Jak probiha drilling vaječníků?

1064
18.3.14 15:23

Jak probiha drilling?

Ahij holky, v dubnu jdu na drilling vajecniku kvuli PCOS. Zajimalo by me jak to probiha? Jak dlouho jste byli v nemocnici? A za jak dlouho se vam zadarilo? Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.6.14 19:53

Ahojky Ducki, chtěla jsem se zeptat jestli jsi byla na drillingu vajecníku jak jsi tu psala, čeká mě to taky a vím to teprve pár hodin a tak jsem trochu vystrasená. 8o. mužeš mi prosím napsat více info ;)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.6.14 20:08

@martina 88 Ahoj :-) tak me nakonec drilling nedelali jen pruchodnost a jeste koukli do delohy. Nemusis se bat neni to nic hrozneho. Prijali me den predem, udelali mi klystyr vecer a rano pred operaci, pak mi pichli dve injekce proti tromboze a jeste nejaky oblbovak. Pak me odvezli na sal tam me privazali nohy a ruce a uspali me. Po operaci jsem byla 2hodiny na dospavacim pokoji. Mela jsem dirku v pupiku a na levem podbrisku. Z toho podbrisku mi vedl dren ten jsem mela asi den a pul. Je fakt ze to vytahovani drenu bylo to nejhorsi z cele operace. Tezke bylo dojit si na zachod :-D to jsem musela v predklonu a veskery pohyb je blby jak kdybys mela namozene svaly…to je asi tak vse ae klidne se ptej pokud te jeste neco zajima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí