nespí v kočárku, pomóc

5533
25.4.06 15:01

Ahoj Alfie,
já jsem malého v té tašce měla celkem dlouho, v kočárku bylo méně volného prostoru a on se tam cítil tak nějak bezpečněji. Jinak ven jsme chodili po kojení, a že je zvídavý, na tom není nic špatného. Jestli máš kočárek s nastavitelnými polohami, tak ho vždycky na chvíli trochu zvedni, dítko má lepší rozhled a pak je spokojené. Alespoň u nás to tak bylo. A na dno kočárku jsem dávala jen takovou slabou podložku, aby neležel natvrdém kočáře, nebo deku - záleželo na tom, jaké bylo počasí. Tak snad jsem ti aspoň trochu pomohla, pa Tterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
25.4.06 16:18

Ahoj, ve vašem věku syn taky nechtěl jezdit v kočárku na zádech, také chtěl vykukovat. Od kamarádky jsem odkoukala, že krásně zabírá položit mimčo na břicho a - dokud vydrží - nechat ho koukat ven. Když jevil nespokojenost, tak to znamenalo, že už je unavený, chce na záda a spát. Jezdil v té přenosné tašce, v kočárku byl obráceně než děti obvykle leží, tj. nožičky měl tam co je hlava a naopak a já si obrátila rukojeť a on měl výhled. Někdy jsem mu ještě lehce přehrnula okraj té tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.4.06 16:50

Moje Sarka ma necele 4 mesice a zacina to byt dost horor. Drive pres den usla jedine v kocarku a ten musel nalezite drncat, velebily jsme mistni rozbite chodniky a cesty, ale posledni dva dny jak uz je fakt vedro, tak odmita v kocarku spat a porad jen rve, nevim co budu delat, oblecenou uz ma jen jednu vrstvu, z tasky v kocarku jsem odepla vrchni cast, tak uz zbyva jedine ji vozit nahou, ale to uz mi fakt prijde moc. Na brisku jeste moc dlouho nevydrzi, mam sice F4 kocar od Patrona, takze by videla i skrz boudicku, ale to je tak na 10 minut maximalne. Moc sem ti nepomohla, jen ze v tom nejste sami. Kdyz je nehur tak zastavim ve stinu a vytahnu ji ven i tak to ale vychazi maximalne na hodku prochazku, vice nevydrzim poslouchat krik, a to ji treba jeste mezitim v parku nakojim, rikam si ze mozna ma zizen ani ne tak hlad. To jsem si nemyslela, ze budu vzpominat na zimni prochazky 2-3hodky v pohode.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
25.4.06 19:13

Ahoj holky, nejste v tom samy. Já mám taky řvavý kočár, bohužel od začátku :( . Zkoušela jsem kde co, ale marně. V šátku se nosí rád.
Hezký den. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
25.4.06 19:56

Taky doporucuju misto kocaru satek.

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.4.06 20:28

Naše beruš taky nechtěla od malička jezdit v kočárku, příšerně mi v něm řvala, takže jsem většinou chodila na procházky s baby vakem (později se šátkem) a líbilo se nám to oběma :-). Su zvědavá, jak to bude u druhýho prcka :-)
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
25.4.06 20:44

Ahojky:O)
Tašku bych v kočárku ještě nechala, mimi se tam bude asi opravdu cítit bezpečněji. A k tomu pláči - já chodila do 5-ti měsíců s kočárkem a babyvakem, když Sára usnula, putovala i s vakem do kočárku, když se vzbudila, vydržela chvíli a pak zase putovala do vaku. Vyhovovalo to mně i jí. Jednoho dne to přešlo a dál byla v kočárku šťastná až do doby, kdy začala chodit a chce pořád běhat po svých :D
Takže přeju hodně trpělivosti a neboj, ono to přejde:O)
Papa, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.4.06 20:53

hlásím se do party,

Jak já si libovala, že to moje dítko spí klíďo 3-4 hoďky odpol. … Jo Kdeže loňské sněhy jsou :evil: . Teď usne tak na půl hoďky. Pak chvíli v kočáru vydrží … brouká si, hraje si. No, a pak začne řvát a kroutit se. Tak ho skoropo:,–(ím a čumákuje z kočáru. Jenže někdy i to přestane stačit, a musím ho vzít ven.To je nadmíru spokojen, protože má rozhled. Jinak když ho dám na bříško tak taky chvíli vydrží …
No co, ale hlavně že spí v noci - tik tuk tuk.

Bez tašky jezdím už skoro měsíc. Měla jsem vlněnou čes. deku, kterou jsem dala půl pod Jáju a půlkou přikryla. Pak jsem pod něj dala tu velikou plenu(používá se jako osuška), a dekou přikryla. Dnes byl odkrytý úplně, a měl jen triko s kr. rukávem a dupky. Ale u nás bylo 22 ve stínu.

Andělka

• Citovat
  • Upravit
394
26.4.06 23:12

:lol:
linda v kocarku nikdy spat nechtela,nejlip spala u nekoho v naruci…citi se tam bezpecneji..
A ve 4mesiccich uz dobre vidi a chce videt,ja lindu vozila v pololeze,pokud ma tu podporu vytvrzenou zadnou vadu patere mu nezpusobis..zvedni jen kousicek,autosedacka vajicka je taky prece pololeh,v te linda sedela od 3mesice porad…to se ji nejvic libilo,nechtela vubec lezet a v 5mesiccich uz sama sedela.....
Od 6mesice ji mam ve sportaku,v tom co ma dobrou oporu a sposutsa lidi tady vozi male novorozence ve sportaku nalezato!!coz je horor!
ale zadne deti s krivou pateri tu videt neni,prave naopak!
jsem v Rime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.4.06 08:07

Ahojky, náš Maťulka teď taky moc nechce být v kočárku. Dokonce nepomáhalo ani polohování, pořád se mu zdálo, že málo vidí :-) Tak jezdíme s vloženou autosedačkou do kočárku, ze které má krásný rozhled a většinou po max. hodince v ní usne. Když jsme poblíž domu, sedačku vyndám, šupnu ji domů a Matýska si přendám do kočárku naležato a ještě si tak pospinká. Chce to jen vydržet, až budou prcci pořádně sedět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.4.06 08:43

Ahoj,
tak u nás to bylo podobné. Nejdřív v kočárku spal hezky, to bylo asi tak první měsíc a půl, pak začal občas brečet a pak přišlo období, kdy řval jak tur pořád, takže jsme taky vždycky byli venku tak půlhoďky, dýl sem ten řev nevydržela.
No, a pak se to samo postupně začalo zlepšovat, začala jsem jezdit ven, když byl unavený a usnul pokaždé téměř okamžitě, takže tak od půl roka už jsme řvoucí kočár skoro neměli. No a teď už venku většinou sedí a kouká a je z toho úplně paf :-)
Takže všem se řvoucími kočáry přeju pevné nervy, jednou se to určitě zlepší.
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.5.06 11:03

Ahojky, tak to jsem ráda že v tom nejsme sami. Teď Karolínce byly 4 měsíce a když po kojení vyjedem ven, tak spí opravdu max. 20min a pak buď kouká a když nemá na co tak brečí. Nechce se mi s ní jezdit nikam daleko tak jezdím jen tak kolem baráku, a nebo jedu na návštěvu k sestře kde ji buď vyndám z kočárku a nebo jí nasměruji na šňůry s prádlem a když se to prádlo hýbe tak je spokojená že má na co koukat. Jojo, budu ráda až bude sedět a bude to v klidu, takhle toho venku stejně moc nenaspí. Usíná když se s ní jezdí přes hrboly a když usne tak div nestojím abych s ní nikde moc nehodila aby s neprobudila. Taky mám Deltim Voyager :-). Přeji pevné nervy, taky jsem si je obrnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí