Nekonečný cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.2.15 16:23

nekonečný cyklus

Ahoj. Omlouvám se za anonym, ale je mi to trapné :oops: se tu ptát.
Vysadila jsem antikoncepci, menstruaci ještě s účinností antikoncepce jsem dostala normálně. Na druhou jsem čekala 32 dní. Dnes jsem už 53. DC a menstruace nikde. Mám nafouklé břicho, ale jinak se nic neděje. Těhotenský test negativní. Kdy jít k doktorovi? Čím se mohla opozdit? Nemáte zkušenosti? :)
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
1.2.15 16:29
@Anonymní píše:
Vysadila jsem antikoncepci, menstruaci ještě s účinností antikoncepce jsem dostala normálně. Na druhou jsem čekala 32 dní. Dnes jsem už 53. DC a menstruace nikde. Mám nafouklé břicho, ale jinak se nic neděje. Těhotenský test negativní. Kdy jít k doktorovi? Čím se mohla opozdit? Nemáte zkušenosti? :)
Děkuji.

Zajdi na gyndu, už je to moc dlouho. Dají ti léky na upravení cyklu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.2.15 16:30
@Anonymní píše:
Děkuji.

asi máš anovulační cyklus. Tělo pak neví kdy spustit menstruaci. Lze jít na vyvolávačku, nebo aspoň na utz kvůli výšce sliznice, ale možná lepší počkat, aby se z toho tělo dostalo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 16:33

Já právě uvažuju, jestli to raději nechat na tělu, nebo mu pomoct :) Děkuji moc za rady! K doktorce asi zajdu a uvidíme, co mi řekne. Hormonů a léků se bojím, antikoncepce mi nedělala vůbec dobře.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
BQ
5845
1.2.15 16:53

Ahoj :) Přesně, tak jak pises jsem to mela já. MS pak chodila průměrne po těch 45dnech. Já to tak měla i pred uzivanim antiny, jen jsem na to pak zapomněla. Šlo opravdu o anovulacni cykly, u mě to způsobuje hormonální porucha. Jelikož jsme chtěli miminko, tam mi dr. dala Duphaston na urovnání cyklu (fungoval perfektně) a podařilo se mi po půl roce s Duphastonem otěhotnět.
Na vyvolavacce jsem nebyla ani jednou, vždy nakonec MS došla - nejdyl 69dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
1.2.15 16:54
@Anonymní píše:
Já právě uvažuju, jestli to raději nechat na tělu, nebo mu pomoct :) Děkuji moc za rady! K doktorce asi zajdu a uvidíme, co mi řekne. Hormonů a léků se bojím, antikoncepce mi nedělala vůbec dobře.
Zakladatelka

Já měla to samé. Vynechala jsem antiko, abychom se mohli pomalu snažit o miminko.. no a trvalo rok, než se mi nějak upravil cyklus. ale to tak, že sem ho před těhotenstvím stejně mívala i po 42 dnech. Chodila jsem na vyvolávání, pak nějaké prášky, zkoušelo se, jestli ovuluji… jo, měla jsem asi to samé. Nepříjemné, jak se to táhlo a ta nejistota kdy se to teda uráčí dorazit :cert: Určitě je potřeba zajít k doktorovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 16:55

@BQ Děkuji za reakci :) No, já to před antikoncepcí měla pravidelné, takže jsem problémy po vysazení nečekala. Nicméně také to vidím na anovulační, jen nevím, zda čekat, nebo raději k doktorce zajít.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.15 16:58

@korcilka Děkuji. Tak vidím, že se mám ještě na co těšit. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
1.2.15 18:50

Muzes zkusit byliny, gynex atd.

• Citovat
  • Upravit
181
1.2.15 19:09

Běž na gyndu, udělají ti vnitřní ultrazvuk a uvidí, v jaké fázi zrovna jsi - tzn.jak jsou na tom folikuly, výška sliznice atd. Já mám s dlouhými cykly tolik zkušeností, že bych o nich mohla psát romány ;) Můžeš mít anovulační cyklus, taky můžeš mít cyklus opoždění - v tom případě vajíčko dozrává později, např. 30 DC. Já na úpravu vyzkoušela kde co, nic nepomohlo. Ale u mě to byl letitý problém. Nakonec mi pomohlo pravidelné každodenní cvičení. Asi po roce mi MS začala chodit po 30 dnech pravidelně…A to přitom vážím 52 kg, takže v nadváze problém nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 12:18

Tak podám hlášení. Doktorka mi nedala na úpravu vůbec nic, sliznice je 3 mm, dnes jsem 67. DC.
Zakladatekla

• Citovat
  • Upravit
554
16.2.15 16:43
@Anonymní píše:
Tak podám hlášení. Doktorka mi nedala na úpravu vůbec nic, sliznice je 3 mm, dnes jsem 67. DC.
Zakladatekla

No tak to je dost desne, ta delka cyklu.Ono asi bude chvili trvat, nez se to upravi. Slysela jsem samou chvalu na cviceni hormonalni jogy na upravu cyklu.Chci ji taky vyzkouset. Zkus se mrknout na www.hormonalni-joga.cz
@AnciK nebylo to ta hormonalni joga, co jsi cvicila.Dost by me zajimal i tvuj nazor na ni.Chci ji jit taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
16.2.15 17:06

Mám to samé…i 73 dní byl cyklus
A ted průměr tak 45-50
v době snažení mě to žralo děsně…ted už ne…
zkus pít kontyhelový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria