Jak relaxujete o víkendech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
15.9.12 14:24

Já pracuji na směny, takže i o víkendy, tak většinou žádné nemám, taky dálkově studuji, na relax fakt moc času není a když mám volno já tak je zase v práci manžel :? je to na prd, no. A když už mám náhodou volno tak doháním to co jinak nestíhám, ale občas zajdeme do kina nebo na večeři, i když teď už jen málokdy, potřebovala bych den co má alespoň 48 hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.9.12 17:02

Příspěvek upraven 03.05.16 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.9.12 18:58

My se v zásadě řídíme počasím :lol:
Většinou jeden den máme „relaxační“ doma- poleháváme, koukneme na film, jsme na zahradě, jdem na procházku po okolí, muži dopřejem na chvíli oddech bez nás nebo někdo přijede na návštěvu..prostě taková domácí pohoda 8)
Ten druhý den jedem někam na výlet po okolí nebo si uděláme nákupní den nebo jedem my k někomu na návštěvu nebo upíchneme dítko některé babičce a užijem si sebe ;)
Ale nějak moc nerozlišujeme víkendy a všední dny, když máme náladu, tak se sejdeme s mužem po práci ve městě a něco podnikneme.. ;)

PS. Jo a jak tak čtu @gabi.design, tak to nás taky čeká, takže relaxace ubyde :P

• Citovat
  • Upravit
4132
15.9.12 19:05

Jejda jak já bych si přála relax víkend. Víkendy u nás máme dvojí. Buďto je muž doma, to většinou přes den něco podnikáme a na večer utíkám pracovat ( chtěli bychom dům, tak honíme penízky jak se dá ) a nebo mám volno a podnikáme něco celý víkend. Něco podnikat obvykle čítá tůry, hledání hub v těch nejhorších terénech, cestovní koloběžky, kolečkové brusle, lyže. No bývám po takovém víkendu servaná jak pes. Ale šťastná nutno podotknout. No a pak máme víkendy, kdy muž pracuje a já jsem sama s dětmi. A to většinou uklízím, dodělávám pracovní resty do druhé práce, věnuju se dětem a psům, peču, zašívám, vyhazuju, nakupuju…prostě blázinec na entou. :D
Teď jsem si pronajala na týden chatu na slapech, kam zmizím s dětmi a nechci o ničem a nikom slyšet. Pozvala jsem spousty mě milých lidí, jsem zvědavá kdo nakonec přijede, budu se jen válet, lenošit, houbařit a bavit. Konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 19:09

Ja nerelaxuju :lol: a nebo o tom nevim :lol:

• Citovat
  • Upravit
2673
15.9.12 19:13

Já relaxuju úklidem, úplně si libuju, když má manžel děti, jsou třeba venku a já můžu vklidu uklízet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 19:16

Ty ale ja tez vlastne jak se to tak vezme relaxuji jedine uklidem.cily jsem v relax stavu nonstop 8)

• Citovat
  • Upravit
4132
15.9.12 19:17
@jasmina27 píše:
Ty ale ja tez vlastne jak se to tak vezme relaxuji jedine uklidem.cily jsem v relax stavu nonstop 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 19:22

No ale vis jak pak mas dobry pocit jak vidis vysledek a zarovek si ja v tu chvily prijdu hned v lespi nalade jakoze tady se clovek nezastavi a kolikrat bych se na to vsechno vys… ale pak u toho si zazpivam zatancuju no pacos ;)

• Citovat
  • Upravit
4132
15.9.12 19:29

Mám to stejné, v minutě jsem úplně běsná, protože už nemůžu, a pak si večer sednu, všude naklizeno, koláč na lince, děti spěj, vyjde mi něco v práci, prostě dokonalost, no a jak já jsem na sebe pyšná, páv by se za mě nestyděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 19:33

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak sme se pochvalily jake sme sikulky co

• Citovat
  • Upravit
4132
15.9.12 19:36

Já se teda přiznám, že ještě dnes odpoledne jsem hystericky volala muži, ať okamžitě přijede, že hodlám vše opustit a nechat se doprovolně umístit do Bohnic, ale pak jsem zjistila, že mi vyšel článek, povedl si mi koláč, malej přestal nonstop vřískat, koupila jsem si tabulku čokolády a lahev vína :oops: no a jsem dokonalá. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.9.12 20:38

Většinu víkendů jsem s malou doma sama, tak se snažím vydržet s nervama a hrát si s ní, zabavovat ji. Když mám štěstí, přes poledne spí, tak jsem na netu. Zrovna dneska nespala vůbec, takže 14 hodin tahem kostičky, míček, kolotoč atd.
Nu.. ale kotěti se to líbilo, tak aspoň že tak.
Ale pokud ti šlo o relax, ten je většinou nulový. Snad až bude malá větší.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.9.12 15:31

Nijak :oops: V týdnu chodím z práce kolem 21-22 hod. a o víkendu musím udělat to, co nestihnu v týdnu - uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit. Ale někdy si dopřeju ten luxus uvařit si kafe a chvíli se natáhnout k televizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.12 17:02

Ahoj, tak mi se rozhodujeme většinou podle počasí. Tenhle víkend jsme trávili procházkama a na hřišti, malá se tam dokonale vyřádí. Taky v neděli jsme byli na procházce a dcera jela na kole, moc si to užívala. Jinak bud jezdíme taky na chatu, ke tchýni, nebo jsme doma a čučíme na dývka a nebo hrajeme hry. Občas věnuju víkend i úklidu, ale to když je vyloženě venku hnusně, jinak spíš uklízím v týdnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová