Jak relaxujete o víkendech?

Anonymní
15.9.12 12:46

Jak relaxujete o víkendech?

Předem se omlouvám, že to dávám anonymně, ale kolegyně by mě mohly poznat a to nechci. Mám tu několik citlivých témat.

Ptám se, co vy a víkendy?
My se byli minule koupat v Babylonu v Liberci, cestou zpátky na návětěvě u tchánovců, večer jsme dali děti našim a šli na večeři. V neděli jsme byli v ZOO a šli tam i na oběd.
Tento víkend jsme doma, uklízíme a jedno dítě má hroznou rýmu. Příští víkend se chystám s manželem v sobotu do Drážďan na nákupy a v neděli s dětma do Podolí na bazén a navečer ještě kino.
Snažíme se relaxovat, týden je totiž jen z práce do práce, jdem ráno v 6 a sejdem se u večeře taky v 6, děti vyzvedává mamka.
Přijde mi, že celý týden jen pracujem :x a večer nejsme schopni ani to kino, ani zajít na večeři.
Tak aspoň ty víkendy.
Jak relaxujete o víkendech vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
15.9.12 12:48

Tak dnešek trávím u pc :mrgreen: když je hezky tak chodíme na hory, prostě někde ven, ale nevadí mi ani válení se doma a uklízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.9.12 12:51

Já jsem zrovna tenhle víkend celej sama doma (dítě je u otce) a srovnávám si skříně :lol:

včera jsem si dala vaječňák a koukala na seriály :palec:

když je doma náhodou snoubenec, tak chodíme na procházky, válíme se v posteli, koukáme na filmy. My jsme lenoši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.9.12 12:53

My lenosime, trochu uklizeme a taky chodime na vylety po okoli. Ted jsem tesne pred rozpadem, tak nechodime nikam. Ale takhle akcni taky nejsme. U nas je blby ze sobotu zabije velky nakup a tim jak nemame auto, je to docela dost casu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.9.12 12:54

Někdy mám pocit, že dny volna jsou jak stvořené pro to "konečně něco dělat, protože NIC dělám celý týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.9.12 12:56

OI víkendu se těším na pondělí až vyženu rebelku do školky a hodím si nohy na stůl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.9.12 13:02
@Emilie píše:
Někdy mám pocit, že dny volna jsou jak stvořené pro to "konečně něco dělat, protože NIC dělám celý týden :nevim:

taky 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.9.12 13:24

Hele máš aspoň ty víkendy. Jsou takoví (včetně nás), kteří většinu roku nemají ani to, ale nějak zvlášť nám to nevadí. A sejít se v šest přes týden doma, to je krásná myšlenka :lol: :lol: To bylo a je sci-fi i teď, když jsem na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
15.9.12 13:34

Neděláme nic… Přítel celé týdny i víkendy pracuje, máme spolu čas jeden víkend za 2 měsíce, a to prospí, takže tak :)

• Citovat
  • Upravit
9994
15.9.12 13:35

No, my taky celý týden nic nestíháme, takže to často doháníme o víkendech. Práce na zahradě, pomoc rodičům a tak…Té relaxace moc není. Občas jedeme na nějakou výstavu, výlet, do kina…tak jednou za měsíc. Rozhodně si nedovedu představit celé víkendy relaxovat. Teda umím, ale není to reálné. Zatím. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.9.12 13:36

Navíc, je to i o penězích. Tolik aktivit, co máte o víkendu vy, by nás zrujnovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.9.12 13:45

Tak my přes týden taky spolu nic nepodnikneme, přítel teda pracuje doma ale to je ráno v 7 do dílny a když dobře, tak přijde v 7-8 večer ale není výjimka ani půlnoc, takže je rád, že si lehne. A víkendy jak kdy, v létě je třeba plno práce na zahradě, takže soboty věnujeme zahradě, popř. jezdíme do lesa pro dřevo. Neděle se snažíme mít volné, většinou chodíme na procházky, jsme zapálení turisti, takže tak :) Přítel třeba na kino, aquaparky apod. akce kde je milion lidí není, takže to spolu vůbec nepodnikáme ale jak malá povyroste, tak to občas bude asi muset vydržet. Akorát v zimě jezdíme každou neděli na bazén a do sauny, ale tam je lidí málo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.9.12 13:53

Bohužel nijak, co je dítě :nevim: :nevim: Není ho kam „odložit“ a přítel stejně pracuje, takže mně je fuk, jestli je úterý nebo sobota :zed:

Jooo, když jsem byla bezdětná, to byla jiná :pankac: :pankac: :mrgreen: :palec: …ale nevím, co bych dělala teď, když je prohibice :think: :lol:

Myslím, že to máš ještě fajn, když můžete alespoň o víkendech takhle aktivně vypnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
15.9.12 14:13

V sobotu rano vetsinou chodim na trh pro zeleninu, maso a ovoce, pak varim obed tak na 3 a po obede jdeme ven, na prochazku, do parku, na piknik s kamaradama nebo na navstevu. Vecer skypuju s rodinou nebo koukame na film. V nedeli spime dyl a pak jdeme na snidani " brunch" ven, sami nebo s kamaradama. Odpoledne vetsinou nejaka mestska aktivita, kulturni akce, muzeum, galerie. Nez jsem se prestehovala tak jsme vikendy travili na venkove, les, priroda, zahradniceni, kutilstvi to melo taky sve kouzlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
15.9.12 14:24

Já pracuji na směny, takže i o víkendy, tak většinou žádné nemám, taky dálkově studuji, na relax fakt moc času není a když mám volno já tak je zase v práci manžel :? je to na prd, no. A když už mám náhodou volno tak doháním to co jinak nestíhám, ale občas zajdeme do kina nebo na večeři, i když teď už jen málokdy, potřebovala bych den co má alespoň 48 hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová