Zápach z intimních partií

Anonymní
1.2.15 10:06

Zápach z intimních partií

Ahoj holky, je to asi blbe psat, ae zajimalo by mne, co pouzivate na zapach z intimnich partii, koupu se kazdy den, myju si i intimni partie - nejsem zadna spina :D ale proste porad citim zapach z puliny, co na to pouzivate vy? :-) diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
1.2.15 10:08

Nemas zanet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.2.15 10:08

Nemas zanet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.2.15 10:10

Máš asi nějáký zánět. Ale vyplachuješ se Rosalginem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 10:16

No zánět to byt nemusí, taky jsem to měla, byla to hrůza doktor nic nenašel…smrad otřesný.. Nakonec mě kámoška dala takové oranžové velké globule a byl klid, děkovala jsem bohu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 10:16

Rosalginem se nevyplachuju a zanet bych nemela mit, nedavno jsem byla na preventivce

• Citovat
  • Upravit
7257
1.2.15 10:17

Zkus ten Rosalgin, bez toho si intimní hygienu nedovedu představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 10:18
@Anonymní píše:
No zánět to byt nemusí, taky jsem to měla, byla to hrůza doktor nic nenašel…smrad otřesný.. Nakonec mě kámoška dala takové oranžové velké globule a byl klid, děkovala jsem bohu :mrgreen:

A nevis jak se to jmenovalo? :D

• Citovat
  • Upravit
7257
1.2.15 10:19
@Anonymní píše:
No zánět to byt nemusí, taky jsem to měla, byla to hrůza doktor nic nenašel…smrad otřesný.. Nakonec mě kámoška dala takové oranžové velké globule a byl klid, děkovala jsem bohu :mrgreen:

No tak zánět to asi byl, pokud zabraly globule :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
1.2.15 10:22
@jannina1 píše:
No tak zánět to asi byl, pokud zabraly globule :nevim:

presne tak, pokud zabraly globule tak to zánet byl..a třeba se ti to vrací..to že na prevenci bylo vše ok neznamená že to tak bude napořád..

• Citovat
  • Upravit
72725
1.2.15 10:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to asi blbe psat, ae zajimalo by mne, co pouzivate na zapach z intimnich partii, koupu se kazdy den, myju si i intimni partie - nejsem zadna spina :D ale proste porad citim zapach z puliny, co na to pouzivate vy? :-) diky

já si k ní nečucham :nevim: používám intimgel :think: a pokud máš problém, tak k dr, jak psaly holky výše - může to být zánět atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.2.15 10:32

Možná to máš právě z přehnaného mytí. ;) Třeba ti nevyhovuje to, co dole používáš, zabíjíš si přirozené prostředí a pak máš záněty. Takže taky se přidávám s diagnozou Zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 10:33

Co intimní život a hygiena partnera?? S jedním partnerem jsem měla tento problém, nic nezabíralo, mohla jsem se mít jak jsem chtěla a stejně nevoněla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 10:34

Pak jsem zjistila že jaksi problém neni u mě :roll:. Raději anonym

• Citovat
  • Upravit
217
1.2.15 11:14

Píšeš-koupu se každý den- zkus se jen sprchovat, koupání je nic moc.
Pak bych Ti doporučila heřmánkové sedaví koupele. Uvař heřmánek-celý i s květy, to se dá koupit v lékárně. Nalej si do vany, nebo nějakého lavórku cca 10 minut se prohřej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí