Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@renda81 píše:
Díky moc za reakce - a používáte běžný prášek nebo tekutý??? mám strach nechci o bundu přijít![]()
![]()
![]()
To, co zrovna mám doma, momentálně máme velkou krabici Arielu ![]()
@Petronka Já ho mám taky, ale zjistila jsem, že pokud je ten softshell špinavý, tak to nevypere… je to dobrý tak na zpocené, ale uprasené ani náhodou
takže je spíš peru v normálním.
Potřebuju poprvé vyprat bílou softhellku, ale naše pračka pere na 20 nebo 40st, doporučených 30st ne
Tak nevím, větší či menší teplota?? A ještě na bílé prádlo mám momentálně jen persil prášek…to asi taky nebude to nej nej, že? ![]()
Ahoj Holky, můžu se prosím zeptat, vy perete softhel v pračce? Mám softhelovou bundu, jenom takovou lehkou, na jaro nebo podzim a potřebuju ji vyprat, myslela jsem že se to pere v ruce. Koupila jsem ve sportu speciální připravek na voděodolné věci. Tak nevim abych ji nezničila.děkuji za rady.. ![]()
@JayLee píše:
normalne v pracim gelu a v avivazi na 30 a nikdy zadnej problém nebyl
přesně tak, je to úplně v pohodě
@Haninka34 píše:
přesně tak, je to úplně v pohodě
Aviváž bych tedy určitě nedávala, ta těmhle věcem neprospívá… postupně to zlikviduješ.
@magion píše:
Aviváž bych tedy určitě nedávala, ta těmhle věcem neprospívá… postupně to zlikviduješ.
Souhlasím, pračka naprosto OK, dokonce to peru na 40, ale Aviváž bych rozhodně nedávala, proč tam cpát něco,, co tu věc akorát ničí a kladný přínos nulový?
@MiTaMa A jinak tedy moje zkušenost se speciálním pracím prostředkem je ta, že je dobrý akorát tak na zpocené, ale pokud ji má člověk on něčeho „zaprasenou“ třeba od dětských ručiček, jídla, tak to nevypere. Peru to v klasickém gelu.
@j.a.n.i1 Tak tak… já tedy peru bez ždímání v Atsko Sport Wash - tím si zároveň údajně vyčistím trochu i pračku od usazenin
Ale je fakt, že mi máme hard shell a opravdu bychom chtěli nepromokavost a prodyšnost zachovat… Ta flaška je sice dražší, ale je to koncentrát a vlastně to celkově není až tak drahé - jedna pračka asi za 8,5O, přičemž větší balení bude asi ještě výhodnější. Je to celkem srovnatelné s cenami různých Persilů atd., pokud je člověk nebere v nějaké akci.
Některé výrobky vyžadují speciální prací prášek, jiné ne, ony ty použité materiály a barvy atd. nejsou prostě stejné, tak bych vycházela z informací na výrobku.
Ahoj, nenapsala by jsi mi prosím, jak se ty pytlíčky s práškem na voděodolné prádlo jmenují? děkuju moc