohem a švestkama!makovou náplň už dneska koupíš hotovou, tvaroh umícháš lehce a švestky v tuhle dobu nejlíp mražený a fakt dobrota
![]()
Lastkecka píše:levmah28 píše:děkuju
www.emimino.cz/…nkovani/447/ strana píše: Vícena kolik to pečeš? dobu si už upravím
Na 150.Nejdřív upečeš piškot a na to pak napipleš ten tvaroh ![]()
PetulkaaFilipek píše:
ježiši listove to je jasne…![]()
To jsou ty Vánoce ![]()
nebo ještě jogurtová buchta do formy na srnčí hřbet (kelímek bílého jogurtu, kelímek polohrubé mouky, půl kelímku cukru, 1 vejce, půl balíčku prášku do pečiva, kakao, hrozinky. hotové můžeš polít čokoládou nebo jednotlivé díly namazat marmeládou a ozdobit šlehačkou)