Zápach z intimních partií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
1.2.15 11:14

Píšeš-koupu se každý den- zkus se jen sprchovat, koupání je nic moc.
Pak bych Ti doporučila heřmánkové sedaví koupele. Uvař heřmánek-celý i s květy, to se dá koupit v lékárně. Nalej si do vany, nebo nějakého lavórku cca 10 minut se prohřej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
1.2.15 14:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to asi blbe psat, ae zajimalo by mne, co pouzivate na zapach z intimnich partii, koupu se kazdy den, myju si i intimni partie - nejsem zadna spina :D ale proste porad citim zapach z puliny, co na to pouzivate vy? :-) diky
  • Citovat
  • Upravit
Everyone
1.2.15 14:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to asi blbe psat, ae zajimalo by mne, co pouzivate na zapach z intimnich partii, koupu se kazdy den, myju si i intimni partie - nejsem zadna spina :D ale proste porad citim zapach z puliny, co na to pouzivate vy? :-) diky
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 14:05

M.

@Anonymní píše:

Já to mám taky. Na noc si beru po sprše čisté spodní prádlo, ráno ho měním za čisté a znovu si beru čisté o obědě.
A taky mám pocit, že jsem dost cítit, a řekl mi to i ex. A to se dole myju minimálně večer a pak ráno.
Intimgel nepoužívám, tak asi začnu.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
1.2.15 14:06

@jannina1 Co to je Rosalgin?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 14:38
@JayLee píše:
a není chyba třebas v partnerovo spermatu? Zuhle tu nkdo zalozil podobnou diskuzi a nakonec z toho vyslo, ze ji táhne frnda jen po sexu i když se pořádně umyje i pár dní takže smrdělo partnerovo sperma :think: :nevim: zasla bych na gyndu nechat si udelat komplet stery vaginalni na pohlavni choroby a poslat to na kultivaci dela to gyndar nebo nemocnice kozni oddeleni mozna to muze byt nejaka kvasinky, mykóza nebo plisen ale normalni frdna nijak netáhne :think: mozna bavlneny spodarky bych is koupila pokud nepoužívat, poradny intim gel… :think: :nevim: a myt se casteji :jazyk:

souhlasím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 14:41
@Anonymní píše:
Já to mám taky. Na noc si beru po sprše čisté spodní prádlo, ráno ho měním za čisté a znovu si beru čisté o obědě.
A taky mám pocit, že jsem dost cítit, a řekl mi to i ex. A to se dole myju minimálně večer a pak ráno.
Intimgel nepoužívám, tak asi začnu.

Já intimgel používám ale stejně to nezabralo. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 15:12

Někdy za to opravdu muze sperma. Nikdy jsem s tím problém nemela, az když jsem potkala manžela. Ráno ve škole mi bylo ze sebe blivno. A to jsem mohla jít i do sprchy. Tak jsme se domluvili, ze,,dovnitř,, nebude a je klid. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1724
1.2.15 17:24

http://www.docsimon.cz/…00-cipky-12x tohle je super, do dvou dnů byl klid. Ale bacha hrozně to barví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
1.2.15 17:57
@Nikolllet píše:
http://www.docsimon.cz/…00-cipky-12x tohle je super, do dvou dnů byl klid. Ale bacha hrozně to barví!

Tohle je ale na předpis. Nebo není? Dává se to na nějaký festovní výtoky co já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.2.15 20:27

@lechem nevím nevím, dala mě to známá, protože to nedobrala a měla stejný problém jak já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 20:31
@lechem píše:
Tohle je ale na předpis. Nebo není? Dává se to na nějaký festovní výtoky co já vím.

já to dostala jako tehotná a na předpis..a nevím jestli festovní vytoky ale ja to dostala spíš preventivne..problémy jsem žádne nemela

• Citovat
  • Upravit
9148
23.6.16 11:28

Bakterialni nerovnovaha.chce to vyter a atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.16 23:00

Tak s podobným problémem jsem se potýkala dvakrát. V obou případech to byl zánět vaječníků. Má několik příčin, včetně sexuálně přenosných bakterií. Výplach Rosalginem pomůže v tomto případě jen na pár minut. Hnus.
Zápach to byl pro mě strašlivý. Ještě že mám prima gynekologa a letěla jsem k němu relativně brzo. Dostala jsem antibiotika.
Vrtalo mi to hlavou, ty pohlavně přenosné nemoci, měla jsem stálého partnera, otce mé dcery. Na přímý dotaz reagoval uraženě, že mu nevěřím. Mno… Shrnula bych to tak, že teď už nemám ani partnera, ani záněty. Zabít se nenechám.

Takže za mě radím sypat na gyndu. Nevěra to být tedy určitě nemusí, abych se někoho nedotkla. Jen jsem popsala svůj případ. Prosím o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
14.3.18 23:34

Ja bych udelala vyplach rosalginem a pak zavadela gynimun tobolky jsou to bakterie prirozene v pochve ja prave sem se tak moc koupala az sem si vybila ty bakterie, po dodani to bylo ok, koupis je v lekarne bez predpisu a muzou se i v tehotenstvi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí