Prokletí vztahu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.1.14 15:30

prokletí vztahu

Ahoj chtěla jsem radu. Před cca 8 lety jsem se s mámou rozhádala. Moje máma je strašně zlý člověk. Ale k věci. Před 10 lety jsem se seznámila s přítelem, začali jsme spolu chodit, pak jsem u něj v 16-17 bydlela, protože mě k němu matka vystěhovala, s tím, že u nich nemám postel. Chtěla abych si z peněz za brigádu zaplatila intr, ikdyž na mě dostávala peníze od táty. Přítel mě od ní odvezl a řešilo se to s mým pravým otcem. Matka mi pak napsala v dopise(už ho nemám) že náš vztah proklíná, že spolu nikdy nebudeme štastný, nebudeme mít děti. Příjde mi, že posledních pár let na co šáhnem to se pokozí. Máme novou podlahu v kuchyni a spadl nám tam talíř, rozbil se a samozřejmě podlaha zničená. Kdy už tahle smůla skončí? Myslíte, že bychom vážně mohli být prokletý?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
25.1.14 15:32

Myslím, že ne.. Ale pokud tomu věříš, určitě holky poradí co dělat a kde to odblokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Poison Ivy

Ne.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.1.14 15:33

Ano.

• Citovat
  • Upravit
2499
25.1.14 15:34
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem radu. Před cca 8 lety jsem se s mámou rozhádala. Moje máma je strašně zlý člověk. Ale k věci. Před 10 lety jsem se seznámila s přítelem, začali jsme spolu chodit, pak jsem u něj v 16-17 bydlela, protože mě k němu matka vystěhovala, s tím, že u nich nemám postel. Chtěla abych si z peněz za brigádu zaplatila intr, ikdyž na mě dostávala peníze od táty. Přítel mě od ní odvezl a řešilo se to s mým pravým otcem. Matka mi pak napsala v dopise(už ho nemám) že náš vztah proklíná, že spolu nikdy nebudeme štastný, nebudeme mít děti. Příjde mi, že posledních pár let na co šáhnem to se pokozí. Máme novou podlahu v kuchyni a spadl nám tam talíř, rozbil se a samozřejmě podlaha zničená. Kdy už tahle smůla skončí? Myslíte, že bychom vážně mohli být prokletý?
:mrgreen: promiň, ale ta podlaha mě rozesmála. Přijď se podívat na tu naši a to je za poslední 3 roky druhá. A jak jste na tom s tím štěstím ve vztahu a s dětmi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101

Taky si myslím, že ne.Sama mám fáze kdy jsem jednou dole a podruhé nahoře. Je to klasický koloběh života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

Mnooo… rozbity talir a znicena podlaha je opravdu prokleti pro vztah… Aha, ted ctu, ze podlaha byla nova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

Pokozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.14 15:35

Vy s z toho děláte srandu, ale my vážnš co uděláme nového, tak se nám všechno hned rozesere.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976

Za úplňku se 3 x otoč doleva, proti směru hodinových ručiček…pak za sebe 3 x plivni a odříkej otčenáš…zapal svíčku a kápni si vosk na čelo…bude to ok.

• Citovat
  • Upravit
2499
@Anonymní píše:
Vy s z toho děláte srandu, ale my vážnš co uděláme nového, tak se nám všechno hned rozesere.

a děti máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.14 15:36

Jedno s pomocí doktora. :-)

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@Anonymní píše:

Jo to znám…když si večer řeknu, že ráno zaspím…tak zaspím…mysl je mocná…

• Citovat
  • Upravit
16986

@Jitka1976 ty jo, ja znam vosk na „pokozí“ @Allons-y, ale na celo :think: Musim zkusit. Jake barvy ma byt svicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat