Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JJ trpěla sem takhle každý měsíc pokud jsem nebrala HA, pak sem objevila Algifen - pro mě je to malý zázrak, konečně můžu fungovat i když to mám ![]()
Ten prvni den je vzdycky hrozny utrpeni. Ani pod praskama nejsem schopna nic. ![]()
@Nuggetka Pro mě je dobrý slabý slovo. Já fakt měla ten první den stavy kdy jsem omdlívava, zvracela, měla průjem, hroutila se bolestí atd., vždycky jsem se děsila že to dostanu např. v práci, na dovolené.. pro mě je Algifen úžasný ![]()
Holky ten algifen je jen na predpis?
si rikam ze jestli porod je horší tak sem mrtvá ![]()
@Anonymní píše:
Holky ten algifen je jen na predpis?si rikam ze jestli porod je horší tak sem mrtvá
Jj na předpis pokud vím (už rok a půl jsem těhotná/kojím, takže nevím, jestli nejsou změny)
Radši jednou dvakrát rodit než každej měsíc toto ![]()
Úplně vždycky v případě nepřiměřeně bolestivé menstruace bych se začala zajímat, jestli nemám endometriózu!
U mě se to zhoršovalo z bolestí podbříšku do bolesti, která vystřelovala od pupíku ke kostrči prakticky při každé náročnější činnosti. Následovaly problémy s plodností, operace…
Rozhodně bych o tom informovala gyn., zvlášť v případě, žes bolesti neměla a teď se to zhoršilo.
@Anonymní píše:Urcite. Me ho predepsala i obvodacka.
@Nuggetka @geilens a myslíte ze mi ho na gynde predepisou když jim řeknu o těch bolestech?
Mám to stejně, obrovský bolesti břicha, že nemůžu nic. Dřív mi na to zabíral Ibalgin, ted po porodu jsou ty bolesti ještě horší, tak už zabere jedině ten Algifen. Možná to bude souviset i s antikoncepcí, když jsem jí brala byly bolesti menší.
Dřív když sem to vždycky mela dostat sem to ani nepocitila. Ale ted poslední dobou nehorázné bolesti břicha, až se mi dela na zvracení a tlak do konecniku jako bych potřebovala pořad na velkou. Je to hrozny
mate to tak někdo taky?