Jak předejít dalšímu zánětu?

1153
9.2.15 19:04

jak předejít dalšímu zánětu

Ahoj, mám neustále problém s vaginálními záněty, ted jsem znovu na antibiotikách, prosím o radu co dělat aby se to nevracelo, pomohli vám třeba vaginální čípky s laktobacily? Nebo třeba spolu spát jen s kondomem a při ovulaci udělat výjimku? prosím poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
9.2.15 19:12

@quanavera partner je přeléčený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
9.2.15 19:14

Léčí se semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 19:14

@quanavera
Ahoj, léčila jsem si chronický zánět někde jinde a vzpomínám si že u obou mnou vyzkoušených preparátů na bázi enzymů (wobenzym, phlogenzym) bylo psáno i něco o účinnosti na pohlavním ústrojí. Sice jsou oba velmi drahé a dvouměsíční kůra jednoho i druhého přijde na pár tisíc, ale u mě to zabralo. Jestli bereš atb tak by to bylo ideální, posiluje to jejich účinek. Může se brát maximálně dva měsíce bez porady s lékařem a nesmíš při tom otěhotnět/být těhotná.

• Citovat
  • Upravit
1153
9.2.15 19:19

No my se právě snažíme o dítě a nechcem to moc odkládat, mimo to wobenzymu moc nevěřím, přijde mi to moc chemický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.2.15 19:23

Já doporučuju Kyselinu kaprilovou. Mrkni na net atd. Já se trápila s gyn záněty pořád už mi z toho hrabalo. Můj gyn mi toto doporučil a hele po pár týdnech se cítím mnohem líp. Je to přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
9.2.15 19:26

Kontrolní stěry máme ok a pak se to zas vrátí, tak co dělat v tomto případě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 19:48

@quanavera byl partner take na vyteru a kontrole? Nebo mu jen doktorka posila masticky? Anonymni K.

• Citovat
  • Upravit
1153
9.2.15 20:05

Nebyl na kontrole ale dostal taky atb masti tak to by asi mělo zabrat, nevím kontrolní stěr provádí u chlapa normálně praktik? Mimo to moje gynekoložka řekla že je přeléčení u chlapa zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.2.15 20:09

@quanavera tak to tvoje gynekoložka pěkně kecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 20:10

@quanavera AHA! Musí se přes urologii a hlavně se musí něžně ho tam dostat :lol: přítel z toho měl poprvé docela strach ho vytáhnout před jiným chlapem a ještě si do něj nechat něco strkat, říkal že to pak bolí při čůrání celej den (něco jako když se žena nechává cévkovat na urologii). Na uro dostane žádanku, u nás to dělají v nemocnici ten stěr. Není z toho nadšenej, ale už tam byl asi čtyřikrát, z toho dvakrát měl ATB taky :nevim: Jinak pokud u tebe mají ty záněty silnej a nepříjemnej průběh, určitě bych používala kondom než se to celé srovná a odložila těhotenství :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.15 20:12

@quanavera Jinak pokud by to měl taky, uvnitř močové trubice tak vnější mastička fakt nepomůže, jen ATB orální i pro něj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1153
9.2.15 20:16
@alenka84 píše:
@quanavera tak to tvoje gynekoložka pěkně kecá

aha a myslíš že moje gynekoložka má důvod lhát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
9.2.15 20:19
@Anonymní píše:
@quanavera AHA! Musí se přes urologii a hlavně se musí něžně ho tam dostat :lol: přítel z toho měl poprvé docela strach ho vytáhnout před jiným chlapem a ještě si do něj nechat něco strkat, říkal že to pak bolí při čůrání celej den (něco jako když se žena nechává cévkovat na urologii). Na uro dostane žádanku, u nás to dělají v nemocnici ten stěr. Není z toho nadšenej, ale už tam byl asi čtyřikrát, z toho dvakrát měl ATB taky :nevim: Jinak pokud u tebe mají ty záněty silnej a nepříjemnej průběh, určitě bych používala kondom než se to celé srovná a odložila těhotenství :kytka:

tak si zajde k praktikovi aby mu dal žádanku na urologii, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 20:19

@quanavera ze zkušenosti musím říct, že gynekoložky se často snaží hrabat na svém písečku a ničeho jiného si nevšímat. Mě ta moje taky řekla že není třeba přeléčit partnera, že on to mít nemůže. Tak jsem byla u urologa s tím že na gyndě to nechtějí řešit a problémy přetrvávají, a ukázalo se, že to byly chlamydie a přítel je měl taky, takže mi je dokola vracel kdykoliv jsem se já uzdravila a přeléčila ATB :nevim: tak asi tak, teď mám jinou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa