Prokletí vztahu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jitka1976
tý jo to musím vyzkoušet, nám se taky většina nových věcí po… a ještě ztratíme paragon o koupi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli te mohla proklet nebo ne, zalezi na tobe. Pokud tomu uveris, tak si podvedome muzes pokazit vsechno vcetne vztahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jedno s pomocí doktora.
ted vazne - take verim na silu myslenky, ale takova zloba jakou predvadi maminka, se vetsinou otaci prave proti tomu zdroji. Ona je szirana nenavisti, ty se od toho oprosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jedno s pomocí doktora.
A šťastný ve vztahu jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
@Jitka1976 ty jo, ja znam vosk na „pokozí“ @Allons-y, ale na celoMusim zkusit. Jake barvy ma byt svicka?
bordó…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Majinka7 po pravdě se trošku šnafeme, ale i přesto se milujeme.
Tak to bych jako prokletí nepovažovala, nám se rozbíjí kde co a co teprve děti
ale pokud to není televize tak už to beru jinak, však když nejde o život… a většina věcí je nahraditelná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim svíčka musí být černá jako noc, kdy je měsíc v novu a s ovázanou fialovou mašlí, což je barva čarodějů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
bordó…
a nezustane mi tam takovy ten flek uprostred cela, jak nosi Indky? Po Indkach tu uz asi neni poptavka, myslim, ze trh je presycen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majinka7 píše:
@Jitka1976![]()
![]()
tý jo to musím vyzkoušet, nám se taky většina nových věcí po… a ještě ztratíme paragon o koupi
kup si rovnou 3 svíčky… ![]()
- Citovat
- Upravit
@AniNevim píše:
a nezustane mi tam takovy ten flek uprostred cela, jak nosi Indky? Po Indkach tu uz asi neni poptavka, myslim, ze trh je presycen
rudej flek ti zůstane po jakékoliv svíčce… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Allons-y píše:
@AniNevim svíčka musí být černá jako noc, kdy je měsíc v novu a s ovázanou fialovou mašlí, což je barva čarodějů
no holky, ty tmave barvy se mi nepozdavaj… urcite mi to zanecha nejake nesmazatelne znameni…
ale delat to mam pri uplnku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
rudej flek ti zůstane po jakékoliv svíčce…
no a jak to resit
to je bezvychodna situace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim já nevim, asi jo, mistr čarodějnice je tady @Jitka1976 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit