Přivtělené duše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
DObrý večer,
co konkrétně potřebujete vědět? Jsem terapeutka a nějakou dobu jsem odváděla přivtělené duše a pracovala s nimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kulich123 píše:
DObrý večer,
co konkrétně potřebujete vědět? Jsem terapeutka a nějakou dobu jsem odváděla přivtělené duše a pracovala s nimi.
Dobrý den, můžu se zeptat (bez ironie, opravdu mne to zajímá) jaké má takovýto terapeut vzdělání a jak se vlastně k tomuto dostane? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mé základy jsou od A. Drominereckého http://www.dragomirecky.cz/novy/, dále pak praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@XvolkomkaX moje zkusenost - a to priznavam, ze nijak velika - je takova, ze pocit takovych „dusi“ a i naslednych fyzickych problemu prameni z daneho cloveka. Jinymi slovy, jakakoli takova „duse“ pochazi pouze z nej, a je to obvykle projekce strachu, neurozy, spatne adaptace na zmenu, nejakych potizi v jeho okoli ci rodine… neodsuzuji ten koncept, jen rikam, ze ten koncept je hodnoceni symptomu, jehoz pricina je v dane lidske bytosti a jeho krehkosti.
- Citovat
- Upravit
Ano, mam zkusenost s mym nejlepsim kamaradem. Jednou na me dokonce promluvil, jak kdyby to nebyl on.
- Citovat
- Upravit