Jak předejít dalšímu zánětu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
9.2.15 20:19
@Anonymní píše:
@quanavera AHA! Musí se přes urologii a hlavně se musí něžně ho tam dostat :lol: přítel z toho měl poprvé docela strach ho vytáhnout před jiným chlapem a ještě si do něj nechat něco strkat, říkal že to pak bolí při čůrání celej den (něco jako když se žena nechává cévkovat na urologii). Na uro dostane žádanku, u nás to dělají v nemocnici ten stěr. Není z toho nadšenej, ale už tam byl asi čtyřikrát, z toho dvakrát měl ATB taky :nevim: Jinak pokud u tebe mají ty záněty silnej a nepříjemnej průběh, určitě bych používala kondom než se to celé srovná a odložila těhotenství :kytka:

tak si zajde k praktikovi aby mu dal žádanku na urologii, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATB :nevim: tak asi tak, teď mám jinou

• Citovat
  • Upravit
19131

@quanavera tak neřekla bych lhát, ale spíš špatně radit. U chlapa mykóza nebude vidět, ale pokud byste měli sex a on by se nepřeléčil, tak ti to předá hned zase zpátky…odzkoušeno na vlastní kůži. A nejsem rozhodně jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 20:25
@quanavera píše:
No my se právě snažíme o dítě a nechcem to moc odkládat, mimo to wobenzymu moc nevěřím, přijde mi to moc chemický

Wobenzym chemický? V paralenu je chemie víc, tady jde o enzymy. Ale pro tebe by byl asi lepší Phlogenzym, který má jen pár účinných látek ale ve větším množství a indikace i záněty pohlavních orgánů. Ale jak chceš, já mám stejný důvod (dítě) a asi jsem víc zoufalá nebo míň vybíravá. Hlavně že to zabralo, klep klep.

• Citovat
  • Upravit
2642
9.2.15 20:29
@Anonymní píše:
@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATB :nevim: tak asi tak, teď mám jinou

Kamarádka dělala sestru na gyndě, a nechtějí to řešit spíš kvůli tomu že dost často je to způsobené chlapovou nevěrou, a do toho nechtějí doktoři rýt, kdo koho z čeho nařkl, že jim tam budou chodit brečet zoufalé ženské nebo dostanou do kokosu od chlapů, že co je pomlouvají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
9.2.15 20:31
@Anonymní píše:
@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATB :nevim: tak asi tak, teď mám jinou

No je to možné, ale měnit nechci páč jsem jinak velice spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 21:14

Ahoj, já tím také hodně trpím. Jednou za čas preventivně výplachy rosalgin, laktobacily do pochvy… řekla bych že pokud se ti to vrací tak kondom nepomůže (má zkušenost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí