Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No zánět to byt nemusí, taky jsem to měla, byla to hrůza doktor nic nenašel…smrad otřesný.. Nakonec mě kámoška dala takové oranžové velké globule a byl klid, děkovala jsem bohu ![]()
Rosalginem se nevyplachuju a zanet bych nemela mit, nedavno jsem byla na preventivce
Zkus ten Rosalgin, bez toho si intimní hygienu nedovedu představit ![]()
@Anonymní píše:
No zánět to byt nemusí, taky jsem to měla, byla to hrůza doktor nic nenašel…smrad otřesný.. Nakonec mě kámoška dala takové oranžové velké globule a byl klid, děkovala jsem bohu
A nevis jak se to jmenovalo? ![]()
@Anonymní píše:
No zánět to byt nemusí, taky jsem to měla, byla to hrůza doktor nic nenašel…smrad otřesný.. Nakonec mě kámoška dala takové oranžové velké globule a byl klid, děkovala jsem bohu
No tak zánět to asi byl, pokud zabraly globule ![]()
@jannina1 píše:
No tak zánět to asi byl, pokud zabraly globule
presne tak, pokud zabraly globule tak to zánet byl..a třeba se ti to vrací..to že na prevenci bylo vše ok neznamená že to tak bude napořád..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to asi blbe psat, ae zajimalo by mne, co pouzivate na zapach z intimnich partii, koupu se kazdy den, myju si i intimni partie - nejsem zadna spinaale proste porad citim zapach z puliny, co na to pouzivate vy?
diky
já si k ní nečucham
používám intimgel
a pokud máš problém, tak k dr, jak psaly holky výše - může to být zánět atd..
Možná to máš právě z přehnaného mytí.
Třeba ti nevyhovuje to, co dole používáš, zabíjíš si přirozené prostředí a pak máš záněty. Takže taky se přidávám s diagnozou Zánět.
Co intimní život a hygiena partnera?? S jedním partnerem jsem měla tento problém, nic nezabíralo, mohla jsem se mít jak jsem chtěla a stejně nevoněla.
Pak jsem zjistila že jaksi problém neni u mě
. Raději anonym
Píšeš-koupu se každý den- zkus se jen sprchovat, koupání je nic moc.
Pak bych Ti doporučila heřmánkové sedaví koupele. Uvař heřmánek-celý i s květy, to se dá koupit v lékárně. Nalej si do vany, nebo nějakého lavórku cca 10 minut se prohřej.
Ahoj holky, je to asi blbe psat, ae zajimalo by mne, co pouzivate na zapach z intimnich partii, koupu se kazdy den, myju si i intimni partie - nejsem zadna spina
ale proste porad citim zapach z puliny, co na to pouzivate vy?
diky