Pco, nepravidelná menstruace, trombofilní mutace

292
8.2.15 19:18

pco, nepravidelná menstruace, trombofilní mutace

Ahoj holky chci se zeptat jestli má někdo stejný problém, případně jak ho gynekolog řešil.
Vždycky jsem měla nepravidelnou mestruaci a proto jsem brala proveru či HA. Dlouhou dobu jsem nemohla otěhotnět tak mě dr. poslal do centra kde zjistili, že mám PCO. Nasadili dufaston a glostík a na první iui jsem otěhotněla takže super. V sedmém měsíci mi zjistili trombofilní mutaci genu F5 tak jsem si musela píchat injekce na ředění krve.
Ale po porodu nastal problém několik měsíců jsem s krátkými přestávkami krvácela a nakonec jsem podstoupila kyretáž. Po té mi na čtyři měsíce nasadil proveru + injekce, ale vzhledem k tomu ředění mi vše vysadil. Takže jsem byla půl roku bez ms, ale ted už měsíc v kuse krvácím takže mi zase naordinoval kyretáž.
Vůbec nechápu proč mi tu proveru nenechá, když bych si k tomu vždy píchla injekci na ředění tak není problém nebo ne? :think: Přece nebudu chodit každý rok na kyretáž. Vžy když se ho na to zeptám tak jen pronese,, no jo ale ta vaše mutace,,
Je někdo kdo má stejnou diagnozu a léky bere, nebo jsem takový exot jen já? :zed:
Děkuji moc za odpovědi a reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
8.2.15 21:12

Já tedy nejsem lékař, ale dost se zajímám o ženské lékařství a dle mého nejsouproblémy s menstruací důsledek té trombofilní mutace ne? Takže asi by to chtělo řešit jinak než léky resp. hormony. Co takhle vyzkoušet nějakou gynekoložku, která se zabývá i alternativní léčbou. Velmi dobré výsledky má v tomhle homeopatie. Ale chce to opravdu odborníka s lékařským vzděláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí