Škaredý sen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
291
16.2.14 10:52

Škaredý sen

Ahoj, dnes se mi zdál opravdu hnusný sen a musím na něj pořád myslet! Šlo o mou dceru…Ležela na balkoně(nevím proč),přišla moje máma, at jdu za malou, vejdu na balkon, najednou díra a viděla jsem jen nohy a jak letí dolů…nestihla jsem ji chytnout(do tváře jsem neviděla).Otočila jsem se a říkám mámě: Malá vypadla z balkonu a nedokázala jsem ani pustit slzu, nic! Kouknu dolů a tam jen nohy, ruce…prostě placka :-( Otčím se zpět na mámu, ta na mně koukala a najednou jsem se vzbudila…Usnout jsem už nemohla, pokaždé, co jsem zavřela oči, jsem to viděla! Nevím, co si o tom myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
16.2.14 10:54

@KamiNika strach, že ji ztratíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.2.14 11:02

Netuším…ale musím nad tím stále přemýšlet, bylo to živé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.2.14 11:09

Taky se mi o malé kolikrát zdálo že spadla ze skály, vypadla z kočárku.. Ale naštěstí se nikdy nic nestalo a sme zdraví. Snář a tak podobně.. nevěřím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.14 11:13

Já taky snář nevedu, ale myslím, že tyto sny by mohly plynout z obav o dítě, které máme každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.2.14 11:13

Když se mi narodil syn, tak se mi zdál několikrát sen, že mě venku neustále pronásleduje divný chlápek. Podle mě je to podvědomý strach o dítě a je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.2.14 11:20

Díky holky, aspon trochu jste mně uklidnili…Byli jsme v cizím bytě(ve snu jako doma) a bydleli někde hodně vysoko a přitom bydlíme v 1.patře, je pravda, že děcka nepouštím do oken ani na balkon…možná je to vážně jen strach o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
16.2.14 11:33

Podvědomý strach o dítě, předpokládám. Mně se pořád zdávalo, že malé upadla hlava - jak do nás v porodnici hustili, že musíme podpírat hlavičku. A co jsem slyšela od známých, zdávalo se to samé i jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
16.2.14 11:35

Když byla moje dcera malá, zdálo se mi, že jsou vánoce, na stole stojí její urna, jméno, datum narození i datum úmrtí. Pamatovala jsem si ten datum strašně dlouho, a měla strach co budu ten den dělat. Pak mi to někdo vygumoval z hlavy a vzpomněla jsem si na to až asi půl roku po tom datumu.Dnes už ho nevím, ale ten sen byl strašnej. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.2.14 11:43

@boball to mi ani nepiš 8o já bych byla asi v prdelce, kdyby se mi tohle zdálo 8o hlavně, že je dcera zdravá a vše je v pořádku. Zvláštní, co vše umí mozek spustit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
16.2.14 11:53

Holky, když jsem byla těhotná s dvojčátky, zdál se mi sen o asi tříleté holčičce Terezce. Po probuzení jsem byla zmatená, kde je syn..teď už to vím..A podle snu dostala i dceruška jméno. Na ten sen nikdy nezapomenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.2.14 11:55

Prostě jen sen. Mně ve snu umřela spousta příbuzných, zabíjela mě hromada lidí, člověk se lekne, vzbudí a co? A nic. Já osobně okamžitě zase zaberu a spím dál, nic si z toho nedělám, proč taky? Mozek prostě pracuje a vymýšlí si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.2.14 11:57

Víš, pokud jde o mé děti, jsou hodně citlivá, jsou moje vše…taky se mi zdálo, že mně někdo honí atd, ale tohle bylo fakt strašné. Prostě jsem citlivka i když vím, že to byl jen sen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.14 12:00

Z mé zkušenosti vždy, když se mi něco zdálo, nikdy se nevyplnilo. Takže když se mi zdá něco špatného, říkám si, to byl jen sen, bude to přesně na opak. A házím za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
16.2.14 12:01

Mě se zdálo, když bylo malému okolo dvou měsíců, že ho hlídala máma a on ji zapadl za postel a když jsem se ptala kde je, tak řekla jen : je za postelí, ale on vyleze až dostane hlad. :pankac:

@KamiNika určitě to byla jen noční můra za pár dní to zmizí. Zkus nějaké snáře a výklady snů co jsou na internetu zadarmo. Ty ovšem také nejsou 100% sny se zkládají ze vzpomínek, myšlenek a fakntazie… (někde jsem slyšela že i kořeněné nebo sladké jídlo před psaním nutí mozek dělat takovéhle věci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat