Jak probíhá 1. návštěva lékaře?

5165
24.1.11 10:01

Jak probíhá 1.návštěva lékaře

Ahojek, možná, že jsem trošku divná, ale jsem nedočkavá.. :-) ve středu se chystám na první návštěvu doktora - potvrzení těhotenství - budu v 7+1tt dle poslední MS a dle skutečného stáří asi 4+3tt. Chtěla jsem se zeptat, jak u Vás první návštěva probíhala, co Vám řekl, „dělal“… diky moc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
24.1.11 10:05

prijdes…vysleces se…vylezes na kozu…prohlidnou te..udelaji UTZ a reknou…blahopreji jste tehotna :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
24.1.11 10:06

Ahoj, mně udělal vaginální UZ a vzal krev. Jinak nic. Těhu průkazku dostaneš až po 12. týdnu. Gratuluji a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

joa jestli to bude teprva 4+3 tak ti spis vezmou krev pac na UTZ jeste nemusi taky nic byt videt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

ahojky,normalne vzal ster z cipku,udelal ultrazvuk a objednal za 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.1.11 10:07
mikitaa píše:
prijdes…vysleces se…vylezes na kozu…prohlidnou te..udelaji UTZ a reknou…blahopreji jste tehotna :wink: :mrgreen:

tak me nikdo neblahopral :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.1.11 10:21

ja byla na UTZ pro overeni tehu, a doktor udelal vnitrni UZ, byl videt malickaty vacek, oznamil mi ze jsem v 5tt, pogratuloval a ja sla zase domu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.1.11 10:35
mikitaa píše:
prijdes…vysleces se…vylezes na kozu…prohlidnou te..udelaji UTZ a reknou…blahopreji jste tehotna :wink: :mrgreen:

vy si z toho delate srandu..teeda :-D tesim se, co uvidi/neuvidi a jak to teda ctu,tak asi nic neuvidi a jestli se dava prukazka az ve 12.tydnu,tak si jeste sakra pockam.. :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.1.11 10:35

Ahoj, mně taky dr dělal stěr z čípku, prý pro jistotu, pak mi dělal vnitřní UTZ, vyfotil, co našel a objednal mě na další kontrolu. Krev mi bude brát až při té. :lol: A při té prohlídce jsme klábosili, já se ptala, na to, co mě zajímalo a co jsem si potřebovala ověřit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.1.11 10:37
Anik6 píše:
mikitaa píše:
vy si z toho delate srandu..teeda :-D tesim se, co uvidi/neuvidi a jak to teda ctu,tak asi nic neuvidi a jestli se dava prukazka az ve 12.tydnu,tak si jeste sakra pockam.. :zed: :cry:

Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcek :-) Těš se! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.1.11 10:43
lencaplenca píše:
Anik6 píše:
mikitaa píše:
vy si z toho delate srandu..teeda :-D tesim se, co uvidi/neuvidi a jak to teda ctu,tak asi nic neuvidi a jestli se dava prukazka az ve 12.tydnu,tak si jeste sakra pockam.. :zed: :cry:
Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcek :-) Těš se! :lol:

jenze ja jsem s timhle asi jak „debil“ a porad nechapu.. uvidi neco v 7+1 od posledniho dne MS nebo v 7+1 dle skutecneho stari plodu… kdy se urcuje skutecne stari ? abych vedela,kdy se vratim cca o 14dni nazpet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.1.11 10:43

ja jsem byla u dr. v nemocnici, az pak jsem si nasla dr. na kontroly :-) Po prestehovani z Prahy do HK, jsem hledala novou Dr. A ta mi brala krev az v 11tt. Jinak vse v poradku, v 5tt, byl videt pouze ten vacek… a pak v 8tt, byl u dr. viditelny i srdecni tlukot :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
24.1.11 10:50
Anik6 píše:
lencaplenca píše:
Anik6 píše:
mikitaa píše:
Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcek :-) Těš se! :lol:
jenze ja jsem s timhle asi jak „debil“ a porad nechapu.. uvidi neco v 7+1 od posledniho dne MS nebo v 7+1 dle skutecneho stari plodu… kdy se urcuje skutecne stari ? abych vedela,kdy se vratim cca o 14dni nazpet :-D

ja jsem byla poprve v patem tydnu,byla tam dutinka,pak o tyden pozdeji,bylo i srdicko…ted musim cekat 3tydny na vysledky krve a velky ultrazvuk a pak dostanu prukazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.1.11 10:53

ju a tehu prukazku jsem dostala az ve 13tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.1.11 10:54
Anik6 píše:
lencaplenca píše:
Anik6 píše:
mikitaa píše:
jenze ja jsem s timhle asi jak „debil“ a porad nechapu.. uvidi neco v 7+1 od posledniho dne MS nebo v 7+1 dle skutecneho stari plodu… kdy se urcuje skutecne stari ? abych vedela,kdy se vratim cca o 14dni nazpet :-D

On ani doktor žádné skutečné stáří nepočítá, prostě se to bere od prvního dne poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí