Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
promiň,ale nedalo mi to......jsou to stahy-děloha se stahuje
Kolik dětí tam máš, že mají bolestivé vztahy?
Jsou to stahy…
Doporučuje se naložit se do teplé vany, když to přejde, jsou to „poslíčci“, když ne, raděj zajet do porodnice, ať na tebe kouknou. (Pokud ty bolesti mají pravidelné, zkracující se intervaly…)
Anonymní píše:
Ahojky,mužu poprosit o radu?Jsem ve 33 tydnu tehotenstvi a pocituju v děloze trochu bolestive vztahy nevim jak to popsat.Nezažila jste to nektera?Diky moc
Vztahy zažívám celý život i mimo těhotenství.
Stahy jak už někdo radil, vyzkoušej teplou vanu, pokud to nepřejde, bude to zesilovat, tak jeď na pohotovost.
Anonymní píše:
Rejpani vam jde…Žádna jste asi nenapsala nikdy chybu,co…
Jo, a byla bych ráda, kdyby mě někdo opravil, ať už ji neudělám znova. Zkus tu vanu…
Anonymní píše:
Vůbec to nebylo myšleno ve špatném. Kdyby jsi si chtěla na netu něco o tom najít, tak pod tvým názvem by ses nic moc nedozvěděla.
Zkus opravdu tu teplou vanu. Nějaká ta bolístka je v těhu častá, ale pokud si nejsi jistá, vždy je lepší nechat se prohlédnout zda je všechno v pořádku. Pokud to není nic dramatického, tak si zajdi až ráno. Možná to do té doby i přejde a bude vše, jak má být. Miminko cítíš normálně?
dzarunka píše:promiň,ale nedalo mi to......jsou to stahy-děloha se stahuje
jinak ja mela tvrdnuti a dost silny pichani v brise taky kolem 30.tt a vyfasovala magnezko a bylo to dobry
Anonymní píše:
Víš kolika lidem jsi asi dnes večer spravila či zlepšila náladu? ![]()
Hanule píše:Anonymní píše:Víš kolika lidem jsi asi dnes večer spravila či zlepšila náladu?
Anonymní píše:
to nebylo myšlené jako rejpání
![]()
vztahy v deloze
ty budou slozity
a nevztekej se ze si delame srandu…proste to legracni je…tak aspon pro priste vis jak se to pise…at bys v porodnici resila sve vztahy tak by ti taky nemuseli rouzmet
tepla vana pomaha..pripadne magnezko ale to res se svym doktorem ![]()
tak já se musím k tomu OT přidat, zrovna před chvílí jsem četla článek Děloha na leasing a tam se skutečně o vztazích psalo, tak jsem si z názvu diskuze odvodila, že asi někdo četl stejný článek jako já, no, není tomu tak
tady jde skutečně o děložní stahy nebo-li kontrakce ![]()
Hanule píše:Anonymní píše:Víš kolika lidem jsi asi dnes večer spravila či zlepšila náladu?
Ahojky,mužu poprosit o radu?Jsem ve 33 tydnu tehotenstvi a pocituju v děloze trochu bolestive vztahy nevim jak to popsat.Nezažila jste to nektera?Diky moc