Sen o smrti blízkého

158
1.2.14 15:17

sen o smrti blizkeho

Nevyznate se nekdo ve snech? Dnes se mi zdal opravdu zivy sen, ze mi zemrel bratr. Zarizovali jsme pohreb a ja uplne jeste po probuzeni citila ten hroznej smutek. Pred lety se mi zdalo, ze zemrel muj pritel a on opravdu zemrel za tyden.. Tak se bojim co to vlastne znamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
1.2.14 15:20

To jsou podle mě jen podvědomé strachy, že přijdeš o někoho blízkého… mě se nedávno zdálo, že začala 3. světová válka. Úplně zřetelně jsem slyšela houkat sirény a hlášení, že nás okupují vojska. Taky jsem se vzbudila, úplně mimo. Nikdy jsem ve snu necítila tak hrozný strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.2.14 15:21

Co vím já, tak se říká, že ten člověk bude dlouho žít. Taky se mi už mnohokrát zdálo, že mi někdo umřel, ale nikdy se tak nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
1.2.14 15:24

Mně se kdysi zdálo o smrti, která se stala, ale bylo to jiný. Zdálo se mi, že jsem v pokoji otevřely se dveře a tam byl děda, koukal na mě, zamával a zase zavřel. Když jsem se vzbudila byla jsem si uplně jistá, že zemřel a bylo to tak.
Jinak sny o tom, že někdo zemřel taky mívám a nikdy se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.2.14 15:27

Mě se v září na dovolené zdálo, že nám umřela dcera…byla v nemocnici kvůli vysokým horečkám, na přístrojích, pak jsem jen viděla jak to všechno pípalo a rovnou čáru…nemohla jsem týden pořádně spát. Nejhorší bylo, když 14 dní po tom snu opravdu měla 5 dní čtyřicítky a nikdo nevěděl proč, já byla na prášky, naštěstí to byla jen šestá nemoc…ale takovéhle sny jsou fakt děsné.
Taky jsem slyšela, že když se ti zdá o něčí smrti, že ten člověk naopak bude dlouho žít, tak snad je to pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.2.14 15:33

Tak vam vsem moc diky, trochu jsem se uklidnila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
1.2.14 15:57

Prý to naopak znamená pevné zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
1.2.14 17:05

Taky se mi párkrát takové sny zdály a nikdy se naštěstí nevyplnily!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
1.2.14 17:17

Ono zalezi taky na tom, jestli vidis osobu umirat, jak umira, jestli vidis kolem krev, vraha atd…takove sny je nejlepsi si zapisovat a urcite dotycnemu zavolat, jen tak at na sebe dava pozor. Nikdy jsem nerekla te osobe, ze jsem videla jak umira nebo tak.
Sen se nemusi vyplnit hned. Kazdopadne prvni co udelej, je zamysleni se nad tim, jestli jsi treba nevidela film, kde nekdo prisel o rodinného prislusnika. Nebo jestli jsi v posledni dobe neco necetla podobneho, neslysela.
Smrt, ale vetsinou znamena pravy opak, to jo. Pokud se ti teda nezdaji vylozene jasne vestecke sny. Tam uz vyklad ze snare ne e… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.14 17:22
@kaven píše:
Nevyznate se nekdo ve snech? Dnes se mi zdal opravdu zivy sen, ze mi zemrel bratr. Zarizovali jsme pohreb a ja uplne jeste po probuzeni citila ten hroznej smutek. Pred lety se mi zdalo, ze zemrel muj pritel a on opravdu zemrel za tyden.. Tak se bojim co to vlastne znamena.

Snový bratr značí často taky tvé vlastní já, určité vlastnosti nebo oblast života, kterou řešíš.
Napiš o tom snu víc, pokud si něco pamatuješ - bylo tam něco o bratrovi? byly nějaké komplikace s pohřbem, příbuznými, dědictvím,… tvoje další pocity kromě smutku?

prorocký sen je skutečně velmi vzácná výjimka ale nevyvracím :nevim: i když spíš se to bude týkat jen tvé osoby a o bratra bych se nestrachovala. Pokud máš skutečně silný pocit, že to byl náhled do budoucna, tak to stejně nezměníš a max. to můžeš využít k tomu napravit případné spory, nebo si s ním prostě a jen popovídat a „využít“ zbývající čas

omluva za anonym, už kdysi jsem u jednoho výkladu psala, že nechci moc ventilovat, že se zabývám podobnými věcmi, beru to jako soukromou věc
 Y.

• Citovat
  • Upravit
158
1.2.14 17:39
@Anonymní píše:
Snový bratr značí často taky tvé vlastní já, určité vlastnosti nebo oblast života, kterou řešíš.
Napiš o tom snu víc, pokud si něco pamatuješ - bylo tam něco o bratrovi? byly nějaké komplikace s pohřbem, příbuznými, dědictvím,… tvoje další pocity kromě smutku?

prorocký sen je skutečně velmi vzácná výjimka ale nevyvracím :nevim: i když spíš se to bude týkat jen tvé osoby a o bratra bych se nestrachovala. Pokud máš skutečně silný pocit, že to byl náhled do budoucna, tak to stejně nezměníš a max. to můžeš využít k tomu napravit případné spory, nebo si s ním prostě a jen popovídat a „využít“ zbývající čas

omluva za anonym, už kdysi jsem u jednoho výkladu psala, že nechci moc ventilovat, že se zabývám podobnými věcmi, beru to jako soukromou věc
Y.

Zemrel na motorce v tom snu. Kolem pohrbu vse v poradku, zadne nejasnosti, jen jsem porad brecela.. Neumim si predstavit, ze by se to melo splnit, bracha je moje zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
1.2.14 17:40

Když se mi takový sen zdá, tak te osobe vetsinou vola, jak se ma jestli je vse ok atd. ale potrebne veci uz tu jsou napsane, ja mam problem co se tyce duchu, ale to je zase neco jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.14 18:07

A na té motorce zemřel proto, že to sám zavinil, nebo to způsobil někdo jiný?
byl na pohřbu někdo s tebou?
 Y.

• Citovat
  • Upravit
129
1.2.14 18:19

Mě se zdálo, že mi umřel taťka a pak se to vyplnilo. :nevim: Ale spíš to bylo tím, že jsme to tak nějak bohužel čekali a báli se, že to přijde..měla jsem toho prostě plnou hlavu. Ale příšerný sen.
Sny prý znamenají opak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.14 18:24
@trdlynka píše:
Mě se zdálo, že mi umřel taťka a pak se to vyplnilo. :nevim: Ale spíš to bylo tím, že jsme to tak nějak bohužel čekali a báli se, že to přijde..měla jsem toho prostě plnou hlavu. Ale příšerný sen.
Sny prý znamenají opak ;)

jj ono to je jiný, pokud to člověk tak nějak čeká - pak je sen jen přípravou mysli na daný okamžit, snaha srovnat se s tou možností :hug:
 Y.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat