Jak prát potah autosedačky?

268
27.4.06 10:03

Jak prát potah autosedačky?

Ahoj holky,
potřebuji poradit. Manžel dostal od kolegů v práci autosedačku od Chicca. Je už ale použitá, tak přemýšlím , jak ji vyprat. Neuškodí ji, když ten potah vyperu v automatce a nebo to mám vyprát ručně. Jak byste ji vyčistili vy? Předem díky za rady. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6153
27.4.06 10:16

Ahoj,
taky jsme pořídili autosedačku od kamarádky - používanou. Jestli má sundavací potah, tak se být tebou nerozmýšlím a šup s ním do pračky. Já to tak udělala, na 40 a nic se tomu nestalo. Tedy neprala jsem čistě potah, ale celý „vnitřek“, určitě víš jak to myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.4.06 10:17

ahoj,

ja taky prala potah z autosedacky v pracce,nebala bych se:-)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.4.06 11:16

Prala jsem x-krát ;-) (a rozhodně ještě mockrát ještě budu… ;-)

Vždycky bez problémů :-)

• Citovat
  • Upravit
8276
27.4.06 12:20

My máme taky Chicco z druhé ruky, prala jsem normálně v pračce na 40 na běžný režim. V pohodě. Barva taky dobrý, měla jsem trochu strach, je tmavě modrá + krémové hostičky.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.4.06 22:24

Taky doporučuji pračku. Je to nejjednodušší a nejúčinnější.
Prali jsme zatím jen jednou - máme sice novou autosedačku (taky Chicco), ale Toňa si ji poblinkala :roll: .

IvaPe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.4.06 23:03

:lol:
ja peru v ruce,je nan ni i napsano ze prat v ruce,valzne vode,ten material neni tak odolny a 40C je pomerne hodne..
Mela bych strach ze se sepere…
Mimo jine kazdy bezny prasek obsahuje kyslik nebo nejakou latku ktera desinfikuje uz za studena.. :wink:

tak v pracce na 30max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.4.06 00:23

Mate nekdo zkusenost s pranim potahu Maxi Cosi Cabrio? Taky je udajne pratelny. Ma takovy jako semisovy nebo sametovy povrch, tak mam trochu strach, aby se t nezdrclo. Diky.
 Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
28.4.06 09:20

Ahoj Ajo, my mame taky autosedacku Maxi Cosi sametovou a prala jsem ji zrovna tento tyden, ale radeji v ruce, napustila jsem vanu s praskem a nakonec na ni nalila avivaz, aby vonela :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.4.06 15:33

Maxi Cosi

Ahojte,
já teda praní nerozumím, ale je fakt, že na Maxi Cosi je psáno, že se může prát jen v ruce a myslím, že max. na 30st.
Takže až ji budeme prát, zkusím doma pro:,–(it ruční praní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
29.4.06 15:40

Skořápku jsme koupili taky používanou CAM (il mondo del bambino). Manžel ji rozebral, plastový vnitřek vyčistil a já vše ostatní včetně popruhů vyprala v pračce. Nic se nestalo a sedačka je jako nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 08:39

Dobrý den, potřebovala bych návod jak správně složit ty popruhy.. Dostala jsem autosedačku, starší typ Chicco, 5ti bodovou, s nastavitelným polohováním. Po rozebrání a vypraní jsem to zkusila, ze předu vše vypadá jak má, ale ze zadu dole ty končící pásy nemám zač uchytit ;( prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
6.1.12 14:34

Já peru normál na 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.4.12 12:45

Já mám úplně ten stejný problém…taky nevím jak to složit dohromady… už jste na to přišla? Prosím o radu:-)

@ValentynkaLucka píše:
Dobrý den, potřebovala bych návod jak správně složit ty popruhy.. Dostala jsem autosedačku, starší typ Chicco, 5ti bodovou, s nastavitelným polohováním. Po rozebrání a vypraní jsem to zkusila, ze předu vše vypadá jak má, ale ze zadu dole ty končící pásy nemám zač uchytit ;( prosím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
21.7.15 10:30

Ahoj mame autosedacku romer, potrebuju ji uz konečně vyprat.. Je na ni ale štítek, neprat v pračce.. Ja jsem docela pohodlná, myslite, kdybych to dala na jemné a studeny prani, stane se tomu něco, zkoušel to někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí