UM x čaj

26.4.06 14:52

UM x čaj

Ahoj. Ráda bych se zeptala maminek, která svá dítka nekojí, ale podávají UM, zda jim také přes den dávají jiné tekutiny? (čaj, vodu, štávu…). Slyšela jsem, že kojeným dětem stačí mateřské mléko, ale jak je to u UM? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
944
26.4.06 15:11

jj

Dávám ještě čajík, fenyklový a vypije ho přes den docela dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.4.06 15:14

Ahoj, já jsem nekojila vůbec. UM jsme dávali hned od narození, do konce 4.měsíce jsem nic jiného nedávala, pak jsme začali se šťávičkami a s čistou kojeneckou vodou. Zkoušela jsem prckovi vařit i čajíky, ale on má vždycky takové období, kdy pije krásně a pak nechce. Teď vůbec nechce čaj ani obyčejnou kojenecku vodu, tak mu do koj. vody ředím kupovanou šťávičku jablko-hruška a pije hodně - uvidím, kdy ho to zase omrzí.

Ahoj
Pajuska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.4.06 15:16

Ahojky brambůrku :my už jsme také jen na UM,ze začátku nechtěl malej nic pít(voda,čaj)až jsem dostala typ na 100%šťávičky od HAMI a naředila je vodou(tak jako bych dávala sirup)a hned napoprvé vypil celou láhev :) Ale teď už mu to obměňuju s luhovaným ovocným čajíkem(granul.nedávám,máme ekzém)a sladím jen jemně Glukopurem.Ještě mi Dr.říkala,že některé děti nemají potřebu pít až do 1.roku :? Stačí jim prej to UM nebo příkrmy.......ale v tomhle teple už je dobrý ňáké tekutiny podávat a zkoušet!Pa Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
26.4.06 16:06

Ahoj, mala byla od 1m na UM. Pri UM se jine tekutiny podavaji ja davala bud caj nebo ovocnou stavu, ale caj sem davala i v dobe kdy sem kojila kvuli prdikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí