Prokletí vztahu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Myslím, že ne.. Ale pokud tomu věříš, určitě holky poradí co dělat a kde to odblokovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem radu. Před cca 8 lety jsem se s mámou rozhádala. Moje máma je strašně zlý člověk. Ale k věci. Před 10 lety jsem se seznámila s přítelem, začali jsme spolu chodit, pak jsem u něj v 16-17 bydlela, protože mě k němu matka vystěhovala, s tím, že u nich nemám postel. Chtěla abych si z peněz za brigádu zaplatila intr, ikdyž na mě dostávala peníze od táty. Přítel mě od ní odvezl a řešilo se to s mým pravým otcem. Matka mi pak napsala v dopise(už ho nemám) že náš vztah proklíná, že spolu nikdy nebudeme štastný, nebudeme mít děti. Příjde mi, že posledních pár let na co šáhnem to se pokozí. Máme novou podlahu v kuchyni a spadl nám tam talíř, rozbil se a samozřejmě podlaha zničená. Kdy už tahle smůla skončí? Myslíte, že bychom vážně mohli být prokletý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že ne.Sama mám fáze kdy jsem jednou dole a podruhé nahoře. Je to klasický koloběh života.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mnooo… rozbity talir a znicena podlaha je opravdu prokleti pro vztah… Aha, ted ctu, ze podlaha byla nova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy s z toho děláte srandu, ale my vážnš co uděláme nového, tak se nám všechno hned rozesere.
- Citovat
- Upravit
Za úplňku se 3 x otoč doleva, proti směru hodinových ručiček…pak za sebe 3 x plivni a odříkej otčenáš…zapal svíčku a kápni si vosk na čelo…bude to ok.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vy s z toho děláte srandu, ale my vážnš co uděláme nového, tak se nám všechno hned rozesere.
a děti máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jo to znám…když si večer řeknu, že ráno zaspím…tak zaspím…mysl je mocná…
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 ty jo, ja znam vosk na „pokozí“ @Allons-y, ale na celo
Musim zkusit. Jake barvy ma byt svicka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla jsem radu. Před cca 8 lety jsem se s mámou rozhádala. Moje máma je strašně zlý člověk. Ale k věci. Před 10 lety jsem se seznámila s přítelem, začali jsme spolu chodit, pak jsem u něj v 16-17 bydlela, protože mě k němu matka vystěhovala, s tím, že u nich nemám postel. Chtěla abych si z peněz za brigádu zaplatila intr, ikdyž na mě dostávala peníze od táty. Přítel mě od ní odvezl a řešilo se to s mým pravým otcem. Matka mi pak napsala v dopise(už ho nemám) že náš vztah proklíná, že spolu nikdy nebudeme štastný, nebudeme mít děti. Příjde mi, že posledních pár let na co šáhnem to se pokozí. Máme novou podlahu v kuchyni a spadl nám tam talíř, rozbil se a samozřejmě podlaha zničená. Kdy už tahle smůla skončí? Myslíte, že bychom vážně mohli být prokletý?