Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Monaliso,
naprosto tě chápu. Chlapi jsou ješitní. Já mám doma to samé a vyřešila jsem to tak, že už mu vůbec nic neříkám! A najednou to funguje! A to milování je hezčí i pro mě. Prostě mu nic neřeknu a když je OVU (já neměřím, takže se jen domnívám, že je), tak to na něj vždy jen nenápadně zkusím a jemu to nikdy nedojde. Už nikdy nechci zažívat „kalendářové tulení“, mě samotnou to deprimuje. Doufám, že nám to aspoň k něčemu bude
Takže zkus to taky tak. Nic manžovi neříkej, jen to na něj prostě šikovně navleč. Já mám taky doma chlapa, kterej to nemusí mít každý den, ale zatím mi to vychází, ta moje malá lest
Takže hodně štěstí!!!
Moc se omlouvám. Já jsem trouba, nevšimla jsem si datumu. A vlastně sama vím, že je Monalisinka těhu, protože to psala v diskuzi Clostibegyt. Tak to se moc omlouvám
Aspoň máme motivaci, my snažilky ![]()
Ahoj i z druhé strany: ![]()
není to o ješitnosti (to je blbost - možná jen vyjímky co ptákem myslí). Pokud partner chce opravdu dítě!
My ho chceme oba (partnerka asi víc, ale to už tak u žen bývá
) a když mělo být první milování podle kalendáře, tak výbuch jak Brno. I když jsem se ještě ráno těšil. Co jindy stačilo šáhnout/pomyslet a „ferda v pozoru“ bylo na dlouhé lokte a dlouhé přípravy.
A já z toho byl nešťastný!
Kdyby mi Marťa začala nadávat nebo se hádat, tak bych asi odešel (nasr.n na svět a sebe nebo toho malýho neřáda), ale neudělala to a nakonec bylo jak kalendář velel. ![]()
Oba chtějí dítě a oba si to musí sronat v hlavě … a protože by mne nikdy nenapdalo, že „ten mus“ bude mít vliv na erekci, tak mi to tu hlavu dost rozhodilo … nic o ješitnosti, fakt ne.
Teď už máme za sebou IVF - zatím odběr vajíček a čekáme na pondělí … na TE.
No snad už to vyjde … když nevyšlo do třetice normální
zatím čus Martin (Fido)
PS: a pokud můžu radit, chlap (pokud to není násoska) není blbej … myslím, že i když se nesvěřuje, tak si informace hledá i bez vás - aspoň já to tak dělám a někdy mne udivuje, že na otázku pro doktora přijdu já a ne partnerka
… a proto mu nelžete!