Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@quanavera AHA! Musí se přes urologii a hlavně se musí něžně ho tam dostatpřítel z toho měl poprvé docela strach ho vytáhnout před jiným chlapem a ještě si do něj nechat něco strkat, říkal že to pak bolí při čůrání celej den (něco jako když se žena nechává cévkovat na urologii). Na uro dostane žádanku, u nás to dělají v nemocnici ten stěr. Není z toho nadšenej, ale už tam byl asi čtyřikrát, z toho dvakrát měl ATB taky
Jinak pokud u tebe mají ty záněty silnej a nepříjemnej průběh, určitě bych používala kondom než se to celé srovná a odložila těhotenství
tak si zajde k praktikovi aby mu dal žádanku na urologii, dík.
@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATB
tak asi tak, teď mám jinou
@quanavera tak neřekla bych lhát, ale spíš špatně radit. U chlapa mykóza nebude vidět, ale pokud byste měli sex a on by se nepřeléčil, tak ti to předá hned zase zpátky…odzkoušeno na vlastní kůži. A nejsem rozhodně jediná…
@quanavera píše:
No my se právě snažíme o dítě a nechcem to moc odkládat, mimo to wobenzymu moc nevěřím, přijde mi to moc chemický
Wobenzym chemický? V paralenu je chemie víc, tady jde o enzymy. Ale pro tebe by byl asi lepší Phlogenzym, který má jen pár účinných látek ale ve větším množství a indikace i záněty pohlavních orgánů. Ale jak chceš, já mám stejný důvod (dítě) a asi jsem víc zoufalá nebo míň vybíravá. Hlavně že to zabralo, klep klep.
@Anonymní píše:
@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATBtak asi tak, teď mám jinou
Kamarádka dělala sestru na gyndě, a nechtějí to řešit spíš kvůli tomu že dost často je to způsobené chlapovou nevěrou, a do toho nechtějí doktoři rýt, kdo koho z čeho nařkl, že jim tam budou chodit brečet zoufalé ženské nebo dostanou do kokosu od chlapů, že co je pomlouvají..
@Anonymní píše:
@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATBtak asi tak, teď mám jinou
No je to možné, ale měnit nechci páč jsem jinak velice spokojená
Ahoj, já tím také hodně trpím. Jednou za čas preventivně výplachy rosalgin, laktobacily do pochvy… řekla bych že pokud se ti to vrací tak kondom nepomůže (má zkušenost).