Jak propustit duši zemřelého?

4933
1.3.14 08:06

jak propustit duši zemřelého??

Holky předem upozorňuju že je to dotaz pro ty co věří na nějaké duchovno a něco po smrtni.

Před 5ti lety mi za nevyjasněných okolností tragicky umřel bráška, má pocit že ačkoliv nás to šílěně postihlo, byli jsme super rodina, trápíme se ale že jsme jakoby i přes všechnu bolest jeho duši propustili…

ALE..včera byla umě kamarádka která má nějaký zvláštní dar ( např. 14 dní předtím než jsem zjistila že jsem těhotná tak jí se to každou noc zdálo, tohle se jí stalo u dalších několika těhulek…nebýt toho svědkem tak tomu nevěřím. Loni mí říkala že se jí pořád zdá o babičce jak se s ní loučí, že si myslí že umře…šup babička za měsíc umřela…no jde z ní úplně strach.

No a včera večer ke mě přišla, ubřečená rozklepaná, že mi to nechtěa říkat, ale že se snad zblázní. od vánoc ( kdy bráška umřel) se jí o něm zdá. je jakoby v prázdu a pořád jí říká: JSEM DEBI…, MOC SE OMLOUVÁM A JSEM PŘIPRAVENEJ…no já bulela, klepala se.

co když je brášky duše někde v prázdu??? jak se to pak dělá???

neznáte někoho kdo se věnuje takovýmto věcem??

děkuji za přečtení toho mýho románu :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
1.3.14 08:07

@zrzule23 napadá mě regrese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
1.3.14 08:11

@Denisa76 jojo pamatuju si tě z tématu o regresní terapii. jenže to by jsme jí museli podstoupit všichni kdo je tm zasaženej?? navíc já mám prcka a to jste psali že ještě není vhodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.3.14 08:16

@zrzule23 měl by do ní jít ten kdo cítí, že se něco děje. No tak u tebe bych ještě počkala, je to docela zásah do těla a možná časem :think:
Ono by třeba nebylo na škodu si jenom S regresním terapeutem popovídat bez toho, aby se do regrese šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
1.3.14 08:43

Kontaktovat někoho, kdo umí odvádět duše, myslím, že regresní terapie v tomhle moc nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.3.14 08:43

Me zemrel bracha pri autonehode pred 9,5lety. Furt se nam o nem kazdemu neco zda! Me osobne uz dlouho ne. Tatkovi se o nem zdalo pred vanoci, ze pry me hledal a nemuze me najit. Bala sem se co se stane!! Uz kolikrat sem nad tim premyslela co to mohlo znamenat!!? Brachu jsem milovala, strasne moc mi chybi a to ze umrel s tim se nikdy nesmirim. Ja vim je to spatne, ale i po tech letech to strasne moc boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
1.3.14 08:50

@Denisa76 děkuju a rozhodně o tom popřemýšlím. myslím že nejvíc by jí potřeboval taťka. mamce přeci jenom hodně moc pomáhají antidepresíva. ale taťka to v sobě dost dusí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
1.3.14 08:57

@bebecinka jsem na tom úplně stejně :oops: :oops: :oops: mě o něm zdálo pořád až jsem jednou měla sen, šíleně živej, ve kterým se mi omlouval a prosil ať se netrápíme že je mu dobře. hrozně jsme se obímali, já strašně brečela…no a od tý doby ani tuk. prostě nic. a to si před spaním kolikrát přeju aby se mi o něm alespoň zdálo, představuju si ho, myslím na něj a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
1.3.14 08:58

Kamarádce umřela loní maminka a ta pouštěla její duši doma. Manžel se synem šli ven, aby na to měla klid. Udělala si takový rituál, otevřela okno, aby mohla duše odjeít. Zapálila svíčku, dala si před sebe maminky fotky a myslela jen na hezké chvíle, které spolu prožily a popřála mamince, aby jí teď bylo jen krásně. Při tomto rituálu prý vůbec nebrečela, naopak cítila, že jsou s mamkou spojené a jakoby se domluvily, že další brečení nemá cenu.
Někomu může připadat, že je to jen takový výmysl, ale kamarádce se po tom hodně ulevilo a dost se vyklidnila. Nesoustředila se hlavně na bolest ze ztráty maminky, ale spíš na to hezké, co spolu zažily předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.3.14 08:58
@zrzule23 píše:
@Denisa76 děkuju a rozhodně o tom popřemýšlím. myslím že nejvíc by jí potřeboval taťka. mamce přeci jenom hodně moc pomáhají antidepresíva. ale taťka to v sobě dost dusí :oops:

důležité je mluvit a nedusit to. Člověk se tím jakoby někam propadá, protože neví kudy kam.Ono je i někdy dost těžké mluvit, ale když se dostaneš do dobrých rukou tak to jde samo a rozhodně bych takový rozhovor doporučila. Mě regresní terapeut vede pořád tím, že si občas zavoláme a i to mě neskutečně nakopne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.3.14 09:01

Je dobré zapálit několik (podle počtu zemřelých – kdo neví je vhodné zapálit 12 svíček) svíček, vhodný čas je poledne či půlnoc. Věta zní: Je mi líto, že vy nežijete a my ano, ale nadešel čas našeho rozloučení, protože nám bráníte ve štěstí a radosti ze života. Budeme se těšit, že až nastane váš nebo náš čas, že se znovu setkáme, ale teď je čas se rozejít. Vy tím dojdete svého klidu, získáte tím možnost se znova narodit a my tím dojdeme svého štěstí a uzdravení.

Tohle mi dělala mamka, když jsem tu v novém bytě cítila energii, co mi tu dělala neplechu a nechtěla jsem aby tu bylo. Fakt mi to pomohlo a od té doby v pohodě. Mamka se tomu věnuje a už takhle byla čistit i několik domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.3.14 09:06

@zrzule23 me se tyden pred tim nez umrel zdalo o jeho smrti. Stala jsem u rakve, brecela brasko vrat se!! Pak jsme se sli rozloucit k rakvi, svagrova michala nake testo a ze to musi dodelat a pak oujde. Stali jsme tam cela rodina braska me najednou vzal kolem ramen a rekl at nebrecim, ze to tak musi byt a ze mu bude dobre!! V ten den se u nej doma vsichni sesli nasi, segra, druhej bracha a za mnou prisel ve snu. Byl to nejhnusnejsi sen v mem zivote a zmenil se ve skutecnost!! Casto brasku prosim o pomoc pri problemech a ze jich ted je nad hlavu! Kdo nezazije takovou ztratu nikdy nepochopi!! Mamka nic na sobe nedava znat, ale tatka pri kazde mozne prilezitosti breci. Prvorozeny a nejoblibenejsi syn!! Je to tezke i po tech letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
1.3.14 09:11

Chápu vaše ztráty. mě před 4 mesíci zemřel táta, týden před narozením mojí dcery v den pohřbu jsem rodila…po tom ze mnou přišel ve snu se rozloučit a omluvit se za věci které se staly, pek mi zamávál a odcházel do světla a ze mě spadnula taková zvláštní tíha a všechno jsem mu odpustila..

Příspěvek upraven 01.03.14 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.3.14 09:14

@mejdylko kdyz ja uz kolikrat premyslela nad tim i me v tom utvrzuje manzel, ze je chyba ve me a tatkovi. Ze se s tim neumime srovnat a pustit ho nechceme ;( je to chyba, ale nevim jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.3.14 09:20

@bebecinka to je chyba, vy ho musíte pustit.. uvědomte si, že on se taky trápí, když ho tu držíte. On sem nepatří. A nemysli si, že kecám do větru. Vím co to je, když ti umře bratr. Teď to bude 9.3 rok co mi umřel břáška. Ale já vím, že to tak chtěl, mělo to tak být a teď je mu dobře. Nějakým upínáním se k němu apod to není dobře. Vy byste potřebovali celkovou terapii, rozloučit se s ním. Ale to chce někoho, kdo to umí. Moje mamka to dělá s kamarádkami. Je to docela zajímavé. Já si tam taky bráchovu sebevraždu řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat