Prokletí vztahu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@AniNevim píše:
no a jak to resitto je bezvychodna situace
Kup si dvě…jednu fialovou a jednu bordó…budeš mít fleky dva…Indka z tebe nebude…
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 Ja to nemyslim ve zlym. Fakt me to zajima. Kdyz narovinu reknu, ze si myslim, ze to je jen legrace, tak se tim muzu nekoho dotknout a to fakt nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majinka7 píše:
Tak to bych jako prokletí nepovažovala, nám se rozbíjí kde co a co teprve dětiale pokud to není televize tak už to beru jinak, však když nejde o život… a většina věcí je nahraditelná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sepishka píše:
@Jitka1976 Ja to nemyslim ve zlym. Fakt me to zajima. Kdyz narovinu reknu, ze si myslim, ze to je jen legrace, tak se tim muzu nekoho dotknout a to fakt nechci.
Já a legrace…???
nikdy…!!! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Allons-y fialová mašle je znamení čarodějů?? Ty jo takže soudci jsou čarodějouvé
kurňa to to máme zařízeno, no ale pokud studovali v Plzni je to možné, že se při každém rozhodování o ortelu točí se svíčkou v ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
Kup si dvě…jednu fialovou a jednu bordó…budeš mít fleky dva…Indka z tebe nebude…
pak si me budou plest se zastrckou
Jsem vazne zoufala ted, zarmoutila jsi me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
pak si me budou plest se zastrckouJsem vazne zoufala ted, zarmoutila jsi me.
no, že to jsi ty…kapej si to na JEDNO místo… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ukulina co na tom není k pochopení? tak když mi děti omylem rozbijí nový porcelán, tak se z toho nezblázním, kdyby to byla televize a třískli by do ní schválně koštětem, to už by bylo něco jinýho, ale pořád to jsou jen věci. Nebo to mám taky brát jako prokletí, když většina věcí co si koupíme nám přestane fungovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 nj, ale to budu muset pridelat na strop zrcadlo, abych se trefila. Nebo to pujde i ve stoje? Nesteka to moc? Aby si me pak nepletli s kasickou, vis? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
@Jitka1976 nj, ale to budu muset pridelat na strop zrcadlo, abych se trefila. Nebo to pujde i ve stoje? Nesteka to moc? Aby si me pak nepletli s kasickou, vis?
Nebo s p****
![]()
- Citovat
- Upravit
hádej…