Prokletí vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
25.1.14 16:36
@S.Ivanka píše:
koktejl jo??? růžový jsou zbytečně drahý, Foxis je tramadol :D za 15 kaček 60 tablet
:think: zauvažuju o změně…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.14 16:41

Všem děkuji i vtipálkům :-D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.1.14 16:42
@S.Ivanka píše:
koktejl jo??? růžový jsou zbytečně drahý, Foxis je tramadol :D za 15 kaček 60 tablet

a funguje to, je volně dostupný nebo jen na recept :think: jako klasickej tramadol mi navozuje dobrý pocity :lol:

• Citovat
  • Upravit
2234
25.1.14 16:50

Zakladatelko, pokud si dobře pamatuju, tak psychologové tomu říkají sebenaplňující proroctví.. Prostě pokud tomu věříš, tak k tomu podvědomě směřuješ. A vztah přeci není o majetku ne? Tak pokud vám to klape, je jasný, že je to prokletí blbost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
25.1.14 17:10
@Majinka7 píše:
@Ukulina co na tom není k pochopení? tak když mi děti omylem rozbijí nový porcelán, tak se z toho nezblázním, kdyby to byla televize a třískli by do ní schválně koštětem, to už by bylo něco jinýho, ale pořád to jsou jen věci. Nebo to mám taky brát jako prokletí, když většina věcí co si koupíme nám přestane fungovat? :think:

Už to chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.1.14 17:11

@Ukulina :palec: já už mám teda dneska vygumováno, tak asi budu jen ty diskuse pročítat než přispívat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
25.1.14 17:12
@Anonymní píše:
Všem děkuji i vtipálkům :-D

Aspoň jsme tě rozesmáli… :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
15225
25.1.14 17:14
@Majinka7 píše:
@Ukulina :palec: já už mám teda dneska vygumováno, tak asi budu jen ty diskuse pročítat než přispívat :think:

Já jsem vygumovaná od rána :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
25.1.14 18:55
@K-Black píše:
a funguje to, je volně dostupný nebo jen na recept :think: jako klasickej tramadol mi navozuje dobrý pocity :lol:

Je jen na recept, já ho mám v kartě a beru ho denně, takže ty pocity už ustoupily, ale jen obvoďák to sám asi předepsat nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat