Bolesti a nevolnost v den menstruace

Anonymní
2.2.15 10:00

Bolesti a nevolnost v den menstruace

Dřív když sem to vždycky mela dostat sem to ani nepocitila. Ale ted poslední dobou nehorázné bolesti břicha, až se mi dela na zvracení a tlak do konecniku jako bych potřebovala pořad na velkou. Je to hrozny :-( mate to tak někdo taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
2.2.15 10:04

JJ trpěla sem takhle každý měsíc pokud jsem nebrala HA, pak sem objevila Algifen - pro mě je to malý zázrak, konečně můžu fungovat i když to mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
2.2.15 10:05

Ten prvni den je vzdycky hrozny utrpeni. Ani pod praskama nejsem schopna nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
2.2.15 10:05

@geilens Algifen je dobry to je pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
2.2.15 10:10

@Nuggetka Pro mě je dobrý slabý slovo. Já fakt měla ten první den stavy kdy jsem omdlívava, zvracela, měla průjem, hroutila se bolestí atd., vždycky jsem se děsila že to dostanu např. v práci, na dovolené.. pro mě je Algifen úžasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
2.2.15 10:11

@geilens Urcite lepsi nez hrst ibalginu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 10:12

Holky ten algifen je jen na predpis? :( si rikam ze jestli porod je horší tak sem mrtvá :D

• Citovat
  • Upravit
4620
2.2.15 10:12

@Nuggetka S tím se to nedá srovnat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
2.2.15 10:14
@Anonymní píše:
Holky ten algifen je jen na predpis? :( si rikam ze jestli porod je horší tak sem mrtvá :D

Jj na předpis pokud vím (už rok a půl jsem těhotná/kojím, takže nevím, jestli nejsou změny)
Radši jednou dvakrát rodit než každej měsíc toto :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
2.2.15 10:14

Ano je na predpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.2.15 10:18

Úplně vždycky v případě nepřiměřeně bolestivé menstruace bych se začala zajímat, jestli nemám endometriózu!

U mě se to zhoršovalo z bolestí podbříšku do bolesti, která vystřelovala od pupíku ke kostrči prakticky při každé náročnější činnosti. Následovaly problémy s plodností, operace…

Rozhodně bych o tom informovala gyn., zvlášť v případě, žes bolesti neměla a teď se to zhoršilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 10:22

@Nuggetka @geilens a myslíte ze mi ho na gynde predepisou když jim řeknu o těch bolestech?

• Citovat
  • Upravit
606
2.2.15 10:33
@Anonymní píše:
@Nuggetka @geilens a myslíte ze mi ho na gynde predepisou když jim řeknu o těch bolestech?
Urcite. Me ho predepsala i obvodacka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
2.2.15 12:47

Mám to stejně, obrovský bolesti břicha, že nemůžu nic. Dřív mi na to zabíral Ibalgin, ted po porodu jsou ty bolesti ještě horší, tak už zabere jedině ten Algifen. Možná to bude souviset i s antikoncepcí, když jsem jí brala byly bolesti menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí