Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojek, možná, že jsem trošku divná, ale jsem nedočkavá..
ve středu se chystám na první návštěvu doktora - potvrzení těhotenství - budu v 7+1tt dle poslední MS a dle skutečného stáří asi 4+3tt. Chtěla jsem se zeptat, jak u Vás první návštěva probíhala, co Vám řekl, „dělal“… diky moc.. ![]()
prijdes…vysleces se…vylezes na kozu…prohlidnou te..udelaji UTZ a reknou…blahopreji jste tehotna
![]()
Ahoj, mně udělal vaginální UZ a vzal krev. Jinak nic. Těhu průkazku dostaneš až po 12. týdnu. Gratuluji a držím palce!
joa jestli to bude teprva 4+3 tak ti spis vezmou krev pac na UTZ jeste nemusi taky nic byt videt ![]()
ahojky,normalne vzal ster z cipku,udelal ultrazvuk a objednal za 14dni
mikitaa píše:
prijdes…vysleces se…vylezes na kozu…prohlidnou te..udelaji UTZ a reknou…blahopreji jste tehotna![]()
tak me nikdo neblahopral
![]()
ja byla na UTZ pro overeni tehu, a doktor udelal vnitrni UZ, byl videt malickaty vacek, oznamil mi ze jsem v 5tt, pogratuloval a ja sla zase domu
![]()
mikitaa píše:
prijdes…vysleces se…vylezes na kozu…prohlidnou te..udelaji UTZ a reknou…blahopreji jste tehotna![]()
vy si z toho delate srandu..teeda
tesim se, co uvidi/neuvidi a jak to teda ctu,tak asi nic neuvidi a jestli se dava prukazka az ve 12.tydnu,tak si jeste sakra pockam..
![]()
Ahoj, mně taky dr dělal stěr z čípku, prý pro jistotu, pak mi dělal vnitřní UTZ, vyfotil, co našel a objednal mě na další kontrolu. Krev mi bude brát až při té.
A při té prohlídce jsme klábosili, já se ptala, na to, co mě zajímalo a co jsem si potřebovala ověřit… ![]()
Anik6 píše:mikitaa píše:vy si z toho delate srandu..teeda
tesim se, co uvidi/neuvidi a jak to teda ctu,tak asi nic neuvidi a jestli se dava prukazka az ve 12.tydnu,tak si jeste sakra pockam..
![]()
Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcek
Těš se! ![]()
lencaplenca píše:Anik6 píše:Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcekmikitaa píše:vy si z toho delate srandu..teeda
![]()
Těš se!
jenze ja jsem s timhle asi jak „debil“ a porad nechapu.. uvidi neco v 7+1 od posledniho dne MS nebo v 7+1 dle skutecneho stari plodu… kdy se urcuje skutecne stari ? abych vedela,kdy se vratim cca o 14dni nazpet ![]()
ja jsem byla u dr. v nemocnici, az pak jsem si nasla dr. na kontroly
Po prestehovani z Prahy do HK, jsem hledala novou Dr. A ta mi brala krev az v 11tt. Jinak vse v poradku, v 5tt, byl videt pouze ten vacek… a pak v 8tt, byl u dr. viditelny i srdecni tlukot ![]()
Anik6 píše:lencaplenca píše:jenze ja jsem s timhle asi jak „debil“ a porad nechapu.. uvidi neco v 7+1 od posledniho dne MS nebo v 7+1 dle skutecneho stari plodu… kdy se urcuje skutecne stari ? abych vedela,kdy se vratim cca o 14dni nazpetAnik6 píše:Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcekmikitaa píše:vy si z toho delate srandu..teeda
![]()
Těš se!
ja jsem byla poprve v patem tydnu,byla tam dutinka,pak o tyden pozdeji,bylo i srdicko…ted musim cekat 3tydny na vysledky krve a velky ultrazvuk a pak dostanu prukazku…
Anik6 píše:lencaplenca píše:jenze ja jsem s timhle asi jak „debil“ a porad nechapu.. uvidi neco v 7+1 od posledniho dne MS nebo v 7+1 dle skutecneho stari plodu… kdy se urcuje skutecne stari ? abych vedela,kdy se vratim cca o 14dni nazpetAnik6 píše:Pokud jsi 7tt+1, tak už by toho měl vidět docela dost. Já byla v 6tt+3 a byl vidět gestační váček, žloutkový obal a dvoumilimetrový prcekmikitaa píše:vy si z toho delate srandu..teeda
![]()
Těš se!
On ani doktor žádné skutečné stáří nepočítá, prostě se to bere od prvního dne poslední MS.