Jak přežít smrt pejska?

190
25.11.14 18:06

Jak přežít smrt pejska?

Ahoj, vcera mi umrela moje milovana fenecka. Mela jen tri roky, byly jsme na procházce, hrozne se lekla, vyvlikla se z vodítka a vbehla primo do cesty pod auto. Chteli jsme ji jeste zachranit, na veterine nam doporucili jednoho pana doktora hodinu cesty od nas, jeli jsme tam, ale rekli ze to nezvladne a musela jsem ji nechat uspat. Hrozne si to vycitam, ze jsem ji tohle musela nechat udelat, divala se na me všechno ji bolelo a mela hrozny strach a ja, která jsem ji mela podrzet a postarat se o ni jsem ji udelala tohle. Vim, ze mi vsichni tvrdi, ze je to to nejlepší, co jsem mohla udelat, jen nevim, jestli by to chtěla i ona a ten pocit je pro me hrozny. Nemuzu se s tim smírit a totalne jsem se sesypala, nemate někdo radu, jak to překonat? Byla pro me jako dcera, nejlepsi kamarádka, proste moje nejvetsi laska, zadny jiny pes mi ji uz nenahradi, neprestanu si vycitat, ze kdybych ji třeba lepe drzela, mohla by tady ted byt se mnou. Nezaslouzila si zazit neco tak hrozneho. Nemáte někdo nejakou radu, jak to všechno zvladnout? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
25.11.14 18:08

Poridit si okamzite noveho, lepsi rada neexistuje!!jedine cas pomuze vsechno prekonat…byla bych uplne stejna…vycitala bych si taky…jen jedine nemame stejne..pes nemuze byt dcera. ;)

Příspěvek upraven 25.11.14 v 18:09

• Citovat
  • Upravit
4734
25.11.14 18:09

@sabuskasabka :hug: honem pro nejakyho prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
25.11.14 18:11

@KackaDoup @KackaDoup máš pravdu, pořídit si nového. Nám stejně zahynula ani ne roční fenečka, sice mi to smutnění trvalo pár týdnů, ale do půl roku jsem měla doma jinou fenku stejného plemene. Akorát o tu se strašně bojim a tak moc nechodíme ven, je hodně na zahradě. Nevadí jí to, raději se válí na gauči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.11.14 18:12

@sabuskasabka nema smysl si cokoliv vycitat, proste se to stalo a ber to tak, ze jsi ji usetrila trapeni :hug: cas to otupi, ja prisla v jeden den o 2 psy, tak vim, jaky to je :hug:
a jasne, ze zadny pes ji nenahradi, ale stendo by ti pomohlo to prekonat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.11.14 18:13

Ahoj. Sice nemam zkusenost primo ja, ale mam dve 2 lete fenecky… kdyz sem mela cca 12 let rachovi umrela fenka v naruci ( mela nador) tehda to pro nej bylo taky hrozne. Ja osobne si to nedokazu predstavit prijit treba je o jednu. A jedna bez druhe by to taky nezvladla.
Ale moc ti drzim palce aby jsi to prekonala. Znama se tak trapila pres rok pomohlo ji az kdyz dostala od manzela stene ( ikdyz mu to zakazala) drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 18:14

@Reee z z apul roku? moje rada zni, ze hned zitra zacit hledat stene ;)

• Citovat
  • Upravit
190
25.11.14 18:15

jen jedine nemame stejne..pes nemuze byt dcera. ;)

Příspěvek upraven 25.11.14 v 18:09

Ja zatím deti nemam, takze pro me proste byla jako moje dcera, nemam ani pritele, takze ona mi to vsechno vynahrazovala, vždycky tady byla, kdyz jsem ji potrebovala. Vubec nevim, jak to bez ni zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.11.14 18:16

Jinak to mi ostatní radi taky, abych si poridila nového, jenze ja si neumim představit, ze tady budu mit jine stene, proste by mi porad připomínalo, co se stalo a mela bych to porad před ocima, na druhou stranu si neumim představit byt bez psa, ale nechci ji to udelat, nahradit ji nekym jinym. Pro me je proste nenahraditelna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 18:16

@sabuskasabka hned, ale opradu hned zacni hledat noveho pejska ;) co nejdriv zacni pecovat o stenatko ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.14 18:17
@sabuskasabka píše:
Jinak to mi ostatní radi taky, abych si poridila nového, jenze ja si neumim představit, ze tady budu mit jine stene, proste by mi porad připomínalo, co se stalo a mela bych to porad před ocima, na druhou stranu si neumim představit byt bez psa, ale nechci ji to udelat, nahradit ji nekym jinym. Pro me je proste nenahraditelna :(

tak pak neni zadna rada.

• Citovat
  • Upravit
17565
25.11.14 18:18

Hned si pořídit nové štěně, lepší rada není :) A věř, až ti bude po boku pes ťapat nějakých 15 let, tak to teprve bude pevné pouto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.11.14 18:19

@sabuskasabka To je mi tě lííííto :,( Já bych z toho taky byla na dně, pesánek je pro mě jak dítě…
Nejlepší je hned pořídit dalšího pejska, sice to chvíli ještě bude bolavé, ale štěňátko ti pomůže to nejhorší překonat.
Moje sestřenice před třemi měsíci řešila to samé, pejsek vběhl pod auto. A hned pořídili nového… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.11.14 18:20

Jj neni to tak dlouho, co nám take umřel pejsek..chtěli jsme mu nechat odstranit nádor, ale bohuzel operaci nezvládl a z narkozy se nám ani poradně neprobral a umřel nám v náruči…lepsi rada, nežli novy pejsek neni..Byt byl bez pejska prázdný, neuvěřitelně chyběl..malé hyperaktivní štěňátko jsme si velmi brzo zamilovali, nedovolil nám smutnit ani chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.11.14 18:22

@sabuskasabka stalo se mi něco podobného. Do tří dnů jsem doma měla novou fenku- z útulku. Byla to chyba, chtěla jsem náhradu na bolavé srdce, ale všechno špatně.
Hledala jsem to, co jsem ztratila, ta fenka mi nemohla dát to, o co jsem přišla. Nesedly jsme si, respektive já, nesmířená se smrtí jsem k ní nenašla vztah.
Po dvou měsících svého trápení jsem ji vrátila.
Nešlo to.
Měla bych psa jen ze soucitu.
Dalšího jsem si pořídila až po letech, až jsem byla schopna přijmout štěně a přijmout ho bez výhrad. Když nám odešele, tak mi trvalo dalších 5 let, než mě holky překecaly, at´máme dalšího pejska.
Kamarádce odešla fenka po 16 ti letech, čekala 4 měsíce.
Jestli je to akorát, nebo krátce ukáže čas, ještě jsem s ní nemluvila.
Každému to trvá různě, být tebou, určitě nejdu do psa hned, ale nechám odeznít tu největší bolest, at´nehledáš… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný