Jak přestat kouřit a nepřibrat?

200
29.3.22 22:14

Jak přestat kouřit a nepřibrat?

Ahoj, je tady někdo, komu se podařilo přestat kouřit a nepřibrat? Jsem rozhodnutá přestat, ale chci se přírůstku na váze ideálně úplně vyhnout. Uvítám každou radu a zkušenost. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
29.3.22 22:30

No přibereš pokud budeš místo toho z nudy jíst, jen tak to vliv nemá :nevim: najdi si prostě jinou činnost pokud budeš mít chuť na cigaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.3.22 22:32

@peta153 když jsem přestávala tak jsem si místo cigarety dala sklenici vody s citronem. A ještě jsem zhubla 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.3.22 22:36
@pikola píše:
No přibereš pokud budeš místo toho z nudy jíst, jen tak to vliv nemá :nevim: najdi si prostě jinou činnost pokud budeš mít chuť na cigaro

No ono to právě vliv má, protože kouření zrychluje metabolismus a zároveň díky tomu kouření tělo spaluje kalorie… A Samozřejmě chuť k jídlu bude veliká :roll:. Už jsem to zažila. Všechno lépe chutná. Achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.3.22 22:37
@Michaela2212 píše:
@peta153 když jsem přestávala tak jsem si místo cigarety dala sklenici vody s citronem. A ještě jsem zhubla 🙂

Ještě jsi zhubla? To je super. To chci taky :) děkuji za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.3.22 22:51

Já jsem přestala v září a nic zvláštního se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
29.3.22 23:39
@peta153 píše:
No ono to právě vliv má, protože kouření zrychluje metabolismus a zároveň díky tomu kouření tělo spaluje kalorie… A Samozřejmě chuť k jídlu bude veliká :roll:. Už jsem to zažila. Všechno lépe chutná. Achjo.

Fakt? Já jen, že znám hodně kuřáků i kuřaček, co jsou dost při těle a jí celkem normálně… To by teda normálně byli ještě tlustší??! 8o Hubeného kuřáka už jsem neviděla, ani nepamatuju… :think:

Sorry za OT, taky jsem teda myslela, že to s tloustnutím nesouvisí - že jen prostě člověk zaměstnává pusu něčím jiným než cigaretou, třeba jídlem, a proto, že tloustne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1881
29.3.22 23:49
@peta153 píše:
Ahoj, je tady někdo, komu se podařilo přestat kouřit a nepřibrat? Jsem rozhodnutá přestat, ale chci se přírůstku na váze ideálně úplně vyhnout. Uvítám každou radu a zkušenost. Děkuji
Vždycky jsem přestala kouřit v těhotenství…no teď u druhýho už sem zpět nezačala a nechybí mi to, ikdyž jsem si sem tam zapalila…ale je pravda že mám deset kilo nahoře :roll: a to jsem hulila krabku denně…a nejím jinak než při cigaretách…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
30.3.22 00:23
@Tomie píše:
Fakt? Já jen, že znám hodně kuřáků i kuřaček, co jsou dost při těle a jí celkem normálně… To by teda normálně byli ještě tlustší??! 8o Hubeného kuřáka už jsem neviděla, ani nepamatuju… :think:Sorry za OT, taky jsem teda myslela, že to s tloustnutím nesouvisí - že jen prostě člověk zaměstnává pusu něčím jiným než cigaretou, třeba jídlem, a proto, že tloustne. :nevim:

Nejsou to v uz stari kuraci co maji treba problemy se srdcem uz?

Jinak obecne cigareta navic k tomu co bylo psano zahani chute na jidlo. Proste mas na neco ukrutnou chut a at je to cokoli, tak po cigarete to uplne prejde…treba dalsi hodinu nemas chut na vubec zadne jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.3.22 00:39

Já přestala před Vánoci, pak jsem do toho zase spadla a teď znovu. Asi měsíc. A vydržím to. Váha se drží furt stejně. Mě spíš trápí výkyvy nálad, ale beru defumoxan, tak nejsou tak hrozný. Taky jsem hodně unavená, ale mozna to je něčím jiným, nevím. Každopádně se snažím hodně hýbat, abych se zaměstnala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.3.22 06:50
@peta153 píše:
No ono to právě vliv má, protože kouření zrychluje metabolismus a zároveň díky tomu kouření tělo spaluje kalorie… A Samozřejmě chuť k jídlu bude veliká :roll:. Už jsem to zažila. Všechno lépe chutná. Achjo.

Opravdu? Proč je tolik obézních kuřáků? Spíš to žváro omezí chuť k jídlu, ale ne u všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.3.22 07:48

Doporučuji odvykat s nicorette spejem (prodávají lekarny). Obsahuje pouze lékařský nikotin a postupně si stříkat min a min a tělo si na to zvyká/odvyká a metabolismus furt jede… taky zahání obecně abstak, kvůli kterému jíme a mlsame více… ja jsem teda přibrala necelých 7kg od konce října s tím, ale jsem 26tt tehu, takže žádná hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
30.3.22 08:13

Nekouřím přes půl roku a hubnu. To jsem prosím člověk, který s hubnutím měl vždy problém. Kalorické tabulky a hodně chodím. Chůze je má závislost. Pravda je taková, že hubnu pomaleji, než když bych kouřila, ale je to tím, že když nekouřím, tak mám větší chuť k jídlu. Ale je to se vším, vše je v hlavě. Takže není pravda, že by každý měl přibrat. Pokud budeš v kalorickém nadbytku a místo cigaret budeš zobat, jíst bonbóny místo cigerety, tak ano, nabereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.3.22 09:12

Pomáhá nežrat 🤷🏻‍♀️ Kouřila sem cca 18 let, sekla s tím ze dne na den a závratné změny na váze nepociťuju. Vůle a pohyb, to platí konkrétně na mne. Chci vypadat a cítit se dobře, cígo necígo :wink:

• Citovat
  • Upravit
200
30.3.22 17:03
@Tomie píše:
Fakt? Já jen, že znám hodně kuřáků i kuřaček, co jsou dost při těle a jí celkem normálně… To by teda normálně byli ještě tlustší??! 8o Hubeného kuřáka už jsem neviděla, ani nepamatuju… :think:Sorry za OT, taky jsem teda myslela, že to s tloustnutím nesouvisí - že jen prostě člověk zaměstnává pusu něčím jiným než cigaretou, třeba jídlem, a proto, že tloustne. :nevim:

Tak záleží na tom, co jedí, a jestli taky mají nějaký výdej. Ono to kouření spaluje asi 200 kalorií což je asi jedna houska, takže tak… Ale samozřejmě je hlavní problém ta větší chuť k jídlu. Ty známé by dost možná byly ještě tlustější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí