Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si tady tak brouzdam po emiminu a najednou mi prestal jit notas. pisemi to ze mam resetovatadapter bezdratove site. Jenze mi nejdou sipky ani mys ted to nemuzu vubwc vypnout. Co ted mam delat. Pisu to z mobilu
Me chvilku trvalo nez mi doslo co je to noubuk ![]()
Presne jak pisou holky alt +ctrl+ delete
Restartovat adapter bezdrátové sítě lidsky znamená, že to máš vytáhnout z elektriky a pak to zase zapnout ![]()
Jinak noťas podržet zapínací tlačítko, případně vyklepat baterku a vytáhnout též ze sítě ![]()
@Gladys píše:
Restartovat adapter bezdrátové sítě lidsky znamená, že to máš vytáhnout z elektriky a pak to zase zapnout
Jinak noťas podržet zapínací tlačítko, případně vyklepat baterku a vytáhnout též ze sítě
ja to ale nemam zapojeny v elelektrice. vubec mi nejde internnet.pise mi to ze nejsen pripojena
@fufiiina píše:
ja to ale nemam zapojeny v elelektrice. vubec mi nejde internnet.pise mi to ze nejsen pripojena
Bezdrátová síť je wifina, tak tam máš takovy tlačítko s vysílačem, tak tovypni a zase zapni nebi natvrdo restartuj
@fufiiina no ale modem musíš mít v elektrice, ne? Musíš vypojit z elektřiny ten.
Adaptér bezdrátové sítě je wifi v notebooku. Podle toho, co píšeš se ti asi sekla i klávesnice a myš(takže ctrl alt del asi nepůjde). Zkus vypnout a zapnout notebook tím zapínacím tlačítkem, jstli se vzpamatuje.
To mě taky někdy děla. Proste dlouze podržím zapínaci/vypinaci tlacitko nebo vyndam baterku…
Příspěvek upraven 14.09.12 v 21:37
Buď podržet zapínací čudlík notebooku nebo bych vytáhla baterku, jednou se mi taky šprajcnul a toto pomohlo
noubuk mě rozsekal ![]()
Hele pisu to narychlo z telefonu tak se mi prosim nesmejte. Modem jsem zapla a vypla a nic. Po resetovani uz mi jdou alespon sipky ale internet mi nejde