Reiki Brno - doporučte

16.2.14 10:47

Reiki Brno - doporucte

Zdravím dámy, doufám, že mi tady některá poradíte. Byl jsem na kurzu reiki 1, z energie jsem nadšený a chci absolvovat druhý stupeň, ale nechci ke stejné mistryni. Potřeboval bych spíš někoho s racionálnějším přístupem, ta moje byla na mě příliš „mimo“. Podmínkou je, že to bude jednodenní kurz v Brně. Můžete prosím někoho doporučit, nejlépe s odkazem na stránky? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3515
16.2.14 10:51

Urcite spickova je helena divacka je mistr reiki… mohu jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.2.14 11:13

Ahoj, já můžu doporučit tuto paní www.brno-reiki.cz. Taky jsem po prvním stupni chtěla k někomu jinému, od ní mám dvojku a trojku a byla jsem s kurzy moc spokojená, bavily mě od začátku do konce, říká hodně vlastních zkušeností a hlavně jsem od ní tu energii při zasvěcení cítila daleko silněji. Poradila mně později i hodně věcí navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
16.2.14 13:15

@nemam cas Když bych jela k této paní na zasvěcení autobusem z Prahy. Dostanu se do místa, kde ona dělá kurzy dobře nebo je to spíš na auto? V Brně se nevyznám, znám jen autobusvé nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.2.14 13:49

@klafina123 Ahoj, no ona dělá kurzy v Žabovřeskách, kdybys přijela autobusem na Zvonařku, tak odtud bys jela asi dvacet minut do Žabovřesk autobusem č. 84, myslím. Tam už je to kousíček od zastávky, takže se to určitě dá i autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.2.14 18:47

Autobusy z Prahy ale zastavují na starém autobusovém nádraží u hotelu Grand. To je pak už trochu komplikovanější. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 08:17

@nemam cas Ahoj, tak jsem dal na tvoje doporučení a byl jsem tuto neděli teda nakonec tady: www.brno-reiki.cz a musím říct, že super, spokojenost po všech stránkách.
Akorát jsem se té mistryně nezeptal, po jak dlouhé době by mě zasvětila do reiki 3. Nevíš prosím, za jak dlouho po dvojce jsi třetí zasvěcení měla ty?
A ještě nám řekla, že všem nabízí, že nás do dvojky zasvětí zadarmo i na dálku, abysme si to zasvěcení mohli znovu užít i doma. Já jsem tam měl při zasvěcení docela skvělé zážitky, tak bych si to zopakoval rád, ale vždycky jsem myslel, že na dálku je to blbost. Ty sis to na dálku nechala poslat? Je to nějak přínosné? Moc děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.3.14 08:59

Ahoj, tak to je dobře, žes byl spokojený. No já jsem měla zasvěcení do třetího stupně až asi za rok po druhém stupni, protože jsem dřív prostě neměla potřebu, takže jsem neřešila, kdy nejdřív by mi ho doporučila. Však jí napiš a zeptej se, vždycky mně na maily odpověděla rychle.
A to zasvěcení na dálku doporučuju. Taky jsem dřív myslela, že je to o ničem a že to určitě nefunguje, ale bylo to vždycky skvělý, ještě silnější než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat