Probděné noci v těhu

141
23.1.11 02:34

Probděné noci v těhu

Ale přes den bych spala :)
Jste na tom stejně???

Příspěvek upraven 25.01.11 v 05:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
23.1.11 07:31

Až tak stejně ani ne, ale co se týče hlubky spánku, vzbudí mě teď kde co. takže za noc i několikrát vzhůru . . . :-( pak to samozřejmě, pokud to jde, doháním přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
23.1.11 07:46

Ahojik, mám to podobné a to jsem teprve na začátku. V jednu v noci se vzbudím a že se mi spát nechce.. Pak zaveru, ale od pěti zase vejrám do zdi…A odpoledne zívám, div si pusu nevykloubím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.1.11 08:13

Jooo :lol: chodím osmkrát za noc čurat a tvrdne mi břicho, při tom se vážně spát nedááá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
23.1.11 08:46

Já jsem se v těhu zoufale smála, že si mě mimčo připravuje na probdělé noci kvůli kojení a prdíkům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
23.1.11 08:59

Ahoj,ja to mela v tehu stejne a hlavne ty tri posledni mesice.To jsem v noci vubec nemohla spat,porad jsem courala na zachod a pak bych spala az do obeda :D
Prcek to asi podedil,protoze v noci taky vubec nechtel spat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
23.1.11 09:14

Ahoj, zrovna dneska jsem si to užila :-) čumákovala jsem do tří do rána než jsem usla.. a v osm už vzhůru a teď si připadám jako přejetá bagrem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.1.11 09:56

Ahoj,
joo, znám… Téměř pravidelně se budím kolem druhé ráno a sůvim tak do čtyř, bezva zážitek :roll:
Aspoň že synátor občas odpo spí a můžu si lehnout taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.1.11 10:06

No u mě hrozný, já jsem grogy, jdu si lehnout, usnu cca třeba před půlnoci a o půl třetí jsem vzhůru a usnu až tak po osmé hod.
No někdy hrůza.
Dnešní noc extra, spala jsem od 22 - 23.15 a usla až nějak okolo po osmé a jdu ještě soát :)
Jinak močák, no taky dobrý, co 2 hod. lítám :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.1.11 10:09

jo jo ted ke konci ani jine neznam, Usnu hned, ale kazdy pohyb je neprijemny, boli zada, casto na zachod a pred sedmou vyleza z postele mala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.1.11 10:37

Ahoj maminy, spaní mám taky na draka od začátku těhu. Asi nás ty mimina připravují na to, jak budeme stávat ke kojení :-). A navíc když spín pokaždé se mi zdají živé sny, které si pamatuji - to se mi před těhu stávalo jen výjiměčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.1.11 11:02

První měsíce těhu jsem spala pořád i přes den, jak jsem byla unavená. Za to poslední dva měsíce jsem nemohla vůbec. Nešlo to a malej to snad podědil, protože od narození to žádný spáč není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.1.11 11:13

Ja taky nemuzu spat…sice budu za chvili rodit, ale v mym pripade jsem se nevyspala cele tehu. jestli bude mimis tak urvany jako jeho segra, tak uz se asi nikdy nevyspim :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 11:21

taky chodim xkrat za noc curat, a probouzi me kopani od malyho, takze moc nespim, ale pak pres den neusnu, nedokazu spat kdyz je venku svetlo… takze unava, vycerpani a bdelost.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.1.11 11:23

Taky to mám tak. Co 3h v noci na záchod a pak čumákuju do zdi než usnu. Asi nás ti tvorečkové připravují na neustálé vstávání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí