Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
před týdnem v poradně, když jsem byla ve 35. týdnu jsem měla kilový úbytek na váze. Je to normální? Podle gynekologa teda jo, ale i tak mi to přijde divné. Je pravda, že nemám skoro vůbec hlad, když už do sebe něco nasoukám, tak je mi špatně. Tohle přece normální není ne? Příští týden už jdu na kontrolu do porodnice, tak snad to bude ok. Máte s tím někdo zkušenost?
JJ,je to opravdu běžné,vůbec se nestresuj!!! ![]()
Miminko má mít klidek a pohodičku! ![]()
ke konci těhu jsem taky neměla hlad , moc jsem nejedla i občas zvracewla a nakonec se mi narodil pořádnej macek ![]()
ahojky , je to uplne normalni , neboj , se ke konci tehu vetsinou vaha o neco klesne, ja mela v listopadu nahore dnact kilo a kdyz jsem rodila (17.12) tak uz jsem mela nahore jen deset kilo , uz to videl i doktor v poradne a nic na to nikdo nerekl, na internetu jsem se pak docetla ze je to naprosto bezne.
Ja jsem momentalne za cely tehu pribrala jen 5 kilo a to jsem pred vanocema mela jen 2,5 a nikomu to zvlastni nepripada!Jako muzes byt rada,ze jdes s vahou dolu,aspon nebudes mit po porodu co shazovat!Tak se takovyma hloupostma nezabyvej,zachvilu budes uz rodit!
Já šla s váhou dolů jen o kilo, ale bylo to asi až ve 38. týdnu a pak ve 40. jsem porodila ![]()