Přivtělené duše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.2.14 23:04

Máte s nimi zkušenost?

Příspěvek upraven 29.11.17 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.2.14 23:18

DObrý večer,
co konkrétně potřebujete vědět? Jsem terapeutka a nějakou dobu jsem odváděla přivtělené duše a pracovala s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
2.3.14 19:43
@Kulich123 píše:
DObrý večer,
co konkrétně potřebujete vědět? Jsem terapeutka a nějakou dobu jsem odváděla přivtělené duše a pracovala s nimi.

Dobrý den, můžu se zeptat (bez ironie, opravdu mne to zajímá) jaké má takovýto terapeut vzdělání a jak se vlastně k tomuto dostane? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 15:13

Mé základy jsou od A. Drominereckého http://www.dragomirecky.cz/novy/, dále pak praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
6.3.14 08:09

@XvolkomkaX moje zkusenost - a to priznavam, ze nijak velika - je takova, ze pocit takovych „dusi“ a i naslednych fyzickych problemu prameni z daneho cloveka. Jinymi slovy, jakakoli takova „duse“ pochazi pouze z nej, a je to obvykle projekce strachu, neurozy, spatne adaptace na zmenu, nejakych potizi v jeho okoli ci rodine… neodsuzuji ten koncept, jen rikam, ze ten koncept je hodnoceni symptomu, jehoz pricina je v dane lidske bytosti a jeho krehkosti.

• Citovat
  • Upravit
1
14.7.17 01:06

Dobrý večer, pomůže Vám přístroj SOMAVEDIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.17 12:51

Ano, mam zkusenost s mym nejlepsim kamaradem. Jednou na me dokonce promluvil, jak kdyby to nebyl on.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat