Bulka po sexu, brzy ale mizí

Anonymní
6.2.15 18:18

Bulka po sexu, brzy ale mizí

Ahoj dámy, stalo se mi tohle jen dvakrát, mám prvního sexuálního partnera, sexujeme spolu zhruba dva roky, sex se mi většinou líbí, i když někdy po něm následuje svědění a tak, jsem na spodek hrozně citlivá..co mě ale vyděsilo, po takovém divočejším sexu, který trval tak 3/4 hodiny jsem se po sexu dotkla tam dole a cítila tam takovou bakulku nebo kolečku placaté..nevim co to bylo, vyděsilo mě to, ale ráno po tom nebylo ani stopy a nic mě nebolelo. nevěnovala jsem tomu pozornost.ted jsme spolu s partnerem taky spali, bylo to takové divočejší, trvalo to dlouho a doslova jsme se vyřádili a pak jsem si tam šáhla a po půl roce se to tam udělalo taky, ale za 10 minut to bylo zase pryč. už jsem byla tak zblblá, že jsem si i říkala, jestli to není třeba děložní čípek, že nějak odcestoval, nesměj te se prosím.a.le já jsem už hodně citlivá na spodek a nechci mít nějakíé potíže..když to bylo jen dvakrát a pokaždé to zmizelo, tak si říkám, jestli to není jen nateklý poševní vchod nebo něco, když to je po ostřejším sexu a brzy to zmizí? ted mám strach s přítelem vůbec sexovat, že se t o třeba zase udělá ale už to jen tak nezmizí..na diskuzích jsem četla, že se to nějakým ženám stává taky, že to prostě zduří po divokém sexu.je to možné? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15436
6.2.15 18:24

A kde jsi to nahmatala? Nebyl to klitoris :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
6.2.15 18:28
@ivašot. píše:
:mrgreen: :mrgreen:.. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 18:28

Ne, ten poznám..prostěj sem tam šáhla a bylo tam něco nevíc. přijde mi jestli to nebylo oteklé nebo zduřelé, protože to bylo fakt divoké, za chvilku po tom nebyla ani památka

• Citovat
  • Upravit
673
6.2.15 18:29

Nezlob se, ale pokud nejblizsi umisteni co dokazes popsat je TAM tak ti nemuzeme nic poradit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 18:29

Tak zhruba k poševnímu vchodu?

• Citovat
  • Upravit
9173
6.2.15 18:30

Nejspíš povolená poševní stěna…která se zase po nějaké době stáhne…Možná po dětech s tím budeš mít problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 18:35

No já někde četla, že to je zduřená nebo nateklá stěna..pokud to je ono, tak dobré..ale nechci aby se to opakovalo:/je to divný napocit

• Citovat
  • Upravit
5200
6.2.15 18:45

S tím klitorisem jste mě zbouraly. o)))) :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.15 18:58

Tak.vam ,,dekuji" teda vazne..chtela jsem.jen.uklidneni, jestli se vam to nekdy stalo

• Citovat
  • Upravit
4373
6.2.15 19:13
@Anonymní píše:
Tak.vam ,,dekuji" teda vazne..chtela jsem.jen.uklidneni, jestli se vam to nekdy stalo

8o pak se tu někomu zavděčit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
6.2.15 19:15
@ivašot. píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
6.2.15 19:27
@ivašot. píše:

co klitoris, hlavně že to nebyl třeba mozek…ten by v těch partiích byl opravdu nežádoucí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.2.15 19:32
@Anonymní píše:
Tak.vam ,,dekuji" teda vazne..chtela jsem.jen.uklidneni, jestli se vam to nekdy stalo

co se urážíš?
jediná holka si udělala vtípek, ostatní se tomu vtipu smějou - NE TOBĚ. tak co je za problém?

jasně, že to může souviset s orgasmem, taky jen s dlouhotrvajícím vzrušením, sama bych skoro řekla, že to může bý předzvěst (a nebo specifický způsob) tvého mokrého orgasmu. Popravdě bych se toho neděsila, ale je jen na tobě, budeš-li to chtít konzultovat s gynekoložkou.

EDIT: dobře, no, tak máš pravdu Anonymko, nevím jestli sem chodíš často, ale sídlí tady mezi náma taková partička holek, který si prostě dělaj srandu ze všeho. Někdy je to osvěžující, někdy jen blbý, někdy znechucující a někdy dost sprostý. Prostě dámy ignoruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.2.15 19:47

Zeptala bych se na gyndě. :kytka: A taky bych zmínila to svědění…abys třeba neměla zatím jen slabou alergii na sperma,…u mě to tak začínalo, nakonec se mi zvrhla v hodně těžkou alergii a docela mi to komplikovalo život, hlavně otěhotnění. Radši ať gynekolog ví všechno, ať se nic nepodcení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí